Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yumurtalama da farkli olur ve kalite de farkli olur canim bence. Her ay ayni kalitede olmaz.
Insallah yeyip ictiklerimizin faydasini gorecegiz. Ben inaniyorum.

Bahar geldi biz de senlendik sekerim

Gelsinler artik,bekliyoruz. Duyun bizi bebisler.anneniz babaniz hazir. Siz de hazir olun da gelin.
Gelecekler Allah ın izniyle, ha ha yalnız her gelenden bir ısırık alırım totodan ona göre bak bu kadar beklettikleri için bozuşmayalım sonra

Gelecekler Allah ın izniyle, ha ha yalnız her gelenden bir ısırık alırım totodan ona göre bak bu kadar beklettikleri için bozuşmayalım sonra

Al canim al.yeter ki saglikla hayirla gelsinler de ben de koparacam o bacaklari,o bilekleri. Hele o el bilekleri cizgi cizgi oluyor ya,ay yerim ben onlari

Bal polen arısütü nereden alıyosunuz canım ve ne kadar karıştırıp tüketiliyo günlük olarak

Canim ben 3 aydir iciyorum.ilk 2.5 ay eczaneden dynab... diye bir markanin aldim.icinde 10 tane kucuk sise var.her sabah 1 sise onu tukettim.baska bir topikte bir arkadas bunu tukettigini ve iki tedavisi arasinda rakamsal olarak (yumurta sayisi)artis oldugunu soylemisti,o yuzden onu almistim.bende sayi olarak bisey degismedi,yine 2 yumurta var:) ama insallah kaliteyi etkiler.
Son 2 haftadir da aksu v... marka aliyorum aktardan.bunu da sabah aksam 1 kasik yiyoruz. Esimin degerleri iyi olmasina ragmen ona da yedirdim.benim yumurtalar az ve kalitesiz oldugu icin iyi olan tarafi daha da guclendirirsek o aradaki fark kapanir belki:)
kendisi ayri ayri alip evde bu ücünü birlestirenler de var ama gramini ayarlayamam diye hazir karisim aliyorum canim.

Sanki pco sonradan erken yumurtalık yetmezliğine neden olmuş diye düşünüyorum işte. Zamanında baktırsaymışız hormonlara teşhis koyulurmuş ama kimse demedi ki
İlk gittiğimde benim de öyleydi cnm, eski doktoruma beni bu hale düşürdüğü için kızıp yeni doktor arayışımda bulduğum Herman Bey bu amh sonucu yanlış mı acaba sizin folikülleriniz normal demişti hatta.
Neyse geçmişe mazi derler önümüze bakıcaz artık. Yarın için doktorumdan randevu aldım belki tarlusal verir diye, sorayım ona bu pco durumlarını ve tahlil sonuçlarımı, inofolic ile ilgili çok pozitif hislerim var nedense. Kullanıcam galiba ben de doktorum vermese bile.

Kızlar misafirin var yazmadım kudurdummmm, oku oku bitmedi vallahi. @ozlemim tatlim hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok ama coook sevindim. Canim kromozom testi yaptırdık, sıkıntı yok çok sukur. Pıhtılaşmayı yaptırmıyor drlar, en son gidip kendim yaptıracam. moyaalitu sekerpancari kızlar inofolic çok ama çok acayip bir şey, ben çok ina iyorum ve 4 gün oldu bugün sanırım, içeride acayip bi çalışma var. Pko için sinsi değildir deniyor ama %5 sinsi gelisebiliyormus, ben çok inanıyorum inofolice. fshe2 iyiki acmisim topigi bebeğim ve iyi ki hepinizi tanimisim. Çok seviyorum len ben hepiniziiiii!!!! B bursa_83 canim inşallah her şey coook güzel gider. Bu mübarek günde tüm dualarim hepimiz için... Coook opuyorum hepinizi, fırsat bulursam yine kacsr gelirim yanınıza

Cok sagol canim

Inofolic pko olanlar mı kullanıyor. ? Yoksa olmayanlar da kullanabilirmi

Alıcam alıcam çarşıya indim ama eczaneyi es geçmişim, yarın falan bakarım bu inofolic e,inşallah yarar yaaa

Ahh canım aynen geçmişe mazi,ben ilk bebek istediğimde gittim dr a, demir falan bakmış kanda birde sanırım tsh,sonuç kağıdının arkasınada 10-12-14 ilişki yazıp göndermiş, ha birde ı mom diye folik var ya onu vermiş,Bu benim 6 ay daha denememe ve testteki yanılma nedeniyle bir çift çizgi görüp sevinmeme falan neden oldu, 6 ay sonra işte burada okuduklarımdan feyz alıp devlet hastanesine gitme hatasında bulundum hatta orada hsg bile çekildim,cahillik işte resmen, evet o günler geri gelmiyor ancak andıkça üzülüyorum...

Al canim al.yeter ki saglikla hayirla gelsinler de ben de koparacam o bacaklari,o bilekleri. Hele o el bilekleri cizgi cizgi oluyor ya,ay yerim ben onlari
O boğumların hastasıyım

Evet evet cok karistirmadan arayla yap hepsini.
Bal polen ari sutu tuketiyor muydun.
Onuda yiyorum aç karnına evet, işte az az hepsinden...

Demekki hepimiz ayni seyleri yasamisiz. Ben de cocuk icin ilk gittigimde sadece vajinal muayene ve meshur 10-12-14 gunleri:)
Ha pardon hakkini yemeyim,bir de folik asit verdi fazladan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…