Benim arkadaşımda öyle 3 tane çocuğu var ve hiç adet olmuyor olsa bile 2 3 senede bir oluyor
canım yaaa ne feci kaynana olur senden, ne kıskanırsın oğluşunu haaaheee valla öyle oğlumu okula bırakıyorum ardından 18 ay askere göndermiş gibi bakıyorum geçen anıtkabire gittiler otobüs giderken peşinden koşarak ağladımmm millet hep bana baktı ciddi ciddi çok fazla benimki anneme anlattım ne güldü hamile deilkende aynıyım mesela otobüsün arkasından ağlarken daha hamile deildim baya baya ağladım öğretmeniyle gittiler :)))) Anıtkabirle aramızda yarım saat yani.
aksam atla hemen kocanın ustunee kızzz ılıskıden önce sade kahve içirYumurta çatlamış benim.. baya bir akıntı gelmiş beyaz parça halinde jel gibi.. ilk kez bu ay gördüm. Hadi hayırlısı.
Yemekten sonra hemen :))) ins bu sefer döllenme olur :)aksam atla hemen kocanın ustunee kızzz ılıskıden önce sade kahve içir
ınsallah cnmYemekten sonra hemen :))) ins bu sefer döllenme olur :)
İyi canım ne olsun takılıyorum sizleri takipteyim.kızım kaççakkkk, nerelerdesin tatlım sen? her şey yolunda mı? iyi misin????
evet cnm yaa bır gıttın pir gttnn nezamandr yoksun hesey yolundadr umarmİyi canım ne olsun takılıyorum sizleri takipteyim.
evet cnm yaa bır gıttın pir gttnn nezamandr yoksun hesey yolundadr umarm[/QUO bebiş olayını kendi haline bıraktım doğal bi şekilde olursa Nr Güzel. Olmazsa Allah sağlık versin.zaten eşim istemiyor tüp vs vs. Benimde işime geliyor..eğer bir durum olursa ki düşük bi ihtimal paylaşırım sizinle ama topiğin ilk leri brnh monte ve gülbil özellikle sizin hamiş kalmanızı cok istiyorum tabi diğer herkesin öptüm hepinizi
kızlarr bu arada da bende hıc a kıntı yok nıye bu kadar kuruyum anlamadımEGE ASYA sende durumlar nasıldı cnm akıntı durumları
canım yaaa ne feci kaynana olur senden, ne kıskanırsın oğluşunu haaa
hımm anladmm cnm normalde bendede hıc akıntı olmazz klomenden berı oluyo bu ayy hc yok yanı anlamadm neden se merak ettm bendeCanım bende hiç akıntı yoktu zaten bekarlığımdan bu yana hiç olmuyor çok nadir o da şaşırtıyor beni...Yumurtlama akıntısı bile olmuyor oluyorsada wc de oluyor diyorum bence.Bundada olmadı şu ana kadar çok minik akıntı oluyor oda nadir yani incelediğim için bence yani ben hep kuruyum gebeliktede aynı.... o sorun deil akıntı olmadanda hamilelik oluyor.
hımm anladmm cnm normalde bendede hıc akıntı olmazz klomenden berı oluyo bu ayy hc yok yanı anlamadm neden se merak ettm bende
bendee ufakdann kendımdee degskenlık varmı ona bakmaya calısıormda kalas gbymYok bendede hiç akıntı olmuyo
bendee ufakdann kendımdee degskenlık varmı ona bakmaya calısıormda kalas gbym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?