Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Valla bu topikte bir daha menopoz diyenin ağzına biber sürelimmmbu kadar canlı heyecanlı bir avuç kadınız...uzak dursun bizden m.......z
çoğu kadın bu toplum baskısından o kadar muzdaripki...yaaa ne bileyim hamilelik falan gerçekten aslında öyle yabancı bir kadının soramayacağı kadar mahrem....ama bizim toplumda neredeyse iş pozisyon anlatmaya kadar gider,özel hayata müdahale hakkını insanlar kendilerinde sonsuz olarak görürler...
benim kv durumumdan haberdar.bana asla sormaz eşime soruyorlar...iyi bir dr falan bulsalar yazık onunla haber gönderiyorlar halbuki eşimden çok ben görüyorum onları..sağolsunlar...
insanlarla mesafe her zaman iyidir...ben hiç kötülüğünü görmedim...ilerde üzülmeni önler böylece...
yaşamak çook güzell...Allah eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin...sevdiklerimizlede sınamasın...senin tercihin...senin hayatın..arkadaş olarak ancak destek olurum...dahada ötesi yok :)
ahhh keşke ilişki olur olmaz bilebilseydik gebeliği...ama o zamanda aksiyonsuz olurdu yawbak çenem düştü mesela bugün

Canım pc den bakınca bende göremedim telden girince biraz görünüyor ama elimdeki testte 2.cizgi var ama kabak gibi değil maalesef...
canımcım bayağı su içmişsin ama...ayyyy çok sevindim var yakabak gibi olmasına gerek yok ki...silik yeter kuzum...eee sabah olmaz şimdi

Canım pc den bakınca bende göremedim telden girince biraz görünüyor ama elimdeki testte 2.cizgi var ama kabak gibi değil maalesef...
canım benim o farketmez çizgi hafif de olsa pozitiftir yeterki ilk yarım saatte belirmiş olsun o çizgi :) Kaç gün geçmişti senin regln???

Benim arkadaşımda öyle 3 tane çocuğu var ve hiç adet olmuyor olsa bile 2 3 senede bir oluyor
Allahtan başka kimse bilemez ne olacağını.Dün gece hasta halimle yapıştım kocamın yakasına ovulasyon günümdeyim diye. Belli mi olur belki rabbim bir mucizede bana yaşatır. İnşallah.Büyümeyen yumurtama rağmen.

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…