Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

T tcetveli Canim oncelikle sakin ol. Bende ilk buraya yazdigimda montecim sagolsun bana ilk olarak bu cumleyi kurmustu ve iyi ki de kurmus... Sakin olmadigin surece fsh in dusmek yerine daha da yukselecektir. Hayit aslanpencesi bunlari kullan hem sadece fsh a bakilarak bir yorum yapmak cok dogru degil. Fsh amh ve vajinal ultrason muayenesiyle yorum yapilabilir ki bizim durumumuz gebe kalmaya engel degil sadece cabuk olmamiz lazim ee sende daha 22 yasindasin yani hersey senin lehine ama sen stresle durumu aleyhine donusturuyorsun...

1 yemek kaşığı mıııı yooooooooooooooo, tatlım ben 1 çay kaşığını zor içiyorum, işte o zaman 100 kg olurum artık
Günaydınnnnn kızlar,
Sabah ilk olarak aç karnına ne içeceğimi şaşırdım sizin sıralamanın nasıl? Sigarayı bırakamıyorum bir sürü dert sıkıntı stresss. Nasıl olacak bu çocuk?

Peki ayin 2 sinde adet olucam bu hayita ne zaman baslayayim adetimin 22.gunu bugun
hayıta istediğin zaman başlayabilirsin, sabah akşam 1 bardak hayıt ve akşamları yemekten sonra testere dişli aslan pençesi 1 fincan içilecek tatlım, 1 ayda düzene girer her şey,bak benim de adetim 3 güne düşmüştü kürlerle çok şükğr 5 güne çıktı yine, bu kadar telaş yapma daha bekarsın hem, hormonlar da düzelir, bebişin de olur, strese sokma kendini

Günaydınnnnn kızlar,
Sabah ilk olarak aç karnına ne içeceğimi şaşırdım sizin sıralamanın nasıl? Sigarayı bırakamıyorum bir sürü dert sıkıntı stresss. Nasıl olacak bu çocuk?
olur tatlım merak etme, ben şu an soğan küründe olduğum için soğan suyu çörekotu yağı, ve 1 adet kuru incir, 1 ölçü arı sütü bal polen yiyorum..hayıt kullanırken aç karna hayıt içip bal-polen vs onları üstüne yiyordum..sigarayı bırakamasan da azaltmaya çalış, 1,5 saatte bir 1 adet iç mesela, çok içiyorsan yarıya düşürmek için böl saatlere, ben sürekli su bulundurdum yanımda sigara aklına geldikçe yudum yudum su iç ve el alışkanlığı için ben kalem çevirdim sürekli....

Ben 5 6 doktora gittim e 2 47.08 lh 8.55 cikti doktor dediki 3 4 gun eger gununde oluyosan normal ben 1 kirtaj oldum bayaa uzuldum 1 bucuk yil oldu ama hala aklima geliyor yani dusunuyorum kurtajdan da degismis olabilir ama cok tesekkur ederim valla bu site olmazsa doktorlara da pek guven olmuyo birbirimizden ogreniyoruz boylecce

canımsın ,sen de çok saol inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza aldığınızı görmek nasip olsun :)

Ayyy yukseldigine cok sevindim valla ben bugunden basliyorum optum tatlis yanaklarindan aminnnnn

Ayyy yukseldigine cok sevindim valla ben bugunden basliyorum optum tatlis yanaklarindan aminnnnn
başla canım geç bile kaldın biz ilk seninle 1 ay önce yazışmıştık, hemen başla faydasını gör bir an önce,bu konuyu da stres yapmayı bırak, her şey yoluna girecek,inan bana

canım senin doktor kontrolün vardı değil mi bugün ? haydi her şey çok güzel olsun inşallah,dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz...

PES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM

@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ

brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil ..................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok bat ...........29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR

brnh bernuşum liste başısın şekerim,inşallah topiğimizin 4. hamişi olarak adının yanına kocaman yazmak nasip olurrr

Hepsini yapıyorum ama sadece incir kürü yapmadım bı günü kadar onuda regl olunca birinci günü başlayıp 15gün yapacağım yumurtalara faydası olur diye düşünüyorum. Sigarayı da maalesef sabah çok içiyorum kahvaltıdan sonra öğlene kadar 5 tane filan öncesinde bal polen arıssütü bazen hayıt bazen aslan pençesi bazen çörekotu yağı Biosteron folikasit
Gün içinde c vitamini jodid coraspin akşam yemekten sonra aslanpençesi yatmadan polen bal arısütünü tekrar içip yatıyorum. Arada ceviz fındık bol zeytinyağı sabahları kahvaltıda yiyiyorum Devit ampul ayda bir kere üçüncü olacak bu ay çok düşüktü çünki. Çok açık çay içiyorum kahve belki günde bir veya hiç içmiyorum. İşte bunları yapıyorum. Regl olduğumda tüm tahlillerimi yenileyeceğim bakalım son durum nedir.İnşallah ümit vaadedecek sonuçlar alırım.Geröekten morale çok ihtiyacım var.Allah yar ve yardımcımız olsun.

inşallah tatlım her şey düzene girmiş olacak,emin ol,stres yapma,kürlere devam et, ben 1 ayda fsh ı 23 den 10,21 e düşürdüm kürlerle...

geçen hafta içi yoktun sen yeni karar aldık, reglin 2.gününe kadar kürlere devam reglin 2, gününden itibaren hayıt,aslanpençesi vs ovulasyona kadar 15 gün falan içilmeyecek, bu dönemde fsh ın yükselmesi gerekiyormuş foliküllerin yumurta olması için,biz bu dönemde de kürlere devam ederek yumilerin gelişmesini baskılıyormuşuz,son karar bu şekilde, bu ay böyle deneyeceğiz,haberin olsun canım

Evet şehir dışındayım giremedim.incir kürü Biosteron da yapmıyormuyuz

Evet şehir dışındayım giremedim.incir kürü Biosteron da yapmıyormuyuz
biosteron u doktor verdi değil mi? ona bir şey diyemem,incire,arı sütü bal polen gibi yumi geliştiren gıdalara devam sadece fsh ı baskılayan hayıt ve aslanpençesini bırakarak fsh ın özgür yükselmesini sağlayacağız canım... aaa bi de hurma çok iyi geliyormuş bulabilirsen al, ve ye mutlaka canım

doktor verdi evet hemde günde 3 tane içmemi söyledi.Hurma bulabilirim görümce m yeni ümreden geldi alırım ondan veya aktardan.Canım yaa çok tşkler verdiğin bilgiler için. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin cümlemize de.
Sen istanbulda mısın montecim

Kızlar az önce yaptığım test... Daha vakti var gibi görünüyor

Eklentiler

• IMG_20160123_105726.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 37
hurma çok iyiymiş canım, benim asistan söyledi geçen... halası 45 yaşında hurma yiyerek hamiş kalmış, bernuş falan da araştırmıştı,yumilere iyi geliyormuş...rica ederim canım benim, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım, ben istanbul da değilim maalesef, çok severim istanbulu ama oldukça uzağım istanbula

Canim sporda yapmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…