- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
Yumurta rezerv azlığı bende en dipte 0.08 ama Allahın izniyle olacak değerlere takınmıyorum arkadaşım kendiliğinden 0.01 ile şu an 6 haftalık hamile
inşallah gğzel haberler alırsınız...sağıklı minikler gelir tez zamana:)))
Inşallah sonu çok ama çok güzel geçecek sen de hem güzel olacak de ama sesli çünkü beyin bunu komut sayıyormuş ve dualar ve zikirler tabi
Yumurta rezerv azlığı bende en dipte 0.08 ama Allahın izniyle olacak değerlere takınmıyorum arkadaşım kendiliğinden 0.01 ile şu an 6 haftalık hamile
Olacak olacak..bir tane olsun kaliteli olsun.gercekten bunu cok sık soyluyorum ama sorunu fsh rezerv ya da baska bisey olmayip yumurtasi buyumeyen cok insan var.bir tane olsun bizim olsun:)1 tane de olsa yumurtam var canim,o yuzden umutluyum. Cok dua ediyorum rabbime hepimiz icin. Insallah karsiligini hayirla gorecegiz.
Yumurtasi cikmadigi halde devam eden insanlar gördüm orda,azimli bi sekilde devam ediyorlar. Azim,sabir,duayla basaracagiz insallah. Cok tesekkurler:)
Ay sen dünyanın en tatlı annesi olacaksın şimdiden anneler günün kutlu olsun canımÇooook merak ediyorum sıradaki hamile kim acabaaaa
Sizi bulmadan önce kendimi çok yalnız hissediyodum, sanki koca dünyada tek ben yaşıyodum bu duyguları. Ne yapacağıma ne içeceğime hiçbişeye karar veremiyodum bile sanki her yaptığım yanlışmış gibi geliyodu. Şimdi akıl danıştığım güvendiğim sevincimi üzüntümü paylaştığım kaç tane kız kardeşim olmuş, hepinizi öpüyorum yanaklardan gece gece duygusala bağladım
Canım seninde anneler günün kutlu olsun seneye bebişinle kutla inşallahGunaaaaaydiiiiin kiiiizzzzllaaarrr
Herkese mutlu ve guzel bir pazar diliyorum.
Hepinizin annelerinin anneler gunu kutlu olsun.
Aramizda anne olacaklar var,onlarin da anneler gununu kutluyorum. Seneye rabbimden bize de bu guzel gunu daha da anlamli gecirmemiz icin bize de minik mucizelerimizi gondermesini diliyorum
Geçmiş olsun canım bir tane olsun bizim oldu sağlıkla bolunsun yapışsın annesineSagol canim. Oldu bitti ama bu defa cok rahatsizlandim. Midem cok bulandi gecmedi,igne vurdular. 4 saat falan kaldim merkezde. 1 saat once geldik eve yani kardesime. Biseyler yedim,simdi dinleniyorum.
2 yumurta vardi ama malesef biri bos cikti. 1 yumurta kaldi.
Insallah guzelce dollenir ve bölünür diye umut ediyoruz.
1 yumurtadan fazlasi cikmiyor ya,bilmiyorum. Olacaksa 1 taneyle de olacak ama 2 tane olur belki diye düşünüyordum ama yine de
moralimi bozmak istemiyorum.
4 tane de ilac verdiler.kullanmaya basladim.
Bakalim hayirlisi artik.
Dheayı adetli adetsiz her hangi bir ilaçla beraber kullanabilirsiniz, sorun olmaz, o da bir takviye sonuçta, yarasın şifa olsun...Herkese iyi Akşamlar,
Bana doktor adet söktürücü olarak cyclo verdi bire biesteron verdi ve bunu 6 ay kullanacksın dedi. Deha kullanan vardır muhakkak aranızda ben korkumda biraz birde kullanınca Adet söktürücü ile aynı anda mı kullanacağım bilemedim
Ay sen dünyanın en tatlı annesi olacaksın şimdiden anneler günün kutlu olsun canım
Canım seninde anneler günün kutlu olsun seneye bebişinle kutla inşallah
Geçmiş olsun canım bir tane olsun bizim oldu sağlıkla bolunsun yapışsın annesine
1 bilemedin 2 yıl sonrasının tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.
kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide
G gulbil10
moyaalitu ....................................................Tedavide
moyaalitu bi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
D dstn33 ............................................................
illusive ...........................................................
M melekler-engelchen .......................................
be_yourself ....................................................
Kızlar listeyi zor buldum, sonradan eklenip de görmediğim veya yazılmayan varsa darılmaca gücenmece yapmadan söylesin ekleyeyim. Hepinizi çok seviyorum, inşallah bebek hayali kurduğumuz son anneler günü olur bi dahakine hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız eşşek sıpalarını
Canim super bir liste olmus. Aciklamalara da bayildim
Tum dileklerine katiliyorum
Sağlıklı ve hayirlisi inşallah.1 bilemedin 2 yıl sonrasının tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.
kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide
G gulbil10
moyaalitu ....................................................Tedavide
moyaalitu bi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
D dstn33 ............................................................
illusive ...........................................................
M melekler-engelchen .......................................
be_yourself ....................................................
Kızlar listeyi zor buldum, sonradan eklenip de görmediğim veya yazılmayan varsa darılmaca gücenmece yapmadan söylesin ekleyeyim. Hepinizi çok seviyorum, inşallah bebek hayali kurduğumuz son anneler günü olur bi dahakine hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız eşşek sıpalarını
Herkes siparişi versin ekliicem tek tek
Kimin ne istediğini bilmediğim için yazmadım diğerlerini
Tek istiyodur ikiz yazarım ikiz istiyodur tek yazarım sonra sipariş yanlış gelir falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?