Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bak bnm en cok baktgm sey gögüs uclarına bakarm ben sende aradaa bakk
tatlım aylardır hep aynı belirtiler, şuan göğüs ucu hassasiyetim var dünden beri, ama aylardır olduğu için umursamıyorum artık

tatlım aylardır hep aynı belirtiler, şuan göğüs ucu hassasiyetim var dünden beri, ama aylardır olduğu için umursamıyorum artık
bn hıcc gpgus ucu hassasıyetını dıkkate elmıorm dönem dönem kadınlarda oluo o zaman prolaktın hormonu herkesde var nasl ıger hormonlar her ay degısıo oda degısıo heray kasınmaa vs yapıo kendımden bılıorm gögus s ucunua bakıorm cıkmısmı cıkmamıssmı cevresınde kucuk kucuk seyler varmı en buyukk belırtıı oralarda saklı

soralım bizim hamişlere göğüslerinde nasıl değişiklik olmuş EGE ASYA @ebrukkkk Y yapayalniz1 kızlar bi aydınlatıverin şu sorunumuzu, göğüslerdeki hamişlik belirtisi nedirrr????

soralım bizim hamişlere göğüslerinde nasıl değişiklik olmuş EGE ASYA @ebrukkkk Y yapayalniz1 kızlar bi aydınlatıverin şu sorunumuzu, göğüslerdeki hamişlik belirtisi nedirrr????
ulann varyaa bnm nı kız arkdsmm var gecen gun onunlaydık konustukk vs anlatt ddım nasıl yaptnz su cocugu bebeısı 5 aylık kızz dedıkı esı ıcıne bosalmamıs bıle ustte bır damla kalmıss ondan tutmus ve hemen kosar adımm banyoya bı hortum sokup yıkamadıgım kaldı o derece yıkadım dedı kına vardı dedı gtttımm oynadım masalara kadar cıktım dedı sacımı boyattım vs sok oldum yanı olunca oluyor kızlar anlayacgmz

bu işler böyle demekki,takmayacan,biz tamamen takıldık kaldık mevzuya

kızlar benim normal reglime 1 hafta kala göğüslerim hafif şişer ve ağrırdı.Bu kez yine ağrıdı ama şişmedi yine 1 hafta önce başladı ama dikkat ettiğimden farkı anladım sadece uç kısımları ağrıdı geneli deil sadece uç kısım aynı zamandada sertleşti kooyulaşma deil pembeleşme oldu kenarlarda ve iki gündür ne göğüs ağrısı kaldı ne bişey geçti yani.

işteee gögüs cevresı ele verıomuss bnmde en cok duydugum o banyoya gdnce bende memelerımı acıp bakıporm sapık gbı her ay

o siliklik çok azda olsa hep vardır o önemli deil önemli olan ikisininde koyu olup ertesi gün silikleşmeye başladığı anı yakalamakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…