incir kürü yapmamıştım ama incir yemiştim ve bir sürü takviye daha aldım son 3 aydır ama benim yumi sayım artmadı azaldı bile denilebilir ama her ay takip yaptırmadığım için tam bilemiyorum gerçi, her ay farklı sayıda yumurtluyor olabiliriz gibi geliyor... Allah büyük...
Gelecekler Allah ın izniyle, ha ha yalnız her gelenden bir ısırık alırım totodan ona göre bak bu kadar beklettikleri için bozuşmayalım sonraBahar geldi biz de senlendik sekerim
Gelsinler artik,bekliyoruz. Duyun bizi bebisler.anneniz babaniz hazir. Siz de hazir olun da gelin.
Karıştırmadan azar azar hepsini yapayım diyorum :)Tabi canim vücudun neye uygunsa onu yap mutlaka. Biseyleri duzeltmeye calisiyoruz,bozmayalim dengemizi:)
Inciri de o sekilde z. yagina batirip yedigini soyledi kadin.
Gelecekler Allah ın izniyle, ha ha yalnız her gelenden bir ısırık alırım totodan ona göre bak bu kadar beklettikleri için bozuşmayalım sonra
Karıştırmadan azar azar hepsini yapayım diyorum :)
Bal polen arısütü nereden alıyosunuz canım ve ne kadar karıştırıp tüketiliyo günlük olarakEvet evet cok karistirmadan arayla yap hepsini.
Bal polen ari sutu tuketiyor muydun.
Bal polen arısütü nereden alıyosunuz canım ve ne kadar karıştırıp tüketiliyo günlük olarak
moyaalitu canımcım bu pko benimde kafamı karıştırmıştır,ancak benim reglim 27-28 dediniz gelirdi, bebek istemesem bu fsh falan haberim olmazdı belki de,evet miktar olarak azalma var ama hani hissetmedim problem olduğunu, hatta ilk gittiğimde ultrason ile fsh tam zıttı birbirine, folikül 7-8 hatta 9 du. Bu dediğim 2014 ekim-kasım yalnız. Kilo olarakta bir 4,5 sene önce 15-16 kilo verdim 7-8 ayda. Sonra da 50 gibi sabitledim, ama işte tedavi zamanları 53 ü gördüm, şimdi de yavaş yavaş veriyorum galiba...
Sen inofolic başlıcakmısın,ben alıcam, zararı olacağını sanmıyorum, günde 1 aç karnına, istersen demir iğneni ol depoların dolsun, kan akışı hızlansın....
Kızlar misafirin var yazmadım kudurdummmm, oku oku bitmedi vallahi. @ozlemim tatlim hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok ama coook sevindim. Canim kromozom testi yaptırdık, sıkıntı yok çok sukur. Pıhtılaşmayı yaptırmıyor drlar, en son gidip kendim yaptıracam.moyaalitu sekerpancari kızlar inofolic çok ama çok acayip bir şey, ben çok ina iyorum ve 4 gün oldu bugün sanırım, içeride acayip bi çalışma var. Pko için sinsi değildir deniyor ama %5 sinsi gelisebiliyormus, ben çok inanıyorum inofolice. fshe2 iyiki acmisim topigi bebeğim ve iyi ki hepinizi tanimisim. Çok seviyorum len ben hepiniziiiii!!!! B bursa_83 canim inşallah her şey coook güzel gider. Bu mübarek günde tüm dualarim hepimiz için... Coook opuyorum hepinizi, fırsat bulursam yine kacsr gelirim yanınıza
Inofolic pko olanlar mı kullanıyor. ? Yoksa olmayanlar da kullanabilirmiKızlar misafirin var yazmadım kudurdummmm, oku oku bitmedi vallahi. @ozlemim tatlim hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok ama coook sevindim. Canim kromozom testi yaptırdık, sıkıntı yok çok sukur. Pıhtılaşmayı yaptırmıyor drlar, en son gidip kendim yaptıracam.moyaalitu sekerpancari kızlar inofolic çok ama çok acayip bir şey, ben çok ina iyorum ve 4 gün oldu bugün sanırım, içeride acayip bi çalışma var. Pko için sinsi değildir deniyor ama %5 sinsi gelisebiliyormus, ben çok inanıyorum inofolice. fshe2 iyiki acmisim topigi bebeğim ve iyi ki hepinizi tanimisim. Çok seviyorum len ben hepiniziiiii!!!! B bursa_83 canim inşallah her şey coook güzel gider. Bu mübarek günde tüm dualarim hepimiz için... Coook opuyorum hepinizi, fırsat bulursam yine kacsr gelirim yanınıza
Inofolic pko olanlar mı kullanıyor. ? Yoksa olmayanlar da kullanabilirmi
Alıcam alıcam çarşıya indim ama eczaneyi es geçmişim, yarın falan bakarım bu inofolic e,inşallah yarar yaaaKızlar misafirin var yazmadım kudurdummmm, oku oku bitmedi vallahi. @ozlemim tatlim hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok ama coook sevindim. Canim kromozom testi yaptırdık, sıkıntı yok çok sukur. Pıhtılaşmayı yaptırmıyor drlar, en son gidip kendim yaptıracam.moyaalitu sekerpancari kızlar inofolic çok ama çok acayip bir şey, ben çok ina iyorum ve 4 gün oldu bugün sanırım, içeride acayip bi çalışma var. Pko için sinsi değildir deniyor ama %5 sinsi gelisebiliyormus, ben çok inanıyorum inofolice. fshe2 iyiki acmisim topigi bebeğim ve iyi ki hepinizi tanimisim. Çok seviyorum len ben hepiniziiiii!!!! B bursa_83 canim inşallah her şey coook güzel gider. Bu mübarek günde tüm dualarim hepimiz için... Coook opuyorum hepinizi, fırsat bulursam yine kacsr gelirim yanınıza
Ahh canım aynen geçmişe mazi,ben ilk bebek istediğimde gittim dr a, demir falan bakmış kanda birde sanırım tsh,sonuç kağıdının arkasınada 10-12-14 ilişki yazıp göndermiş, ha birde ı mom diye folik var ya onu vermiş,Bu benim 6 ay daha denememe ve testteki yanılma nedeniyle bir çift çizgi görüp sevinmeme falan neden oldu, 6 ay sonra işte burada okuduklarımdan feyz alıp devlet hastanesine gitme hatasında bulundum hatta orada hsg bile çekildim,cahillik işte resmen, evet o günler geri gelmiyor ancak andıkça üzülüyorum...Sanki pco sonradan erken yumurtalık yetmezliğine neden olmuş diye düşünüyorum işte. Zamanında baktırsaymışız hormonlara teşhis koyulurmuş ama kimse demedi ki
İlk gittiğimde benim de öyleydi cnm, eski doktoruma beni bu hale düşürdüğü için kızıp yeni doktor arayışımda bulduğum Herman Bey bu amh sonucu yanlış mı acaba sizin folikülleriniz normal demişti hatta.
Neyse geçmişe mazi derler önümüze bakıcaz artık. Yarın için doktorumdan randevu aldım belki tarlusal verir diye, sorayım ona bu pco durumlarını ve tahlil sonuçlarımı, inofolic ile ilgili çok pozitif hislerim var nedense. Kullanıcam galiba ben de doktorum vermese bile.
O boğumların hastasıyımAl canim al.yeter ki saglikla hayirla gelsinler de ben de koparacam o bacaklari,o bilekleri. Hele o el bilekleri cizgi cizgi oluyor ya,ay yerim ben onlari
Onuda yiyorum aç karnına evet, işte az az hepsinden...Evet evet cok karistirmadan arayla yap hepsini.
Bal polen ari sutu tuketiyor muydun.
Alıcam alıcam çarşıya indim ama eczaneyi es geçmişim, yarın falan bakarım bu inofolic e,inşallah yarar yaaa
Alıcam alıcam çarşıya indim ama eczaneyi es geçmişim, yarın falan bakarım bu inofolic e,inşallah yarar yaaa
Ahh canım aynen geçmişe mazi,ben ilk bebek istediğimde gittim dr a, demir falan bakmış kanda birde sanırım tsh,sonuç kağıdının arkasınada 10-12-14 ilişki yazıp göndermiş, ha birde ı mom diye folik var ya onu vermiş,Bu benim 6 ay daha denememe ve testteki yanılma nedeniyle bir çift çizgi görüp sevinmeme falan neden oldu, 6 ay sonra işte burada okuduklarımdan feyz alıp devlet hastanesine gitme hatasında bulundum hatta orada hsg bile çekildim,cahillik işte resmen, evet o günler geri gelmiyor ancak andıkça üzülüyorum...
Canim çoğunlukla pkolular, onlara da yüksek doz veriyor Dr lar, pko olmayanlara da yumurta kalitesini arttırmak için vermiş drlari.Inofolic pko olanlar mı kullanıyor. ? Yoksa olmayanlar da kullanabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?