öyle yavrum yaa, benim bat yarın kudurdum bekleyemedim ama geleceği belli, bu arada sabahki testten sonra ne bel ağrısı,ne göğüs-kasık ağrısı kaldı bi anda topladı zihin kendine geldi :) bu ay çook çalışacağım bakalımkırmızı görmeden inanmıyor,hatta görsek bile şüphede kalıyoruz şu günlerde...batı geçtiği halde idrara yansımayabilir...ama insan onca şeyden sonra vücudunu tanıyor az çok...sağlığımız yerinde olsunda o bebiş nasıl olsa buraya gelecek Allah ın izniyle
Ben kürtajdan sonra bile 25. günde regl olmuş bi insanım(50 güne kadar uzayabilir demişlerdi) hayatımda ilk defa böyle bişey oluyo.. Bi de öyle saçmasapan değerlerim varken aklıma neler geliyo bi bilsen.. Zaten bi sürü problemim var bari düzenim bozulmasaydıdur bakalım..öncelikle kötü düşünme lütfenn.bu kürler gecikme yapabilir...hem geç döllenme olabilir..en azından pazartesiye kadar bekle...sonra bir dr.a görün...ister istemez beynimize yanlış sinyalde gönderip regliyi geciktirebiliyoruz.birde işin açığı eğer regli olursan bu gecikmeler rahmi gebeliğe hazırlamak için.bir arkadaşımda birebir tanığım.bir reglisi 5 gün gecikti,ertesi ay gebe kaldı....biraz bekleyelim ve iyi şeyler düşünelim...
olabilir olabiliiirrröyle yavrum yaa, benim bat yarın kudurdum bekleyemedim ama geleceği belli, bu arada sabahki testten sonra ne bel ağrısı,ne göğüs-kasık ağrısı kaldı bi anda topladı zihin kendine geldi :) bu ay çook çalışacağım bakalımeşim de aylardır sen şubatta hamile kalacaksın,bebişi akrep istediğin için Allah öyle verecek deyip dururyordu,şubat büyük ay,hayırlısı
ahhh canım ilk tüp bebekten sonrada bana dediler 40-50 güne kadar uzar regli olman diye ilacı kestim negatif sonrası, 2 gün sonra oldum...ama bak bu ayda erkenden 3 gün önceden...moralin bozuldu çok iyi anlıyorum ama koyverme nolur...mevsim geçişlerinden bile etkilenen hormonlara sahibiz...yılda 1-2 gecikmeler olağandır diye düşünüyorum...Ben kürtajdan sonra bile 25. günde regl olmuş bi insanım(50 güne kadar uzayabilir demişlerdi) hayatımda ilk defa böyle bişey oluyo.. Bi de öyle saçmasapan değerlerim varken aklıma neler geliyo bi bilsen.. Zaten bi sürü problemim var bari düzenim bozulmasaydı
Sağol canım moral verdiğin için.. kafama takmamaya çalışıyorum ama çok da başarılı değilim açıkçası :) Bugün kendimi işe adamayı falan düşünüyorum yoğunluktan unuturum biraz belki.. Bi de kan testine gitmekten vazgeçtim.. Bekliycem.. Varsa elbet çıkar ortaya öyle veya böyle :)ahhh canım ilk tüp bebekten sonrada bana dediler 40-50 güne kadar uzar regli olman diye ilacı kestim negatif sonrası, 2 gün sonra oldum...ama bak bu ayda erkenden 3 gün önceden...moralin bozuldu çok iyi anlıyorum ama koyverme nolur...mevsim geçişlerinden bile etkilenen hormonlara sahibiz...yılda 1-2 gecikmeler olağandır diye düşünüyorum...
canını sıkmamaya çalış tatlım, hormonlar bozuldu,zaten bozuktu düzene sokalım derken düzeni değişti hormonların ben kendimden hissediyorum ani ateş basmalar, iç sıkıntısı,hep hormonlardan bunlar, gelir 1-2 güna kadar sıkıntı yapma ne olur....Ben kürtajdan sonra bile 25. günde regl olmuş bi insanım(50 güne kadar uzayabilir demişlerdi) hayatımda ilk defa böyle bişey oluyo.. Bi de öyle saçmasapan değerlerim varken aklıma neler geliyo bi bilsen.. Zaten bi sürü problemim var bari düzenim bozulmasaydı
Valla ilaçtı kürdü derken iyce bozmuş olmayım da başka bişey istemem bu aralar :) Bazen de diyorumki belki hiç müdahale etmesem herşey daha iyi olucaktı.. Ben gerçekten çok hassasım bu konuda üzülsem regl olan biriyim.. Kolay değişiyo hormon dengem, kimbilio o ilaç neler yaptı bünyemecanını sıkmamaya çalış tatlım, hormonlar bozuldu,zaten bozuktu düzene sokalım derken düzeni değişti hormonların ben kendimden hissediyorum ani ateş basmalar, iç sıkıntısı,hep hormonlardan bunlar, gelir 1-2 güna kadar sıkıntı yapma ne olur....
sen klomen mi kullanmıştın tatlım bu ay? ben hormon ilacına çok karşıyım nedense,sanki tüm dengemi bozacak gibi geliyor benim de çok allerjik bi bünyem vardır,korkarım ilaçlardan aspirin zehirlenmesinden 3 kere hastaneye kladırıldımValla ilaçtı kürdü derken iyce bozmuş olmayım da başka bişey istemem bu aralar :) Bazen de diyorumki belki hiç müdahale etmesem herşey daha iyi olucaktı.. Ben gerçekten çok hassasım bu konuda üzülsem regl olan biriyim.. Kolay değişiyo hormon dengem, kimbilio o ilaç neler yaptı bünyemehofff valla içim daralıyo
klomen zaten bütün hormonları mahvediyor ben 2 defa kullandım ilk kullandığım ay kist yaptı sonra 3 ay d.k hapı ondan sonrada düzene girmedi hatta bu son hormon testi yapıldığı ayda kullanmıştım hep içimde şüphe bu değerler klomen kullandığım içinmi yüksek çıktı diye...sen klomen mi kullanmıştın tatlım bu ay? ben hormon ilacına çok karşıyım nedense,sanki tüm dengemi bozacak gibi geliyor benim de çok allerjik bi bünyem vardır,korkarım ilaçlardan aspirin zehirlenmesinden 3 kere hastaneye kladırıldım
Evt canım klomen kullandım.. Hem de yanlış bi günde kullandım.. Doktor bu ay işe yaramaz ama vücudun verdiği tepkiye bakmak istiyorum demişti.. Al sana tepki diycem şimdi gidip o doktorasen klomen mi kullanmıştın tatlım bu ay? ben hormon ilacına çok karşıyım nedense,sanki tüm dengemi bozacak gibi geliyor benim de çok allerjik bi bünyem vardır,korkarım ilaçlardan aspirin zehirlenmesinden 3 kere hastaneye kladırıldım
neden ...sen deneme tahtasımısın acaba? madem tepkiyi görecek o zaman sürekli kontrol altında tutup yumurta gelişimini takip etmesi gerekiyorEvt canım klomen kullandım.. Hem de yanlış bi günde kullandım.. Doktor bu ay işe yaramaz ama vücudun verdiği tepkiye bakmak istiyorum demişti.. Al sana tepki diycem şimdi gidip o doktora
Ben de çok pişmanım sanırımklomen zaten bütün hormonları mahvediyor ben 2 defa kullandım ilk kullandığım ay kist yaptı sonra 3 ay d.k hapı ondan sonrada düzene girmedi hatta bu son hormon testi yapıldığı ayda kullanmıştım hep içimde şüphe bu değerler klomen kullandığım içinmi yüksek çıktı diye...
Canım yumurtam büyüyodu ve tam gününde hiç sekmeden çatlıyodu biliyomusunneden ...sen deneme tahtasımısın acaba? madem tepkiyi görecek o zaman sürekli kontrol altında tutup yumurta gelişimini takip etmesi gerekiyor
aynen işe ver kendini..dağıt kafanı...bekle tabii biraz daha...hem moral vermek istiyorum hemde iyi ol istiyorum canım benimm..zor zamanlar ama bizde hep destek tam destek...Sağol canım moral verdiğin için.. kafama takmamaya çalışıyorum ama çok da başarılı değilim açıkçası :) Bugün kendimi işe adamayı falan düşünüyorum yoğunluktan unuturum biraz belki.. Bi de kan testine gitmekten vazgeçtim.. Bekliycem.. Varsa elbet çıkar ortaya öyle veya böyle :)
olmamıştır canım içini ferah tut ilaç bozmuş dengeni, toparlar 1-2 güne kadar,emin olBen de çok pişmanım sanırımDaha önce kendiliğimden hamile kalmıştım belki biraz beklesem yine kalırdım dertsiz başıma dert açtım resmen İnşallah kist olmamıştır benim kist tedavisi olacak zamanım da yokki
inşallah tutar bu ay tatlım, olmazsa da hayırlısı deriz, gençsiniz daha, sıkıntı yapma kendine, belliydi eşinin tavırlarından bir şeyden çekindiği...Günaydın arkadaşlar. Biz eşimle konuştuk ve beyfendi borçlardan dolayı çocuk istemiyormuş. İstiyormuş ama geleceği düşünüyormuş masraf Hastane vs.
Ben de bu ay deneyelim çünkü klomen+iğne var. Olmazsa borç bitene kadar çocuk konusu acmicam dedim. Yani bu ayda hamile olamazsam aranızdan ayrılıyorum. Döndüğümde herkes hamiş olmuş olur inş.
Bu işte yenmekte yenilmekte var hiç moral bozmaMoralim çok bozuldu.. Hiçbiyere gitmek hiçbişey yapmak istemiyorum..
biz de seni çok seviyoruz kuzuuum, hiç bir şey için sıkma canını,su akar yolunu bulur, stres her zaman olumsuz etkiliyor biliyorsun,derin bi nefes al,kendine güzel bi kahve yaptır ve rahatlamaya çalışİnşallah öyledir canlarım çok sağolun sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?