Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

o kadar abartılı degıl ben kesınlıkle kullanmadım dostınexx hayıt suyu ıctım vee baya düşürdüm bana kalsa bırak derım ama sen bılırsınnn
Hayıt suyunu hazır olarak mı alıyorsunuz.Ben bulamadım belki mideme dokunmaz onu içsem. Bide dün aktara gittim arı sütü polen karisimlari için birsürü şey çıkardı kafam karıştı hiçbirini almadan çıktım. Propolis kullanan varmı dahası etkili olurmuş satıcı öyle dedi güvenmedim.Malum yaşa bağlı aciliyetim var.Ne yapayım ne alayım şimdi ben???

inşallah tutar bu ay tatlım, olmazsa da hayırlısı deriz, gençsiniz daha, sıkıntı yapma kendine, belliydi eşinin tavırlarından bir şeyden çekindiği...
inşallah bu ay olur canım yoksa taaa 1 yıl sonra başlasak 29 bitecek 30 olucam... zaten hemen olmuyor ki..
Hayırlısı bakalım. Evet borç çok ama birazda bahane ediyor. Rabbim hayırlısını versin. Çok kırıcı bir konuşma yaptı dün akşam.. içim paramparça ama bebek çalışmaları aksamasın diye içime attım.

İnşallah bu ay gelir.. çok kırıcı bir dille anlattı bana durumu neden istemediğini vs. çok kırıldım ama dediğin gibi ilişkide sorun olmasın diye alttan alıyorum.. çok kırıldım

Evettt kızlar az önce yaptığım test bu Eki Görüntüle 1742876
İnşallah kan testinde pozitifi görürsün canım.. güzel haberler ver bize inş. :)

cnm bn propolis kullandm oda cok etkılı hayıt suyunu hazır aldım ben tohum olarkda bır ay boyunca kullanmstmm ama a hazır daha pratıkk su gbı ıcersn

eşin birazcık kadın ruhundan pek anlamıyor galiba...çünkü her zaman gül gülistan değil durumlar...tasarruf yapmak gerekli zamanlarda oluyor...ama şu dönemde birazcık naif bir dille anlatsa anlanmayacak bişey değil...canım inşallah herşey nasıl istiyorsan öyle olur..

inş canım sağolasın.. işini,borçları çok takıyor kafasına.. beni de canavar gibi görüyor. Diyor bunun hastanesi var doğumu var bebek olcak arabamız yok. sen diceksin ilk çocuğum şusu yok busu yok...
ne dediysem anlamadı. Ben de zorlamadım. Bu ay ilaç iğne oldum dedim. bu ay olmazsa açmıcam konuyu dedim ve normalde ben çok inatçı biriyim ama eşimi sevdiğim için ona inat yapamıyordum hiç. İnat edicem ve asla bebek konusu açmıcam.
Bu ay da bebek olmazsa spora devam edicem kilo vericem arkadaşlarımla gezicem... çünkü şuan sadece ev iş arasında mekik dokuyorum. Ben bir kere geldim dünyaya sıkıntı çekemem borçlar bitsin sen ne kadar ilaç kullanırsan kullan Allah nasip edince olur boşuna o iğneleri vuruldun gibi sözler.. ama ses tonu gayet kırıcı.. sözlerde ok gibi saplandı kalbime..
bu ay da olmazsa hiç açmıcam konuyu inat edicem.. borçlar bitsin bakalım o zaman ne diyecek.

bebek için borçların bitmiş olması ve standartın iyi bir düzeye çekilmiş olması önemli ama bunu yaparken de vakti de kaçırmamak lazım, borç bizim diğer adımızdı resmen 18 yıldır deli gibi çalışıyorum hep borçtan vs. den erteledim bebişi şimdi de çocuk olsun diye uğraşıyoruz,aradaki çizgiyi iyi saptamak lazım borç biter,araba alalım,araba alınır eve girelim, sonra ev taksidi bitsin vs denir, ihtiyaç ve borç hiç bitmez, eşim ve ben deli gibi çalıştık iyi paralarda kazandık,şimdi ne oldu 10 kuruş borç kalmadı,ev var,araba var çok şükür Rabbime bu sefer de çocuk olmuyor???? acayip bi çelişki,borç için çocuk ertelemek sonra çocuk için borç yapmak vs vs sürer gider bu iş, akışına bırakmak lazım... ama borç için de hiçbir şeyi ertelememeli belkide....

Ben de böyle düşünüyorum ama tek taraflı olmuyor işte. . Keşke tek başına yapılabilseydi bebek. Minnet etmezdim hiç.
Bunda da vardır bir hayır diyorum tevekkül ediyorum Rabbim büyük. .

tabi tabii dediğin gibi bu zaten tek taraflı olacak birşey değil...evet bebek çok istiyoruz ama bir ara o kadar çok taktımki kafayı hayatı ıskalıyordum...evden işe işten eve...resmen depresif bir insan olmuştum ve ben bile kendime katlanamıyordum...
ne bileyim elbette doğacak çocuğa iyi bir ortam gelecek sunmak hepimizin en büyük arzusu..ama zaman en paha biçilemeyen şey...geride gelmiyor....umarım eşin bu tutumuyla hem seni hemde kendini pişman etmez...kardeş candır ama evlat çok başka birşey,bunu herkes söylüyor...evlat sevgisi var eşinde ama bunu sanırım kardeşine kanalize ediyor...

Evet kardeşi ona yettiği için onu kendi çocuğu gibi gördüğü için bebek istemiyor borçları da bahane ediyor.
Ben evlendim ve çocuğum olsun istiyorum. O şuan istemiyor. Bilmiyorum Rabbim bu ay nasip eder inş.
Bana çok haksızlık ediyor. Kendisi kardeşi ile avunabiliyor ama beni düşünmüyor. Bir şey diyemiyorum tüm umudumu bu aya bağladım.. inş Rabbim nasip eder.

aminnnnn inşallahhhh

Ben de böyle düşünüyorum ama tek taraflı olmuyor işte. . Keşke tek başına yapılabilseydi bebek. Minnet etmezdim hiç.
Bunda da vardır bir hayır diyorum tevekkül ediyorum Rabbim büyük. .
Canım inşallah bu ay olur da öyle bahsetme gereğiniz bile kalmaz.. Eşin bence çok yanılıyor bazı konularda.. İnşallah ilerde pişman olmaz buna.. Ama sen de inat etmemelisin bence çünkü bu tek taraflı bi kararla olacak bişey değil ne onun kararıyla çocuk yapmamaya ne de senin kararınla çocuk yapmaya karar veremezsiniz ortak bi karar olması lazım ve enine boyuna konuşarak bazı kararlar alınmalı.. Hakkında hayırlısı canım üzme kendini lütfen.. İnşallah tutar da hiç bi daha üzülmezsin

Gormene sevindim kimse goremiyor :) İnşallah canım benim

yok yok bende geçen ay bu şekilde başladımda ondan hemen farkettim git gide koyulaştı çizgi hem var hemde pembe gri deil yani hemde aynı test sanırım kutusunun üstünde jelatini var ilk sen açıyorsun dierleri gibi deil.güzel bir test kaliteli burdan bir arkadaş daha onunla anladı gebeliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…