Gercek olsun insallah:)ay ben tabloyu yeni algıladımmm
ve kendime çok kızmıştım....nası kaçırdım bu haberleri diye....
e inşallah o zaman diyelim
Al canım ne kadar alabiliyorsan al kullan, zaten nezlesin, kızından fırsat buldukça ayağını uzat yat,inşallah güzel olur her şey, çoğu gitti azı kaldı..5 gün alıcam aile hekimine soyliycem vermezse izin alırım hiç işe gidecek psikolojide diilim biliyor musun sizleri çok iyi anladım bu süreçte tedavi boyutu zor bir boyut gerçekten her an elin yureğinde aman yanlış birşey yapmayayım kaygısı derken ....
Analık işte, daha bebeler petri kabındayken başlıyor :)Az once merkezin onunden gectik eve gelirken. Kapaliydi. Belli bir saate kadar nobetci kaliyordu.Esime diyorum yalniz kaldi orda simdi:)
Insallah hayirli olur canim benim.
Yaaa,Rabbim bağışlasın inşallah bu sefer...Benim dun 3.asilamam oldu.18 mayista bhcg bakilacak.insallah embriyo transferi olan arkadaslarla beraber benim de yuzum guler.
Oooo gezmeler alışverişlergünaydın fıstıklarrr, iyi haftalar dilerimmm, yollardaydım alışverişe gitmiştim yeni geldimmmm.... bugün B bursa_83 ümüzün transferi var sanırım, Rabbim yardımcısı olsunnn, inşallah bebişleri olsun, ona sımsıkı tutunsunnnn....
fshe2 canım dualarım hepimiz gibi seninle, inşallah tutunur bebişin sanaaa, toprak-35 tatlım inşallah senden de güzel haberler alacağız bu ay
ben reglimi bekliyorum ama henüz gelen giden yok, sanırım uzun kanamadan sonra tarih değişecek...
herkes iyidir bu arada umarım
Yerim seni ben yaaa, malum bizde önce niyet,sonra gayret en sonda mucize inşallahay ben tabloyu yeni algıladımmm
ve kendime çok kızmıştım....nası kaçırdım bu haberleri diye....
e inşallah o zaman diyelim
İnşallah bir dahaki anneler gününe kucağında bebişinle girersin.insallah canim benim tesekkur ederiz bende buruktum bugun hep insallah Rabbim bidahakine kucaklarimizi doldursun artik bizde dolu dolu gecirelim anneler gununu
günaydın fıstıklarrr, iyi haftalar dilerimmm, yollardaydım alışverişe gitmiştim yeni geldimmmm.... bugün B bursa_83 ümüzün transferi var sanırım, Rabbim yardımcısı olsunnn, inşallah bebişleri olsun, ona sımsıkı tutunsunnnn....
fshe2 canım dualarım hepimiz gibi seninle, inşallah tutunur bebişin sanaaa, toprak-35 tatlım inşallah senden de güzel haberler alacağız bu ay
ben reglimi bekliyorum ama henüz gelen giden yok, sanırım uzun kanamadan sonra tarih değişecek...
herkes iyidir bu arada umarım
Analık işte, daha bebeler petri kabındayken başlıyor :)
Allah gönlündekini önüne koysun inşallah, o tek taş pırlanta gibi embriyona Rabbim can kan versin sana evlat olsun,senide anne yapsın umarım, dualarım seninle...Muayenemi oldum kizlar. Rahim gayet iyiymis. Embriyom da iyiymis,kalitesi de guzel dediler. 3te baslayacak transferler. Cok kalabalik. Bekliyoruz.bundan sonrasini rabbim bilir artik
Muayenemi oldum kizlar. Rahim gayet iyiymis. Embriyom da iyiymis,kalitesi de guzel dediler. 3te baslayacak transferler. Cok kalabalik. Bekliyoruz.bundan sonrasini rabbim bilir artik[/QUOTE
Hadi hayırlısı. güzel haberlerini bekliyoruz :)
Muayenemi oldum kizlar. Rahim gayet iyiymis. Embriyom da iyiymis,kalitesi de guzel dediler. 3te baslayacak transferler. Cok kalabalik. Bekliyoruz.bundan sonrasini rabbim bilir artik
Allah gönlündekini önüne koysun inşallah, o tek taş pırlanta gibi embriyona Rabbim can kan versin sana evlat olsun,senide anne yapsın umarım, dualarım seninle...
İnşallah embriyon sana sıkıca tutunur, tek yumurta ikizlerin olur. Rabbim yardımcın olsunMuayenemi oldum kizlar. Rahim gayet iyiymis. Embriyom da iyiymis,kalitesi de guzel dediler. 3te baslayacak transferler. Cok kalabalik. Bekliyoruz.bundan sonrasini rabbim bilir artik
İnşallah embriyon sana sıkıca tutunur, tek yumurta ikizlerin olur. Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?