Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yumurta rezerv azlığı bende en dipte 0.08 ama Allahın izniyle olacak değerlere takınmıyorum arkadaşım kendiliğinden 0.01 ile şu an 6 haftalık hamile

Burda forumlardan birinde 0.04 ile hamile kalan da okumuştum canım, Allah her şeye kadirdir. O ol derse her şey olur..
inşallah hepimize Rabbim hayırlısı ile annelik duygusunu nasip etsin..

Inşallah sonu çok ama çok güzel geçecek sen de hem güzel olacak de ama sesli çünkü beyin bunu komut sayıyormuş ve dualar ve zikirler tabi

1 tane de olsa yumurtam var canim,o yuzden umutluyum. Cok dua ediyorum rabbime hepimiz icin. Insallah karsiligini hayirla gorecegiz.
Yumurtasi cikmadigi halde devam eden insanlar gördüm orda,azimli bi sekilde devam ediyorlar. Azim,sabir,duayla basaracagiz insallah. Cok tesekkurler:)

Yumurta rezerv azlığı bende en dipte 0.08 ama Allahın izniyle olacak değerlere takınmıyorum arkadaşım kendiliğinden 0.01 ile şu an 6 haftalık hamile

Bu sekilde hamile kalan cok var canim. Onemli olan gorulen yumurta sayisi. Ve en onemlisi tabiki toplandiktan sonra icinin dolu olmasi.

Gunaaaaaydiiiiin kiiiizzzzllaaarrr

Herkese mutlu ve guzel bir pazar diliyorum.
Hepinizin annelerinin anneler gunu kutlu olsun.
Aramizda anne olacaklar var,onlarin da anneler gununu kutluyorum. Seneye rabbimden bize de bu guzel gunu daha da anlamli gecirmemiz icin bize de minik mucizelerimizi gondermesini diliyorum

Olacak olacak..bir tane olsun kaliteli olsun.gercekten bunu cok sık soyluyorum ama sorunu fsh rezerv ya da baska bisey olmayip yumurtasi buyumeyen cok insan var.bir tane olsun bizim olsun:)

Ay sen dünyanın en tatlı annesi olacaksın şimdiden anneler günün kutlu olsun canım

Canım seninde anneler günün kutlu olsun seneye bebişinle kutla inşallah

Geçmiş olsun canım bir tane olsun bizim oldu sağlıkla bolunsun yapışsın annesine

Dheayı adetli adetsiz her hangi bir ilaçla beraber kullanabilirsiniz, sorun olmaz, o da bir takviye sonuçta, yarasın şifa olsun...

1 bilemedin 2 yıl sonrasının tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.

kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra

fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide
G gulbil10
moyaalitu ....................................................Tedavide
moyaalitu bi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de
sekerpancari ...............................................

Gobe ...........................................................

gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016

amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016

no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016

sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016

N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016

toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016

3 34ebrari34 .....................................................

D dstn33 ............................................................

illusive ...........................................................

M melekler-engelchen .......................................

be_yourself ....................................................

Kızlar listeyi zor buldum, sonradan eklenip de görmediğim veya yazılmayan varsa darılmaca gücenmece yapmadan söylesin ekleyeyim. Hepinizi çok seviyorum, inşallah bebek hayali kurduğumuz son anneler günü olur bi dahakine hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız eşşek sıpalarını

Canim super bir liste olmus. Aciklamalara da bayildim

Tum dileklerine katiliyorum

Canim super bir liste olmus. Aciklamalara da bayildim

Tum dileklerine katiliyorum

Herkes siparişi versin ekliicem tek tek
Kimin ne istediğini bilmediğim için yazmadım diğerlerini
Tek istiyodur ikiz yazarım ikiz istiyodur tek yazarım sonra sipariş yanlış gelir falan..

Sağlıklı ve hayirlisi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…