Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynen canım işte en erken reglin 1-2 gun geçikmesi :) öncesinde pozitifse bile tek çizgi cıkıyor. canım birde sen 10 gun öncesinden ne gibi belirtiler hissettin paylaşır mısın..
1 kez ciddi mide bulantısı oldu.2 3 kez bas dönmem oldu.hic olmazdı.diş etlerimde kanama oldu.reglime 1 hafta kalada şiddetli bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oldu.sol kaşık da batmalar oldu.bu belirtilerden hamile olduğunu hissettim.sanırım kendimi iyi dinlemişim.ve yanılmadım.

ugrasmayacagim canim, baştan beri terbiyesizligi zaten can sıktı, uzattikca uzattı, önce bi uzulmustum haline ama deymezmis
konuyu saptırma sen yalancı oldugumu nerde gördun? diğer konularda neler yazmısım? küfürmü etmişim ya da burda yazıdığım sorunlarımdan baska sorunlarmı yazmısım.. her forumda farklı hastalıkmı yazmısım anlat bakalım, seni hangi yazdıklarım böyle düşündürdü? çamur at izi kalsın yaparrsan olmaz eğer haklı oldugunu ıspatla ben direk hesap silicem zaten uyeliğimden beri yarardan cok zarar oldu bu kadınlar kulubu

canım mide bulantısı ve bas dönmesi regl zamanı geçtikten sonramı oldu yoksa regl başlama zamanından 3-4 gun önce mi:) cunku suan benim reglime 4 gun var ve sadece göğüslerim şiş :) bende anlamaya çalışıyorum ama değişik birsey yok suan icin :)

Canim hoşgeldin aramıza, yazdıklarını okudum ama alintilayamadim, öncelikle çok geçmiş olsun zor şeyler yasamissin, ama bak ne güzel yine hamilesin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yasadigin sorunla ilgili hiç bilgim yok, umarım sorunsuz atlatirsin gebeligini

Canım montecim uykum gelmiyorki valla :) pc yi uzakta tutuyorum geneldede telden giriyorum canım sende stres olma bu aralar çok önemli stres düşmanımız bizim
Haklisin tatlim stres baş düşmanımız dikkat et kendine ve mercimegimize cook optum seni, yorma lütfen kendini

biraz yüksek gibi canım hayıt içiyormusun bak o çok faydalı.Burada faydasını gören çok
biraz yüksek gibi canım hayıt içiyormusun bak o çok faydalı.Burada faydasını gören çok
Ben bir kurtaj gecirdim 8 ay sonra hotmon testi yaptirdim bu sonuc cikti hayit suyu aldim icicem daha 22 yasindayim ya neden yukselmia olabilir

Ben bir kurtaj gecirdim 8 ay sonra hotmon testi yaptirdim bu sonuc cikti hayit suyu aldim icicem daha 22 yasindayim ya neden yukselmia olabilir

canım çok yüksek deil ama yinede olması gerekenden biraz yüksek benimki daha yüksekti 23.7 düşün yani ama doktor bu inişli çıkışlı bir hormon o tek başına benim için bir anlam ifade etmiyor dedi.Doğruda söylemiş o ay hamile kaldım en yüksek olduğu ay.Önemli olan folikül görülmesi yani yumurtlama olup olmaması o varsa fsh sorun deil tek başına dier hormon sonuçların normalse tabi.Benim fsh hariç hepsi normaldi ve folikülde gördü.Hayıt çok faydalı devam et derim ben o ay hayıtla çörekotu,bal,tarçın kullandım 10 gün kadar.

Evet yumurtalamigo ruyorum yani kac seferdir tesaduf yumurtlamaya yakin gidiyorum yumurtami buyumus sekilde goruyorum fakat birde prolaktinim biraz yuksek bu hayit ikisinide dengeler mi baska sorunum yok benim

Evet yumurtalamigo ruyorum yani kac seferdir tesaduf yumurtlamaya yakin gidiyorum yumurtami buyumus sekilde goruyorum fakat birde prolaktinim biraz yuksek bu hayit ikisinide dengeler mi baska sorunum yok benim
Yumurtluyorum yani yanlis yazmisim :)) ama hic progesterona baktirmadim sen baktirdinmi

İnşallah canım benim Allah razı olsun.
7 gün kaldı bata. Bu ay umutluydum ama 2 çalışma olunca azaldı umudum ama işte yine de heycan yapıyorum :)

Hiiiç ona takılma bende diyordum az oldu olmaz bu ay diye.Ama geçen ay 3 kere oldu vede tuttu yani sayıyla alakası yok o ay 3 kez oldu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…