benim eşimde başak 2 başakla uğraşcam dağınık ttitizlerayy başaklar geliyo desenize kızlarrrrrtitiz olurlar severim başak burcunu
ayy başaklar geliyo desenize kızlarrrrrtitiz olurlar severim başak burcunu
Elti dedin aklıma geldi...Benim eltimde benden sonra evlenip doğurur yakında ..eltımle konustum gecen gun bır tanıdıgı var yasıda baya var yanı 6 tanemı ne cocugu var kadının işin ilginç yanı kadın hayatı boyunca hıc adet olmamıss kızlarr yanı bır sefer 14 yasnda görmüş daha hiç adet olmamıss ve 6 cocuk dogurms
ya senin yüzünü asmana alışık değilim... olmuyo ama böyle, bak tüm topik surat asarız görürsün o zamannnyuffff, zor bu işlerrrr
Rabbim hamile kalmayı nasip ederse kucağımıza aldığımızda hepsini unuturuz.
Elti dedin aklıma geldi...Benim eltimde benden sonra evlenip doğurur yakında ..
oyyyyyy nerelere gidemmmmmmmmmmmmmmm
eltimi severim o konuda sıkıntı yokta.. kayınvalide der sizden sonra evlendiler ama bak vs diye.. mahalle baskısı beni yedi bitirdiiiiiiiiii:))))))))
hahahaha ayy alemsin kızzz valla güldürdün beni.. Aman doğursun boşver herkes doğursun valla been Allah'ım bu durumları düşmanıma bile yaşatma diyorum.. Herkesin şıp diye olsa isteyince ne güzel olurElti dedin aklıma geldi...Benim eltimde benden sonra evlenip doğurur yakında ..
Duymayacaksın o lafları.. Kim ne derse desin Allah isterse olur diyip geçeceksin.. Kısmetimizde varsa diyip lafı karşındakinin ağzına tıkayıvereceksineltimi severim o konuda sıkıntı yokta.. kayınvalide der sizden sonra evlendiler ama bak vs diye.. mahalle baskısı beni yedi bitirdiiiiiiiiii
Canım geçen arkadaşım dediki 5000 falan tutuyomuş ilaçlar hariçya az önce biri yazmış fsh 11 tüp bebek tedavisine başladık falan diye.Diyorumki ben ne ayak noluyo bana doktor benimi kandırdı kese bebek falan ben başka bir gezegendeyimde buhran içinde hayal dünyasında herkes hayalmi :))))))
ne kadar kazanıyor doktorlar bu tüp bebekten çok merak ettim doğrusu
Ya eltimi seviyorum olsun tabi herkesin bebişi.. onu değil de o zaman kayınvalidemin söyleyeceklerini hayal ettim de öyle dedim... der ki bak sizden sonra evlendi ama hemen hamile kaldı vs.hahahaha ayy alemsin kızzz valla güldürdün beni.. Aman doğursun boşver herkes doğursun valla been Allah'ım bu durumları düşmanıma bile yaşatma diyorum.. Herkesin şıp diye olsa isteyince ne güzel olur
Canım geçen arkadaşım dediki 5000 falan tutuyomuş ilaçlar hariç
doğum yapsam var ya bir dakika bile düşünmem. ücretsiz izne ayrılırım. en az 1 sene. o zaman da bunalır mıyım bilmiyorum. bir arkadaşım doğum iznindeyken hiç sevmediği iş yerini bile özlemişti. topiğin ismini değiştiririz. uykusuz anneler..ya senin yüzünü asmana alışık değilim... olmuyo ama böyle, bak tüm topik surat asarız görürsün o zamannnhadi şanslı sarıldım da bak... gel gel hadi öpiyim bide ooohhh bi de öbür yanaktannnn
uykusuz geceler... ateşi çıktı mı, kakasının rengi katılığı, ayyy düştüüü bacağı yara mı oldu.... aman sevilisi üzdü mü..... düğünü nasıl yapcaz eşyaları nası alcaz..... emekli olayım da çocuklarına ben bakayım bariiii biz bu veletlerden çok çekcez daha bunlar iyi günlerrrr
kız k.valideler hep fesatlanır boşver sen onuYa eltimi seviyorum olsun tabi herkesin bebişi.. onu değil de o zaman kayınvalidemin söyleyeceklerini hayal ettim de öyle dedim... der ki bak sizden sonra evlendi ama hemen hamile kaldı vs.
kendisi 40 küsür yaşlarda doğurabildiği için beni hor görüyor maaleseftabi oğlunun yanında olur inş falan dua ediyoruz bilmem ne..
canım inşallah. topiğimiz hamişler ve anneler topiğine döner.Olacak tabi :))) o günler gelince bak hazırda bir sürü örneklerimiz var ne güzel sormadan cevaplarınız hazır zaten :)))) burada art niyetli olmayan insanlarla sohbet etmek beni mutlu ediyor.Başka sayfaya geçmedim geçmicemde çünkü hepinizin haberlerini almak tek ümidim ve duam bu.O yüzden burdayım şimdi sizleri bekliyorum :)))
Malesef öyleler canım yaa Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimiziayyyyy yazık vallahi yazık tamam fsh etkileyipte kalamayanlar olabilir lafım yokta hemen şak diye tüp bebek denirmi 23 yaşındaki birine bırak bi denesin başka birşeyler yap başka alternatifler öne sür bir bebek hayaliyle yanıp tutuşanın o anki zayıflığından istifade etmek nasıl bir günahtır ya.
tamam haftasonu geliyorlar o dayanamaz 1-2 güne açar konuyu aynen böyle diyeceğim :)kız k.valideler hep fesatlanır boşver sen onuolsa da bebeğe el koyar o öyleleri bile var sen bakamazsın ben bakıyım diyenler İnşallah sen de bi an önce kalırsın da laf vermezsin ağzına.. Laf ederse de Allah bilir diyip geç bişey diyemez o zaman.. Ayy kız anne Allah'ın işine karışılmaz öyle söyleme aşkolsun falan de bak bi daha diyebilir mi öyle şeyler
Benim k.validem de şimdi bebek bakıyo çocuklar ikiz durmadan bana video foto falan atıo inşallah sizin de olur falan diye diyetamam haftasonu geliyorlar o dayanamaz 1-2 güne açar konuyu aynen böyle diyeceğim :)
bnden snra kac gelın geldı bı bılsen kımler kımler dogurdu aalstım benElti dedin aklıma geldi...Benim eltimde benden sonra evlenip doğurur yakında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?