Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

günaydın fıstıklarrr, iyi haftalar dilerimmm, yollardaydım alışverişe gitmiştim yeni geldimmmm.... bugün B bursa_83 ümüzün transferi var sanırım, Rabbim yardımcısı olsunnn, inşallah bebişleri olsun, ona sımsıkı tutunsunnnn....

fshe2 canım dualarım hepimiz gibi seninle, inşallah tutunur bebişin sanaaa, toprak-35 tatlım inşallah senden de güzel haberler alacağız bu ay

ben reglimi bekliyorum ama henüz gelen giden yok, sanırım uzun kanamadan sonra tarih değişecek...

herkes iyidir bu arada umarım

Al canım ne kadar alabiliyorsan al kullan, zaten nezlesin, kızından fırsat buldukça ayağını uzat yat,inşallah güzel olur her şey, çoğu gitti azı kaldı..

Oooo gezmeler alışverişler
çok mu geçti regli... Bahar aylarında değişiklik normal galiba... Birde tabi önceki ay az az devamlı kanamanında etkisi olabilir dediğin gibi...

a aaaa B bursa_83 hamile miiii..... ben şok ben iptalllll..... ay çok sevindimmmmmmmmmm :))))))))

Yok canim degilim:)))
Allah soyletti canim benim.
Moyaalitu listeyi yaparken yazdi.
Tek embriyo var ya,ikiz olsun diye dileklerini yazdi,sagolsun.
Sen de bilmeden yazdin,gercek olur insallah hayirlisiyla:)))

Cok sagol canim benim:)

Muayenemi oldum kizlar. Rahim gayet iyiymis. Embriyom da iyiymis,kalitesi de guzel dediler. 3te baslayacak transferler. Cok kalabalik. Bekliyoruz.bundan sonrasini rabbim bilir artik
Allah gönlündekini önüne koysun inşallah, o tek taş pırlanta gibi embriyona Rabbim can kan versin sana evlat olsun,senide anne yapsın umarım, dualarım seninle...

Muayenemi oldum kizlar. Rahim gayet iyiymis. Embriyom da iyiymis,kalitesi de guzel dediler. 3te baslayacak transferler. Cok kalabalik. Bekliyoruz.bundan sonrasini rabbim bilir artik
İnşallah embriyon sana sıkıca tutunur, tek yumurta ikizlerin olur. Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…