var canım olmaz mıııı,regl yolda geliyor gibi :) hafiften regl belirtileri başladı bile kuzumaaayyyyyyyyyyyy cok yakınnnnnnnn ne var varmı sence bıseyler gelısmler
bak bnm en cok baktgm sey gögüs uclarına bakarm ben sende aradaa bakkvar canım olmaz mıııı,regl yolda geliyor gibi :) hafiften regl belirtileri başladı bile kuzum
tatlım aylardır hep aynı belirtiler, şuan göğüs ucu hassasiyetim var dünden beri, ama aylardır olduğu için umursamıyorum artıkbak bnm en cok baktgm sey gögüs uclarına bakarm ben sende aradaa bakk
bn hıcc gpgus ucu hassasıyetını dıkkate elmıorm dönem dönem kadınlarda oluo o zaman prolaktın hormonu herkesde var nasl ıger hormonlar her ay degısıo oda degısıo heray kasınmaa vs yapıo kendımden bılıorm gögus s ucunua bakıorm cıkmısmı cıkmamıssmı cevresınde kucuk kucuk seyler varmı en buyukk belırtıı oralarda saklıtatlım aylardır hep aynı belirtiler, şuan göğüs ucu hassasiyetim var dünden beri, ama aylardır olduğu için umursamıyorum artık
aaaaa cıft cızgı neden cıkmadı ama pembıss dıger cızgıdeKızlar az önce yaptım zevk için merak ettim ovulasyon testi bu işte bir terslik var :)))Eki Görüntüle 1741163
soralım bizim hamişlere göğüslerinde nasıl değişiklik olmuşbn hıcc gpgus ucu hassasıyetını dıkkate elmıorm dönem dönem kadınlarda oluo o zaman prolaktın hormonu herkesde var nasl ıger hormonlar her ay degısıo oda degısıo heray kasınmaa vs yapıo kendımden bılıorm gögus s ucunua bakıorm cıkmısmı cıkmamıssmı cevresınde kucuk kucuk seyler varmı en buyukk belırtıı oralarda saklı
aaaaa cıft cızgı neden cıkmadı ama pembıss dıger cızgıde
Hadi bakalımebrari olmamış daha,beklemede, nisanok gelmedi bugün henüz canım
ulann varyaa bnm nı kız arkdsmm var gecen gun onunlaydık konustukk vs anlatt ddım nasıl yaptnz su cocugu bebeısı 5 aylık kızz dedıkı esı ıcıne bosalmamıs bıle ustte bır damla kalmıss ondan tutmus ve hemen kosar adımm banyoya bı hortum sokup yıkamadıgım kaldı o derece yıkadım dedı kına vardı dedı gtttımm oynadım masalara kadar cıktım dedı sacımı boyattım vs sok oldum yanı olunca oluyor kızlar anlayacgmzsoralım bizim hamişlere göğüslerinde nasıl değişiklik olmuşEGE ASYA @ebrukkkk Y yapayalniz1 kızlar bi aydınlatıverin şu sorunumuzu, göğüslerdeki hamişlik belirtisi nedirrr????
ben hıc t yı kontrol etmedım anlamadımm bıle gercekdennnn ıyımıss ama aklımzda bulunsun budaaevet ikinci t çizgisi daha koyu araştırdım zaten gebelikte ikinci çizgi ilkinden koyu çıkıyormuş ovulasyon testinde ay ne deliyim ya :))))))))
evet ikinci t çizgisi daha koyu araştırdım zaten gebelikte ikinci çizgi ilkinden koyu çıkıyormuş ovulasyon testinde ay ne deliyim ya :))))))))
bu işler böyle demekki,takmayacan,biz tamamen takıldık kaldık mevzuyaulann varyaa bnm nı kız arkdsmm var gecen gun onunlaydık konustukk vs anlatt ddım nasıl yaptnz su cocugu bebeısı 5 aylık kızz dedıkı esı ıcıne bosalmamıs bıle ustte bır damla kalmıss ondan tutmus ve hemen kosar adımm banyoya bı hortum sokup yıkamadıgım kaldı o derece yıkadım dedı kına vardı dedı gtttımm oynadım masalara kadar cıktım dedı sacımı boyattım vs sok oldum yanı olunca oluyor kızlar anlayacgmz
soralım bizim hamişlere göğüslerinde nasıl değişiklik olmuşEGE ASYA @ebrukkkk Y yapayalniz1 kızlar bi aydınlatıverin şu sorunumuzu, göğüslerdeki hamişlik belirtisi nedirrr????
işteee gögüs cevresı ele verıomuss bnmde en cok duydugum o banyoya gdnce bende memelerımı acıp bakıporm sapık gbıkızlar benim normal reglime 1 hafta kala göğüslerim hafif şişer ve ağrırdı.Bu kez yine ağrıdı ama şişmedi yine 1 hafta önce başladı ama dikkat ettiğimden farkı anladım sadece uç kısımları ağrıdı geneli deil sadece uç kısım aynı zamandada sertleşti kooyulaşma deil pembeleşme oldu kenarlarda ve iki gündür ne göğüs ağrısı kaldı ne bişey geçti yani.
evet o 4 yazılan adetın 14.15 gunlerı o gunler ılıskı olmustu ama ben de ıkıncı cızgı hıc kaybolmadı hemen hemen silkde olsa bellı yanı acaaba 20.gunden snramı yok olck nee yoksa paso yumurtluyomuyum :dsenin 3 ten sonra yumurtlama gerçekleşmiş bence :)))
işteee gögüs cevresı ele verıomuss bnmde en cok duydugum o banyoya gdnce bende memelerımı acıp bakıporm sapık gbıher ay
Bende öyle düşünüyorumbu işler böyle demekki,takmayacan,biz tamamen takıldık kaldık mevzuya
evet o 4 yazılan adetın 14.15 gunlerı o gunler ılıskı olmustu ama ben de ıkıncı cızgı hıc kaybolmadı hemen hemen silkde olsa bellı yanı acaaba 20.gunden snramı yok olck nee yoksa paso yumurtluyomuyum :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?