gögüslerm şişti ama o hep şişer adete 11 gun varYok canım illaki zaten belirti olmuyo mesela benim ilk hamileliğimde hiç bir belirti hissetmedim doğum yapana kadar taaaki doğumhaneye gidene kadar :)))
Canim regle son 2 gün ve göğüs uçları aciyor, bel ve ksik ağrısı var ve bu akşamüstü çok basım döndü, zor girdim eveGöğüslerde hassasiyet varmı bi o vardı ilkte
aksilk işte banada öle denk geldıydı gelınce olurr belkiYaaaaaa deliricem hep böyle oluyor tam akşamı eşim geç gelecekmiş 12-1((
Yaaaaa sinirim tepemde..kaçırıcaz yumurtaları yaaa
Yaa offf 36 saat dolmadan gelse bari. Ağrım çok ya yumurta çatladı kesin. Of benim kaderim bu yaaksilk işte banada öle denk geldıydı gelınce olurr belki
stress yapmaa cnmmm daha vaktın var telaş yapma bak bu stresde engeller daha sabah catladı sayılır yumurtann sonuctaYaa offf 36 saat dolmadan gelse bari. Ağrım çok ya yumurta çatladı kesin. Of benim kaderim bu ya
Ya gelincede yorgunum diyecek.stress yapmaa cnmmm daha vaktın var telaş yapma bak bu stresde engeller daha sabah catladı sayılır yumurtann sonucta
şanss vardr bı hayır bundada belkı ısterr bızdede buguın ilşki olcaktı bnm adam yorgunlukdan dırek bayıldı bu saatteYa gelincede yorgunum diyecek.niye böyle denk geliyor bana hep ya ... hazırlandım öyle kala kaldım
ooo hadı hayılrısı ınssKızlar iyi akşamlar bu sabah rüyamda alyans taktığımı görüyordum şimdi İnternetten anlamına baktım bekar icin evlilik evliler icin hamile kalmak ve hayırlı evlatmış.... :)
Bu arada bi arkadaşımız bebeklerimiz için istediğimiz isimleri sormuş ben kız olursa Ebrar erkek olursa Ensar efe istiyorum ikisi birden olursa daha bi süper olurooo hadı hayılrısı ınss
benn hıc düşünmedimmm en cokkk tırsstıgım koulardan biride bu isimlerr kız ismi cokda erkek sıkıntıBu arada bi arkadaşımız bebeklerimiz için istediğimiz isimleri sormuş ben kız olursa Ebrar erkek olursa Ensar efe istiyorum ikisi birden olursa daha bi süper olur
Canim regle son 2 gün ve göğüs uçları aciyor, bel ve ksik ağrısı var ve bu akşamüstü çok basım döndü, zor girdim eveama adım gibi de eminim regl geliyor, tüm belirtiler birbiri ile aynı maalesef
bnmde ıkı gundur bı agrı gırıo sag tarafa ama tam bu rahımın yanında bacak çizgisi hizasındaa alttlara dogru zonklama gıbıde gırdgıı oldu kazınııomus gbıde ama ufacık tefecık sanıyelrlee sürenBunların hepsi gebelik belirtisi aslında bel ağrısı bendede vardı.Kasıklara iğne batar gibi 5 dakika falan oluyordu.Bunlar tabiki reglden öncede oliyor ama farklı birşey varmı dier aylarda olmayıpta ilk kez olan?
Bu ay çok garip bir şey var aslında bacaklarım ve karın bolgem çok kasiniyor tatlı tatlı, 2-3 gundur, alerjik bir şey olabilir vücut sampuanimi degistirdimBunların hepsi gebelik belirtisi aslında bel ağrısı bendede vardı.Kasıklara iğne batar gibi 5 dakika falan oluyordu.Bunlar tabiki reglden öncede oliyor ama farklı birşey varmı dier aylarda olmayıpta ilk kez olan?
nedir bu arkads bızım cektgmzz önceleri ne kadar rahattım yaaBu ay çok garip bir şey var aslında bacaklarım ve karın bolgem çok kasiniyor tatlı tatlı, 2-3 gundur, alerjik bir şey olabilir vücut sampuanimi degistirdimhiç gebeliğe yormuyorum çünkü regl geliyor, hissediyorum
nedir bu arkads bızım cektgmzz önceleri ne kadar rahattım yaa
Bu ay çok garip bir şey var aslında bacaklarım ve karın bolgem çok kasiniyor tatlı tatlı, 2-3 gundur, alerjik bir şey olabilir vücut sampuanimi degistirdimhiç gebeliğe yormuyorum çünkü regl geliyor, hissediyorum
bnmde ıkı gundur bı agrı gırıo sag tarafa ama tam bu rahımın yanında bacak çizgisi hizasındaa alttlara dogru zonklama gıbıde gırdgıı oldu kazınııomus gbıde ama ufacık tefecık sanıyelrlee süren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?