Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

insallah canım insallah

Hadi hayirli olsun..senin guzel haberin bize umut olsun insallah..hic yorma kendini dinlen.bir de ananas ye:)o tutunmaya yardimci oluyormus.

Sagol canim. Evet ananasi duymustum ve gecen tedavimde yemistim,yine yerim.
Ilk 2 tedavimde ilk4 gun hep yatacaksin dediler yattim hep,bu doktorum da yatmayacaksin gezeceksin kendini yormadan dedi. Rahmin daha cok kana ihtiyaci varmis tutunmasi icin. O da hareketle olurmus,o yuzden yatirmiyoruz biz dediler.zaten bir tane vajinal jel verdiler. Onu kullandiktan sonra yarim saat yuruyeceksin dediler. Ilk 2 tedavide yattim tutmadi,bu defa kendimi cok yormadan tabiki,gunluk islerimi yapacagim. Bir de boyle deneyelim bakalim:)

Ben de 3.asilamami oldum crinone jel verdiler kullandiktan sonra yuru dediler.aslinda mantikli rahime kan gitmesi icin hareket etmeli.hic yorma kendini.valla icim bi ferah senle ilgili sanki bana transfer yaptilar:)

Ben de 3.asilamami oldum crinone jel verdiler kullandiktan sonra yuru dediler.aslinda mantikli rahime kan gitmesi icin hareket etmeli.hic yorma kendini.valla icim bi ferah senle ilgili sanki bana transfer yaptilar:)

Bana da crinone jel verdiler canim.
Baska bir suru ilac verdiler. 7 tane ilacim var.
Yok canim yormayacagim,yavas yavas hareket edecegim.
Ay canim benim cok sagol,allah razi olsun:)
Burda birbirimize verdigimiz destek ve moral cok onemli.yalniz olmadigimizi hissediyoruz.cok tesekkurler:)
Test gunu ne zaman?

18 mayis ta kan vericem

benımkide 16 mayısta insallah hamislerle dolup tasar topigimiz bu ay

Benim de 21 mayis.
Arada fshe2 var,onun da 19 mayis sanirim.
Ay heyecan yaptim ya herkesin arka arkaya.
Insallah listemiz hamile yazanlarla dolsun tassin.suan tedavi olmayan arkadaslarimizin da tedaviye kalmadan bebisleri gelsin

Transferimizi olduk.embriyomuzu aldik,geldik:)
Hadi bakalim bundan sonrasi bekleme. Hayirlisi rabbimden.
Canım benim hem çok güzel hem çok heyecanlı... Miniğin sana sıkıca tutunsun umarım... Allahım hakkında en hayırlısı neyse onu versin... Size bağışlasın yavruyu...

Canım benim hem çok güzel hem çok heyecanlı... Miniğin sana sıkıca tutunsun umarım... Allahım hakkında en hayırlısı neyse onu versin... Size bağışlasın yavruyu...

Son ana kadar sakindim. Ameliyathane katina cikinca kalbim küt küt basladi:)
Insallah saglikla tutunur canim ya,cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…