- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Valla bu topikte bir daha menopoz diyenin ağzına biber sürelimmmaynıyız inan canım,
bende toplum baskısı yok, annem dahi soramaz bebek ne zaman diye, o haddi vermedim kimseye,11 yıldır evliyiz, ağzını açıp kimse soramadı, o kadar içli dışlı samimi değilimdir çevremdekilerle, gizli bi mesafe bırakırım o sebeple rahatım,
bebk şu ana kadar gerçekten istememiştim hep seneye deyip erteledim ....
ama biliyorum ki eşim istiyor,ben de eşimi çok seviyorum...3 ay önce doktora gidip de menopoz paniği yaşayınca sarıldım kürlere, aslında bebk için değil de menopozdan yırtmak içindi tüm çabam ve hep dediğim gibi bu son şansım ise olacaksa olsun, tüm uğraşım bunun için,olmazsa da kendimi harap etmem daha farklı önceliklerim var, yaşamayı seviyorum,ayrıca da böyle de oldukça mutlyum, dolayısı ile biz elimizden geleni yapalım da olursa olsun,olmazsa olmasın, beklemek ve kürleri sürdürmek sıkıcı sadece,bunaltıyor bazen
Evettt kızlar az önce yaptığım test bu Eki Görüntüle 1742876
Yaw valla benim gözlerim bozuk zatenama yaa burada 2. çizgi görünmüyorkii zaten varla yok arası
Cnm bu test uzun bekledi mi? bayaa 2. çizgi var orda ben görüyorum yaniama yaa burada 2. çizgi görünmüyorkii zaten varla yok arası
ben göremedım cnmm fotoda bazen belli olmuoama yaa burada 2. çizgi görünmüyorkii zaten varla yok arası
yok tatlım 2.3 dk oldu bide bir şişe su içtim idrarım gelsin diye ve hemen yaptım birde sabah ilk idrarla yapıcamCnm bu test uzun bekledi mi? bayaa 2. çizgi var orda ben görüyorum yani
yaaa işte benim gözlere hiç inancım kalmadı benimCnm bu test uzun bekledi mi? bayaa 2. çizgi var orda ben görüyorum yani
Canım pc den bakınca bende göremedim telden girince biraz görünüyor ama elimdeki testte 2.cizgi var ama kabak gibi değil maalesef...yaaa işte benim gözlere hiç inancım kalmadı benimayyyy hadi olsun inşallah...1 şişe su ile bayağı seyrelmiştir hcg
canımcım bayağı su içmişsin ama...ayyyy çok sevindim var yaCanım pc den bakınca bende göremedim telden girince biraz görünüyor ama elimdeki testte 2.cizgi var ama kabak gibi değil maalesef...
canımcım bayağı su içmişsin ama...ayyyy çok sevindim var yakabak gibi olmasına gerek yok ki...silik yeter kuzum...eee sabah olmaz şimdi
canım benim o farketmez çizgi hafif de olsa pozitiftir yeterki ilk yarım saatte belirmiş olsun o çizgi :) Kaç gün geçmişti senin regln???Canım pc den bakınca bende göremedim telden girince biraz görünüyor ama elimdeki testte 2.cizgi var ama kabak gibi değil maalesef...
Allahtan başka kimse bilemez ne olacağını.Dün gece hasta halimle yapıştım kocamın yakasına ovulasyon günümdeyim diye. Belli mi olur belki rabbim bir mucizede bana yaşatır. İnşallah.Büyümeyen yumurtama rağmen.Benim arkadaşımda öyle 3 tane çocuğu var ve hiç adet olmuyor olsa bile 2 3 senede bir oluyor
canım aralık 8 de regl oldum daha olmadım iştecanım benim o farketmez çizgi hafif de olsa pozitiftir yeterki ilk yarım saatte belirmiş olsun o çizgi :) Kaç gün geçmişti senin regln???
sizin için bunu yapıcam ama yarın sabah ilk idrarla bi daha test yapayım ondan sonra gidicem sözCanım bi kana git lütfen hadi bizim hatırımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?