Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim alisabildin mi sehre?
Komsular falan var mi kafa dengi?
Alıştım sayılır,cana yakın insanlar, karşı komşumda yeni taşınmış mesela, iyi insanlar Trakyalılar, Ankara dan gerçekten farklı,alışma süreci devam ediyor, eşimede alışmaya çalışıyorum garip bir şekilde evimede... Adamı unutacakmışım neredeyse

Demekki hepimiz ayni seyleri yasamisiz. Ben de cocuk icin ilk gittigimde sadece vajinal muayene ve meshur 10-12-14 gunleri:)
Ha pardon hakkini yemeyim,bir de folik asit verdi fazladan:)
Üç aşağı beş yukarı aynı şeyler ve tüm yollar romaya çıkmış birbirimizi bulduk en azından :) bebişler gelip yapışsa bizlere artık

Üç aşağı beş yukarı aynı şeyler ve tüm yollar romaya çıkmış birbirimizi bulduk en azından :) bebişler gelip yapışsa bizlere artık
Çooook merak ediyorum sıradaki hamile kim acabaaaa
Sizi bulmadan önce kendimi çok yalnız hissediyodum, sanki koca dünyada tek ben yaşıyodum bu duyguları. Ne yapacağıma ne içeceğime hiçbişeye karar veremiyodum bile sanki her yaptığım yanlışmış gibi geliyodu. Şimdi akıl danıştığım güvendiğim sevincimi üzüntümü paylaştığım kaç tane kız kardeşim olmuş, hepinizi öpüyorum yanaklardan gece gece duygusala bağladım

no_name_ guzel temennilerin için çok tesekkur ederim. Dilerim bu fsh inat tüm adaylar bebeklerine kavusur. Ve inanıyorum öylede olacak. Bu hormonla yeni tanışanlara hepimiz umut olacağız, moral olacağız. Elimizdeki tahlil sonucumuz daha neyin ne anlama geldiğini bile bilmeden suratımıza tokat gibi kötü sözler söyleyen doktorlara ders vereceğiz gidip yeniden fakülte okusun onlar.

Pıhtılaşma testin icin devlet hastanesine iyi bir doktora git, fsh falan bahsetme uç tane düsuk yaptım de tahlil iste istersen. Bak ben Mardin'den İstanbul'a her ay araştırma hastanesine gittim olen bebeklerimi araştırmak icin. Bazen ayda iki defa oldu gidişlerim. Doktorum Cerrahpaşa fakültesinden Altay hoca. Hastanenin kadn has. anabilim dalı Başkan'ı
O kadar ilgili ki anlatamam benim içi check-up yaptık resmen. İstediğin Zaman telefondan da ulaşabiliyorsun eğer gerekiyorsa tup Bebek konusunda da en iyi doktorlardan. Tavsiye üzerine kendisini ulaştım bende.
Muayene ücretide 120 idi sanırsam .

Bir fikrim var ne düşünürsünüz bilemedim hanımlar.
Bu konuya yazan herkes erken yada gec fsh ile tanışmış. Kimin ilk kaç fsh ile hangi yöntemle hamile kaldığının listesi olsa birçok kişiye umut olur düşüncesindeyim. Belkide liste vardır bilemedim.
Ben ilk fsh ilk duyduğumda kotu degilde iyi olan ornekleri okumak istemiştim . Didik didik etmiştim interneti. benm tum tahlillerim normaldi ne olduysa adet olmadığım Aydan sonra olmustu. bebeğim yeni öldüğü icin aşırı derece stressliydim o ay hep ağlıyordum. Neden benim basıma geliyor diye isyan eder gibi oldum sonra adetim kesildi menapoz kelimesini duydum. Kabus gibi yanı. Tövbe edip Şüküre yöneldim ve Rabbim dualarımı kabul etti.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin arkadaslar, umutlarınız hiç tükenmesin.

Veren de Allah, alanda Allah. Isyan etmek ne haddimize. Bende zamanında isyan etmiştim. Ama töbeler olsun. Çünkü isyan etmek hicbirseyi düzeltmez

Senide duygusallığını da severim, insan bir yaştan sonra gerçekten çok zor arkadaş ediniyor çok zor güveniyor, öperim vede sıkıca sarılırım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…