aynenn kasıntıya takılmıstıkk kesınlkleolabilir benim diş kanamam ve koku hassasiyeti oldu ve tamam dedim 2 gün öncede testte çıktı zaten.....yani farklı birşeyler vardı o yüzden sordum...hattabrnh ile sohbet ederken kaşıntı var dedik folik asitmi yaptı dedim acaba ondada kaşıntı yapmış
Bende folik diye düşünmüştüm ama 65 gundur falan iciyorum son 1 haftada olabilir mi bilemedim, bi de sadece akşamları oluyor eve gelip duştan sonraolabilir benim diş kanamam ve koku hassasiyeti oldu ve tamam dedim 2 gün öncede testte çıktı zaten.....yani farklı birşeyler vardı o yüzden sordum...hattabrnh ile sohbet ederken kaşıntı var dedik folik asitmi yaptı dedim acaba ondada kaşıntı yapmış
sımmdı hsg cektırenlerde böle seyler oluomus dıe duydum ondn mana getıremedım suan bende en cok belırgın anı ates basması bugun dıkkat edıorm avucumun ıcı terlıo hafıftenbacak aramda kasığın altında çekme oldu 2 kez falan reglden 3 gün önceydi
Benim tüm gün var o cekmebacak aramda kasığın altında çekme oldu 2 kez falan reglden 3 gün önceydi
EGE ASYA canim fasulyeni gormussun maasallah :) darisi kalp atisina insallah :) benim doktor niye 25 ine gun verdi ya daha cok var
bebıskom sımdı sımdı etkı yapmıs olabılır bı yerden snraa bnm meselaa vucut yapısı olarkkk alerjım bıseye oldgnda anında reaksıyon gösterrırBende folik diye düşünmüştüm ama 65 gundur falan iciyorum son 1 haftada olabilir mi bilemedim, bi de sadece akşamları oluyor eve gelip duştan sonra
Bende de var hormonlardan diye düşünüyorum, neticede kurlerle hormonlarla oynuyoruzsımmdı hsg cektırenlerde böle seyler oluomus dıe duydum ondn mana getıremedım suan bende en cok belırgın anı ates basması bugun dıkkat edıorm avucumun ıcı terlıo hafıften
Belki de cnm bilemedim kibebıskom sımdı sımdı etkı yapmıs olabılır bı yerden snraa bnm meselaa vucut yapısı olarkkk alerjım bıseye oldgnda anında reaksıyon gösterrır
aynenn cok sey yedık ıctık yaa alısıkda degıl bünyee pes etme noktasnaa geldiiiBende de var hormonlardan diye düşünüyorum, neticede kurlerle hormonlarla oynuyoruz
gördüm teyzesi ama dediğim gibi nokta gibiydi doktor demedide ben sordum yuvasını yapmış kaçmışmı napmış dedim :) oda yok burda dedi daha mm dedi
benim sata göre 5+4 falan ama geç döllenme olmuş karından bakmadı göremeyiz dedi.
Sen soyleyince bende baktim ultrason resmime benimkinde de doktor soylemisti bak annesi burada diye ben de keseden bahsediyor sandim baktim az once de sanirim bebegi gostermis virgul gibi minnacik :) heyecanlandim bende :) :)
hah o işte benimkide nokta gibi hafif virgüle benziyor zaten :)))daha minik annesi ilerleyen aylarda koca koca gözleriyle bakıcak sana zaten :)))
aamııınnn cnmm amın suan yagmur yagıyor ıstanbulda saganak denılırki yagmurlu gunlerrdede duaalar kabul olurmuss duaa edınn bn edıyormKizlar rabbim hepinize yasatsin insallah rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin. 4. Bebis haberimiz gelsin
aamııınnn cnmm amın suan yagmur yagıyor ıstanbulda saganak denılırki yagmurlu gunlerrdede duaalar kabul olurmuss duaa edınn bn edıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?