- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
EGE ASYA canim bunlar kocaman ya masallah :)
Kızlar teli sarja takacam, şarj uzakta, sizi optum çok sabaha gorusuruz artık, sabah ola hayr'ola
ayy cnm bnm cok saolllllAyy keske istanbulda olsaydim cok severim yagmuru. Disari cikar islanir bol bol dua ederdim :) her zaman dualarimdasiniz canim :) her sey guzel olacak insallah...
aayyyy küçük fasulyeye bak maasallahh
kızlar bu arada bu folık bende kabızlık yaptııı yanı illa dokunaacakk bı sekılde ayrıca kilo aldırıomus
aayy ben tam 5 kilo aldmm 2 ayda sıgara bırak onu ye bunu iç bılmem ne yapp kılo aldm 55 den 60 a cktmbende kilo almak istiyorum( aksine bana kilo yapmıyor bu ilaçlar yaaaaaaaaa
aayy ben tam 5 kilo aldmm 2 ayda sıgara bırak onu ye bunu iç bılmem ne yapp kılo aldm 55 den 60 a cktm
aayyyy keskee bende valla mılleette zayfm dıye hava atarddım yerdım yerdım almazdım bu sıgarayı bırakmaa aburr cuburr kürler ilaçlar vıtamnler gören ayy bernacımm kilomu aldnnn dıo öle dıyenede bı yapıştırasm gelıo esımde zayfff onu zayf göruncede bıde ona yapıştırasım gelıoyok ben alamıyorum sadece bu ay 1 kilo almışım 49 oldum 48 dim :)
bende ilk hamilelğimde 35 kilo almıştım 49 la hamile kaldım 84 le doğuma girdim gülazere dönmüştümaayyyy keskee bende valla mılleette zayfm dıye hava atarddım yerdım yerdım almazdım bu sıgarayı bırakmaa aburr cuburr kürler ilaçlar vıtamnler gören ayy bernacımm kilomu aldnnn dıo öle dıyenede bı yapıştırasm gelıo esımde zayfff onu zayf göruncede bıde ona yapıştırasım gelıo
aayyyy keskee bende valla mılleette zayfm dıye hava atarddım yerdım yerdım almazdım bu sıgarayı bırakmaa aburr cuburr kürler ilaçlar vıtamnler gören ayy bernacımm kilomu aldnnn dıo öle dıyenede bı yapıştırasm gelıo esımde zayfff onu zayf göruncede bıde ona yapıştırasım gelıo
bende ilk hamilelğimde 35 kilo almıştım 49 la hamile kaldım 84 le doğuma girdim gülazere dönmüştüm
bende ilk hamilelğimde 35 kilo almıştım 49 la hamile kaldım 84 le doğuma girdim gülazere dönmüştüm
ayol hamıle kalsammmm laf etmemm kız razıyıım ona:)))) eee hamile kalırsan daha çok alıcaksın bu alıştırma olsun o zaman :)))
ayol hamıle kalsammmm laf etmemm kız razıyıım ona
ayy kızz ınsallahhhhhhhhhh alllah söyletıyodurr saglıklı hayırlı bır evlat olsun ınsallahh allahda bana nasıp etsnnno zamann innnnşallah hamile kalırsın tontiş bir bebişin olur ikinizde tontiş tontiş gezersiniz :))) bu arada tontiş bir kızın olur yazıcaktım tam valla içimemi doğdu acaba ya :)
benim 9 yaşında kızım varerkekmi kızmı senin ilki 3 34ebrari34
amin canım hepimizinkini inşallah.sende sağsalim kucağına alırsın ve diğer arkadaşlarımızda bu duyguyu en kısa zamanda tadar inşallahAllah bağışlasın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?