Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim kan can versin, bebiş olsun annesine sıkıca tutunsun, yüksek yüksek beta hcg ler salgılasın inşallah
ay ne güzel bu akşam bol bol dua et vücudunu sıcacık tut ve kesinlikle iyi düşün iyi olsun dua tabi ki ederim. Allah'ım yardımcın olsun ve inşallah sağlıkla her sey su gibi olur ve bir bakmışsın kucağında olur Meleğin
Evet mücadeleye devam inşallah sende bize umut olacaksın. Dualarım seninle
Dun oldu transfer 4hucreli iki tane yerleştirdi çok dua ettim 2. Gün olması aklıma takılıyor bir de idrara çok sıkıştım beni strese soktu bu durum herkes 1lt su içmiş ben akıllı 1.5 lt içtim yarım saatten fazla gecikmeli alınca da bayağı sıkıntı oldu
Canım inşallah melekler tutsun yapıştırsın onu sana
hayırlı olsun uğuruyla şanslarıyla gelsinler.sağlıklı olsunlar inşallah....
Benim dun 3.asilamam oldu.18 mayista bhcg bakilacak.insallah embriyo transferi olan arkadaslarla beraber benim de yuzum guler.Herkes siparişi versin ekliicem tek tek
Kimin ne istediğini bilmediğim için yazmadım diğerlerini
Tek istiyodur ikiz yazarım ikiz istiyodur tek yazarım sonra sipariş yanlış gelir falan..
Ben üçüz istiyorum :) 28 Mayıs regl olmam gereken tarihHerkes siparişi versin ekliicem tek tek
Kimin ne istediğini bilmediğim için yazmadım diğerlerini
Tek istiyodur ikiz yazarım ikiz istiyodur tek yazarım sonra sipariş yanlış gelir falan..
insallah canim benim tesekkur ederiz bende buruktum bugun hep insallah Rabbim bidahakine kucaklarimizi doldursun artik bizde dolu dolu gecirelim anneler gununu1 bilemedin 2 yıl sonrasının tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.
kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
@fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide
G gulbil10
@moyaalitu ....................................................Tedavide
@moyaalitu bi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de
@sekerpancari ...............................................
@Gobe ...........................................................
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
@sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
@nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
D dstn33 ............................................................
@illusive ...........................................................
@melekler-engelchen .......................................
@hayatbuiste ....................................................
Kızlar listeyi zor buldum, sonradan eklenip de görmediğim veya yazılmayan varsa darılmaca gücenmece yapmadan söylesin ekleyeyim. Hepinizi çok seviyorum, inşallah bebek hayali kurduğumuz son anneler günü olur bi dahakine hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız eşşek sıpalarını
Insallah pozitif haberini alirsin canim.Benim dun 3.asilamam oldu.18 mayista bhcg bakilacak.insallah embriyo transferi olan arkadaslarla beraber benim de yuzum guler.
Gunaydinnn...Gunaaaaydiiiin
merhaba :)Ben üçüz istiyorum :) 28 Mayıs regl olmam gereken tarih
günaydın.Gunaydinnn...
merhaba :)
İkiz istiyorum bende biri kız biri erkek
GünaydınGünaydın kızlarrr
a aaaa B bursa_83 hamile miiii..... ben şok ben iptalllll..... ay çok sevindimmmmmmmmmm :))))))))1 bilemedin 2 yıl sonrasının tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.
kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
@fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide
G gulbil10
@moyaalitu ....................................................Tedavide
@moyaalitu bi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de
@sekerpancari ...............................................
@Gobe ...........................................................
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
@sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
@nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
D dstn33 ............................................................
@illusive ...........................................................
@melekler-engelchen .......................................
@hayatbuiste ....................................................
Kızlar listeyi zor buldum, sonradan eklenip de görmediğim veya yazılmayan varsa darılmaca gücenmece yapmadan söylesin ekleyeyim. Hepinizi çok seviyorum, inşallah bebek hayali kurduğumuz son anneler günü olur bi dahakine hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız eşşek sıpalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?