Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yalnız bişey söylicem erkekler öyle kolay kolay değişmiyor canım
Mesela benimki 13 yıl oldu hala annesine gittiğimiz zaman onun yanında bana çıkıp gezelim bile diyemez
ama eve geldiğimizde kul köle modunda
benim bile bu duruma canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok gibi sanki

Evt ya... yarını bekle
biraz daha garanti olsun

canım yaşdan çok yapı bence. benim eşimde aynı. ailesine çok düşkün. hele annesie o kadar düşkün ki annesi söz konusu oldu mu akan sular durur.
Benim eşimde öyle.. Annesi haksız bile olsa açmaz ağzını. annesi hep iyidir iyi niyetli.. bense hep kötü niyetli..
niye evlendin o zaman benle diyorum bu kadar kötüysem cevap yok.
Huzursuz olmaktan bıktım

Benim eşimde değişmez... en çok canımı sıkansa.. kardeşimin yeri başka kendi çocuğumu onun kadar sevebilir miyim gibi devamı olan lafları

Canım bi arkadaşımın FSH 25 ken tüp bebek denemesi yaptılar yumurtalar büyümedi. İkinci denemesinde 20 idi yine büyümedi. Yine ben FSH 40 ken 3 yumurta ile denedim büyümedi iptal oldu tedavim. Yine aynı arkadaşım FSH!ı 10 a düşürdü tüp bebek tedavisine başladı.. 5 yumurta toplandı ve hamile.... Ben bundan şunu anlıyorum iğnelere yumurtaların cevap verebilmesi için FSH ın 15 in altında olması lazım. Yumurtaların kaliteli olması içinde takviye haplar alınmalı...

O ,evlat sevgisini daha tatmadığı için öyle konuşuyor canım
Bir çocuğu olsun inşallah bak nasıl değişecek o kelimecikler

değişen erkeklerde var. ama benim eşimde değişmez. kendi evimin düzeninde bile annesinin sözü daha çok geçti. çocuğumuz olsa belki çocuğu kesin benden önce gelir ama annesinden önce gelir mi bilmiyorum. dün akşam yine çocuk için evlenilmez dedim. verdiği cevap şu oldu: sen beni anlamıyorsun. ben tek erkek çocuğum. neslimi sürdürmem gerekir.

O ,evlat sevgisini daha tatmadığı için öyle konuşuyor canım
Bir çocuğu olsun inşallah bak nasıl değişecek o kelimecikler
inşallah canım ama sanmıyorum çünkü kardeşim ggibi olmaz ya yok.. ama severim yinede tabi. ama kardeşim ilk göz ağrım hep o birinci kalcakdiyor
yani sıralama şöyle olur kardeşi annesi çocuğu ben :)
offffffffff offfffffffffffffffffffff o kadar üzülüyorum ki Allah biliyor boşanmak bile geçti aklımdan
Hay senin nesline... diyesim geldi çok özür dilerim ama ya neden böyle bu erkekler yaaaaaaa
onlara mı üzülelim can sıkalım bebişler gelmiyor buna mı üzülelim..
ya şu hiç bir şeyi kafasına takmayan insanlar bunu nasıl başarıyor..

Allah nasip ederse olur canım
yoksa neslimi sürdüreyimle yürümüyorki bu işler
birde bunları anlayabilseler

Allah nasip ederse olur canım
yoksa neslimi sürdüreyimle yürümüyorki bu işler
birde bunları anlayabilseler
allah istemedikten sonra naparsan yap neslini sürdüremezsin diyorum. o dediklerini biliyorum diyor ama bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyor.

aynen canım.... al benden de kadar... bizim zaten stresimiz kendimize yetiyor bir de bunlar gerilim yapıyor oluyoruz yüksek gerilim hattı..

Biliyorum aslında aspirini almadım düşüğüm yok bir isteğe bağlı kürtaj bir de 5 yaşında kızım var...
Anladım mini tüp bebek mi yapmışlar acaba? Rezerv azlığında mini tüp bebek öneriyorlarmış, bir yumurtayı takip edip büyütmek şeklinde.

aynen canım.... al benden de kadar... bizim zaten stresimiz kendimize yetiyor bir de bunlar gerilim yapıyor oluyoruz yüksek gerilim hattı..
Oyyy oyyy ne diyim Allah yardımcımız olsun. Rabbim ne derse o oluyor. sabretmeye çalışıyorum ama bir gün patlamaktan korkuyorum

sabretmek çok zor ama sabredeceğiz canım. rabbim elbet bizi de mükafatlandırır.
ben hepimize,en çok da sana her gün dua ediyorum gülbilcim tez zamanda rabbim sana erkek bebişler versin de sultan hazretleri eşinin nesli sürsün :) eeee bu arada kız olursa ne olacak

ben hepimize,en çok da sana her gün dua ediyorum gülbilcim tez zamanda rabbim sana erkek bebişler versin de sultan hazretleri eşinin nesli sürsün :) eeee bu arada kız olursa ne olacak
Benim eşimde erkek istiyor.. çalışmaya gelince uf puf ama bebek konusu açılınca erkek olsun. Kardeşi erkek.. kız olursa sevmeyebilirmiş onun kadar zaten sevemezmişte.. erkek olsa daha iyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…