Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

eşler birbirine açık olmalı..varsa bir sorunu paylaşsın en güzeli..hiç belli olmaz..belki bu ay geliverir bebişin...sorun çıkarmadan bugünlerde ilişki olsun hiç olmazsa..konuşarak karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile herşey çözülür...sıkma canını sen...birde su akar yolunu bulur.

Menapoz olmasından korkuyorum.. Ya da kist oluştuysa onu tedavi ettirmek ve herşeye yeniden başlamak için pek zamanım olmadığından korkuyorum bi de canım.. Keşke ilaç kullanıp hiç düzenimi bozmasaydım diyorum.. Kaş yapiim derken göz çıkarmış gibi hissediyorum şu an kendimi

çıkar aklından menopozu tatlım, bebiş olsun olmasın çok da kafama takmıyorum açıkcası ama bu yaşta menopoza girmiş olmak beni çok üzer,o sebeple gelen adet bile beni mutlu ediyor ve diyorum ki menopoz kaçınılmaz son,biliyorum,birgün gelecek ama o gün bugün değil,daha değil!!!!

canımcım menopoz öyle hoooop diye olabilecek birşey değilki...Allah korusun hem kistten hemde diğerinden..ben ağzıma bile almıyorum onu...yakışmıyor bizlere çünkü...gerçekten..ama işte klomeni geç başladın..ama o da dr tavsiyesiyle hani kafana göre yaptığın bişey değil...gecikince sinirlerde geriliyor tabiki...ister istemez..

Doktora da biraz ben baskı yaptım aslında.. Hani o biraz acele etmemiz lazım diyince yokmudur bunun bi ilacı bi bişeyi acele etmenin bi yolu diye adamı sıkıştırdım o da ilaç vericem size dedi

benim değerlerimi unuttun galiba sen amh bile 0,15 te ama doktor daha menepoza çok var diyebilirim dedi
neye geç kalmışsın benim yaşım 39 .benden bile ümit kesmedi doktor sana ne oluyor böyle.
olmadığı için şu anda herşeye kendince sebepler buluyorsun geçecek geçecek merak etme.

Off bilmiyorum canım inşallah geçer

Doktora da biraz ben baskı yaptım aslında.. Hani o biraz acele etmemiz lazım diyince yokmudur bunun bi ilacı bi bişeyi acele etmenin bi yolu diye adamı sıkıştırdım o da ilaç vericem size dedi
hepimiz bu konuda tez canlıyız...hemen olsun istiyoruz...ama ben 3 seneye yaklaştı neredeyse çaba göstermeye başlayalı,sanırımben biraz törpüledim...zaman herşeyin ilacı...olacak inşallah..

hepimiz bu konuda tez canlıyız...hemen olsun istiyoruz...ama ben 3 seneye yaklaştı neredeyse çaba göstermeye başlayalı,sanırımben biraz törpüledim...zaman herşeyin ilacı...olacak inşallah..
Hayırlısı neyse o olsun canım.. Gerçekten artık diyecek başka bişey bulamıyorum.. Nolucaksa da olur zaten bana mı sorucak Allah neyi ne zaman yapıcağını töbe est... Napalım kısmetimizde ne varsa o yaşanır :)

haklısın tatlım kolay değil 3 sene dile kolay da,neler yaşadın kimbilir bu süreçte... Rabbim tez zamanda versin artık bebişini inşallah, tez canlılık ve sıkılganlık bence de, 3 ayda sıkıldım mesela, ama ben çocuk diye deli olan bi kadın değilim,köprüden önceki son çıkışsa,değerlendireyim istediğimden,sonradan pişman olmayyaım diye çabam, bi de tek derdim menopozu ötelemek aslında....

canım sen de ne menapozu... daha dur bakalım. benim gibi erken yumurta yetmezliğin mi var? menapoz birden gelmez öyle.. bence sende ya gebelik var yada stresten, ilaçtan dolayı adetin gecikti.

neşelenelim evet..üzülüyoruz sıkılıyoruz çokça ama şu emojiler olmasa halimiz nice olurdu

Off bilmiyorum canım inşallah geçer
Aslında benden sana tavsiye eğer yapabilirsen bir müddet hamilelik olayına takılmamaya çalış
Sana moral olan , yüzünü güldüren insanlarla bir araya gel, gez, eğlen.
P
İşte bunun için hiç bişeyi kafaya takmamak gerekiyor...bizler biraz sabırsızız bende senin gibi 3 ayda çektim isyan bayrağını kendimide anladım ama bu safhada beni doktorda geriyor stres yaptırıyor hele beklemek çok daha zormuş.gerildim yani. diyorumki kürlerime devam ederim elimden geleni yaparım olacağı varsa olur.yok daha olmazsa tıp da ilerledi yani bir aşılama , daha olmadı tüp bebek...
ama illaki o kapıları önce zorlamamız gerekiyor
sonrası takdir- i ilahi.

Geçen bi arkadaşımın eşi kız dediki bana "çok mu istiyosun çocuk" dedi.. Bi durdum düşündüm şöyle.. Ne diyceğimi bilemedim.. yani evt istiyorum falan dedim ama aklımdan neler geçti o an anlatamam.. Bazen düşünüyorum da neden bu ısrar istek diye kendi kendime.. toplum baskısı mı.. 30 yaşını aşmış her kadın evli ve çocuklu olmalıymış gibi yerleşmiş bi gelenek gibi bişey mi?? Gelecekte sırtımı yaslayacak kanımdan canımdan birileri olması duygusu mu?? Niye istiyorum çocuk bu sorunun cevabı bende sanırım yok.. Sadece geçen eşim kedimizi kucağında bebek gibi tutmuş bi bakışıyolardı bi öpüşüyolardı anlatamam.. Kediyi bile nasıl güzel seviyo yaa dedim içimden şu adama çocuk vermek istemeyim de ne isteyim başka dedim içimden.. Ne biliyim yaa ben bu ara gerçekten ne düşüneceğimi şaşırdım.. Sanırım kendimi biraz işe versem iyi olucak kızlar.. Canınızı sıktım sizi gerdim sabah sabah kusuruma bakmayın..

aminnn aminnn Rabbim hepimize sağlıklıca nasip etsin...tedaviye ilk başladığımda içimdeki o istek çok fazlaydı gerçekten...ama dedimki sonra ya benim için hayırlı olanı ve zamanını bilmiyorsam.öyle öyle denemeye başladık.sonrada işte dudukça okudukça allah ım diyorum çok şükür bu seferde ilaçsız falan regli olabildim demeye başladım.bu çok uzun zorlu yorucu bir süreç, kabul ediyorum...ama eğer hayırlıysa eşimden ve bendende bir parça olsun istiyorum.aslında çokta anaç olduğum söylenemez..
senide çok iyi anlıyorum...buevlenmek,bekar kalmak,çocuk sahibi olabilmek.olmayı istememek bunlar hep tercih meselesi..
daha menopoza var şekerim emin ol..bak vaktinde reglini oluyorsun çok şükür...inşallah bebeğinde olacak en organiğinden...ama dediğim gibi elimden geleni yaptım demek içimde şüphe kalmasın diyorsan hani yoluna güvendiğin sana destek olan bir infertilite uzmanıyla devam et...belkide tek ilaçlık işin var...bilemeyiz...

Ne sıkması canım burada birbirimize destek olmak için varız...inanki senin düşündüğün şeylerin hemen hemen aynısını düşünüyoruz . Ama Rabbimin mutlaka bir bildiği vardır.Evt kendini işe ver biraz farklı şeylere odaklan o bebek Allah ın izniyle gelecek nasibinde varsa inan buna.

Ay tatlım hiç öyle şey şey olur mu? bizler her ne kadar birbirimizi hiç görmemişte olsak birbirimizin acısına üzülen birbirimizin mutluluğuna sevinen insanlarız. aile gibi olduk. o yüzden hiç o şekilde düşünme. rabbim inşallah sanada yaşatacak o güzel duyguyu.

hiç olurmu senin derdin inan bizim derdimiz...çoğalmak ...valla ne yalan söyleyelim bizim gibi iyi insanlarda çoğalmalı...bizden bir parça kalmalı bu dünyaya...çok insanca çok iç güdüsel birşey...
çokta duygusalsın kıyamam...Allah gönlüne göre versin..tez zamanda..düşmanım bile üzülmesin bu çocuk sahibi olma konusunda...çok zor bişey...

aynıyız inan canım,
bende toplum baskısı yok, annem dahi soramaz bebek ne zaman diye, o haddi vermedim kimseye,11 yıldır evliyiz, ağzını açıp kimse soramadı, o kadar içli dışlı samimi değilimdir çevremdekilerle, gizli bi mesafe bırakırım o sebeple rahatım,

bebk şu ana kadar gerçekten istememiştim hep seneye deyip erteledim ....
ama biliyorum ki eşim istiyor,ben de eşimi çok seviyorum...3 ay önce doktora gidip de menopoz paniği yaşayınca sarıldım kürlere, aslında bebk için değil de menopozdan yırtmak içindi tüm çabam ve hep dediğim gibi bu son şansım ise olacaksa olsun, tüm uğraşım bunun için,olmazsa da kendimi harap etmem daha farklı önceliklerim var, yaşamayı seviyorum,ayrıca da böyle de oldukça mutlyum, dolayısı ile biz elimizden geleni yapalım da olursa olsun,olmazsa olmasın, beklemek ve kürleri sürdürmek sıkıcı sadece,bunaltıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…