Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlarrrrr günaydınlar bebişlerrrr, bu ara bi dağınık hallerdeyim eve giresim yok, yollardayım :) evimi yaza hazırlıyorum, çiçek böcek balkon tanzim falan filan... maksat vakit geçsin herkes iyidir umarım, nefesleri tuttuk bu ay güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahhhh

günaydın
o çiçek böcek işlerini bende işten döndükten sonra yapıyorum kocacımla
Kolay gelsin

Gunaydinnn kizlaaaar:)
Kac gundur yorgunluktan öldük. Heyecan var,uyku yok. Suanda da gemideyiz,eve dönüyoruz ama uyukluyorum valla. Evcazima gideyim bir an once de dinleneyim insallah:)
Hepinize guzel bir gun diliyorum.
canım heyecan olmaz mı hiç yaaa, bizim bile kalbimiz ağzımızda, nefesimi tuttum bekliyorum umutla

Ah o ilaclar ve kilolar
Bebis icin katlanacagiz napalim,sporla veririz elbet
Bir sonraki muayene kontrol mu?

Ah o ilaclar ve kilolar
Bebis icin katlanacagiz napalim,sporla veririz elbet
Bir sonraki muayene kontrol mu?
Evet ilaçlar bitikten sonra adetin 3. günü gel dedi. İnşallah FSH ve prolaktin hormonu düşmüş Estradiol yükselmiş olurda bebik için tedaviye başlarım bende. Öncelikle bunlar normal değerlere gelmesi gerekiyor sanırım.

öyle canım değerlere bakıp başlıyorlar maalesef benim de anlamadığım o, dr um bu değerlere hiç takılmıyor ve takılma diyor ama adetin 3. günü gel fsh e2 bakalım diyor...kafa karıştırıyorlar...

Doktorum ilk muayenemdeki gibi davranırsa değiştireceğim. Moralimi bozdu konuşması ve mimikleri ile. Bence doktorun hal ve hareketleride etkiliyor tedaviyi. Şuan en büyük destekçim eşim ve arkadaşlarım. Eşimin ailesi beni her gördüğünde bebek yokmu niye yok vs. vs. deyip duruyolardı eşimde hepsiyle konuştu sağolsun. Rabbim büyük elbet bizede nasip eder anne olmayı

kimsenin bizim özellikle bu dönemde moralimizi bozmaya hakkı yok, iyi yapmış eşin konuşmakla..doktoru da dediğin gibi bu şekilde devam ederse değiştir gitsin... zaten hep onlar yüzünden yaşadıklarımız..tamam yalan söyleyip kandırmasınlar ama moral de bozmasınlar...

Allah razi olsun eslerimizden.
Doktor meselesi cok onemli.unvani prof olup insana tavirlariyla bir adim oteye goturemeyecegini hissetiren de var.operator olup infertilite tedavisi goren birine olmasi gerektigi gibi davranip umut olan da var.hatta benim son asilamami bir asistan yaptietlik zubeyde hn da..vajinismus tedavisi gordum ben dedim nolacakmis tedavini gormussun bitmis iste sorun iki uc defa sakin ol dedi..oyle guzel yaklasti ki neredeyse en rahat asilamami oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…