Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynenn kasıntıya takılmıstıkk kesınlkle no_name_ kasıntıyı folık yapmıs olabılır

Bende folik diye düşünmüştüm ama 65 gundur falan iciyorum son 1 haftada olabilir mi bilemedim, bi de sadece akşamları oluyor eve gelip duştan sonra

EGE ASYA canim fasulyeni gormussun maasallah :) darisi kalp atisina insallah :) benim doktor niye 25 ine gun verdi ya daha cok var

gördüm teyzesi ama dediğim gibi nokta gibiydi doktor demedide ben sordum yuvasını yapmış kaçmışmı napmış dedim :) oda yok burda dedi daha mm dedi
benim sata göre 5+4 falan ama geç döllenme olmuş karından bakmadı göremeyiz dedi.

Bende folik diye düşünmüştüm ama 65 gundur falan iciyorum son 1 haftada olabilir mi bilemedim, bi de sadece akşamları oluyor eve gelip duştan sonra
bebıskom sımdı sımdı etkı yapmıs olabılır bı yerden snraa bnm meselaa vucut yapısı olarkkk alerjım bıseye oldgnda anında reaksıyon gösterrır

Sen soyleyince bende baktim ultrason resmime benimkinde de doktor soylemisti bak annesi burada diye ben de keseden bahsediyor sandim baktim az once de sanirim bebegi gostermis virgul gibi minnacik :) heyecanlandim bende :) :)

Sen soyleyince bende baktim ultrason resmime benimkinde de doktor soylemisti bak annesi burada diye ben de keseden bahsediyor sandim baktim az once de sanirim bebegi gostermis virgul gibi minnacik :) heyecanlandim bende :) :)

hah o işte benimkide nokta gibi hafif virgüle benziyor zaten :)))daha minik annesi ilerleyen aylarda koca koca gözleriyle bakıcak sana zaten :)))

aamııınnn cnmm amın suan yagmur yagıyor ıstanbulda saganak denılırki yagmurlu gunlerrdede duaalar kabul olurmuss duaa edınn bn edıyorm

Ayy keske istanbulda olsaydim cok severim yagmuru. Disari cikar islanir bol bol dua ederdim :) her zaman dualarimdasiniz canim :) her sey guzel olacak insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…