Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim kan can versin, bebiş olsun annesine sıkıca tutunsun, yüksek yüksek beta hcg ler salgılasın inşallah

Az once merkezin onunden gectik eve gelirken. Kapaliydi. Belli bir saate kadar nobetci kaliyordu.Esime diyorum yalniz kaldi orda simdi:)
Insallah hayirli olur canim benim.

Bugun pazar ya herkes ailesiyle disardaydi dogal olarak..allahim o bebeklere bakmaktan kendimizi alamiyoruz,cok tatlilar.onlari gordukce hepimize dua ediyorun ben de.
Sagol canim allah razi olsun.

Canim tutunacaksa 2. de de tutunur 5.de de.
Stres yapma.yiyecek ekmegi varsa her turlu olur insallah.
Ben de 2.de abartmistim suyu.
Hatta masaya yatamamistim dusun artik.geriye dogru yatamiyorum. Yatsam sıkıstırıyor.gidip bosalt bi kismini dediler de ondan sonra konmustu embriyo.
Hadi bakalim hayurlisi olsun canim. Bundan sonrasi rabbbime kalmis.
Ne ilaclar verdiler ve ilk gunler hep yat dediler mi?
Benim dekort,coraspin devam.ayrica opudan sonra crinone jel verdiler.zitromax antibiyotik verdiler(icinde 3 tane var).estrofem hap verdi. Bir de progestan igne vurdular hemen. O da gun asiri devam.

Herkes siparişi versin ekliicem tek tek
Kimin ne istediğini bilmediğim için yazmadım diğerlerini
Tek istiyodur ikiz yazarım ikiz istiyodur tek yazarım sonra sipariş yanlış gelir falan..
Benim dun 3.asilamam oldu.18 mayista bhcg bakilacak.insallah embriyo transferi olan arkadaslarla beraber benim de yuzum guler.

insallah canim benim tesekkur ederiz bende buruktum bugun hep insallah Rabbim bidahakine kucaklarimizi doldursun artik bizde dolu dolu gecirelim anneler gununu

a aaaa B bursa_83 hamile miiii..... ben şok ben iptalllll..... ay çok sevindimmmmmmmmmm :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…