Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bu arada bi arkadaşımız bebeklerimiz için istediğimiz isimleri sormuş ben kız olursa Ebrar erkek olursa Ensar efe istiyorum ikisi birden olursa daha bi süper olur
benn hıc düşünmedimmm en cokkk tırsstıgım koulardan biride bu isimlerr kız ismi cokda erkek sıkıntı

Bunların hepsi gebelik belirtisi aslında bel ağrısı bendede vardı.Kasıklara iğne batar gibi 5 dakika falan oluyordu.Bunlar tabiki reglden öncede oliyor ama farklı birşey varmı dier aylarda olmayıpta ilk kez olan?

bnmde ıkı gundur bı agrı gırıo sag tarafa ama tam bu rahımın yanında bacak çizgisi hizasındaa alttlara dogru zonklama gıbıde gırdgıı oldu kazınııomus gbıde ama ufacık tefecık sanıyelrlee süren

Bu ay çok garip bir şey var aslında bacaklarım ve karın bolgem çok kasiniyor tatlı tatlı, 2-3 gundur, alerjik bir şey olabilir vücut sampuanimi degistirdim hiç gebeliğe yormuyorum çünkü regl geliyor, hissediyorum

nedir bu arkads bızım cektgmzz önceleri ne kadar rahattım yaa

olabilir benim diş kanamam ve koku hassasiyeti oldu ve tamam dedim 2 gün öncede testte çıktı zaten.....yani farklı birşeyler vardı o yüzden sordum...hatta brnh ile sohbet ederken kaşıntı var dedik folik asitmi yaptı dedim acaba ondada kaşıntı yapmış

bacak aramda kasığın altında çekme oldu 2 kez falan reglden 3 gün önceydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…