Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

1 yemek kaşığı mıııı yooooooooooooooo, tatlım ben 1 çay kaşığını zor içiyorum, işte o zaman 100 kg olurum artık
Bugün elime ulaştı siparişim. Yarın başlıyacağım küre.. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve öğlen yemeğinden yarım saar önce hayıt tohumu çayı akşamda aslan pençesi içecekmişim.. Gün içinde de 1 yemek kaşığı aç karnına çörekotu yağı... Gerçekten çokmu kötü.. Heralde soğandanda kötü değildi... Allahtan bitti aklıma geldikçe resmen miğdem kalkıyor...

Evet yumurtalamigo ruyorum yani kac seferdir tesaduf yumurtlamaya yakin gidiyorum yumurtami buyumus sekilde goruyorum fakat birde prolaktinim biraz yuksek bu hayit ikisinide dengeler mi baska sorunum yok benim

Fsh en azından benimki kadar deil :) işte bak ne güzel görüyorsun yumurtlama var en azından bu çok önemli.Prolaktinde normaldi benim.Ama onun içinde yani prolaktin için aslan pençesi günde iki kez burada duymuştum onuda.Ayrıca o hormonuda stres çok etkiliyormuş canım stres yapma stresli ortamlardan insanlardan uzak tut kendini.Fsh da dahil tüm hormonların hepsi stresten dahada yükseliyor.

Canım kasım ayında kullandığım kür poşet çayı idi.. Oda sabah akşam aslsnpençesi sonraki ay civsnperçemi idi.. Kürleri yenilemiş vakumlanmış poşetlerde geldi ..
Evet önceki kür bana gelenle aynıydı sanada fayda etmedi degilmi ben hala adet bile olmadım.bi adet olsam gidip hormon testi yaptırcam ve ilk işim mecitefendi hayıt suyu alıp kullanmak bal tarcın çörek otu ve arısutu bal polen kullanmak olacak :)

Fayda edip etmediğini bilmiyorum.. Ekim ayında 40 olsn fsh kasım ayında 18 oldu.. Ama bu kürün yanında bursa da bir aktardanda kür aldım.. Onuda kullandım ballı bir karışım hazırlamıştı hangisi düşürdü bilmiyorum.. Bursadaki aktarı aradım bugün tekrar regli olmadığımı söyledim kargoyla bir toz gönderecek onu içünce olursun dedi..

Canım hayıt suyunu kullandım hatta hayıt ekstratıda kullandım aylarca agnucastonda kullandım hatta geçen ay başks bir hapını bulmuştım. Onuda kullandım bende hayıt bir işe yaramıyo gibi geldi.. Şuana kadar fayda görmedim..

Bugün kontrolüm vardı, geçen ay folikül yoktu hala adet de olmadım bu yüzden herhalde, femara kullandırdı doktor 2 kez 5 er gün bazen yumurtlamaya destek oluyomuş diye, şimdi 2 folikül var düşük doz iğne verdi doktor 2 gün önce, foliküller büyümüş az da olsa, dua edin bana pazartesi değerlerime bakacakmış. Fsh hala 30lardaysa boş çıkabilir sanırım foliküller neyse stres yapmayayım şimdiden düşünüp :)

kızlar bu aralar çok giremiyorum eşim gece vardiyasında gündüzleri evde oluyo 2 dk buraya bakıp çıkıyorum sadece :)
ama herzaman aklımdasınz hepinizi çok seviyorum topiğimiz inşallah hamişlerle dolup taşıcak bu sene ve biz yine birbirimizi bırakmayacağız ...
bu arada bat yaklaştıkça stres yapmaya başladım ,yine gelecek kırmızılar diye sıkıntı yapıyorum
bişey yapasım gelmiyo bekliyorum öyle
belirtilerimde var ama 1 senedir negatifi görmekten bebişe yoramıyorum artık ..geçen sene şubatta bırakmıştık korunmayı yine şubat geldi bizde tık yok hala neyse çok konuştum öpüyorum hepinizi

canım snn için dua edeceğim, Allahım gönlüne göre versin, tez zamanda kucağın dolsun tez zamanda hersey yoluna girecekk canım hiç sıkıntı yapma

Canim dikkat et kendine, habersiz bırakıp ozletme, güzel haberlerini alırız insallahhh

Canim ya inşallah yumiler sağlıklı ve dolu dolu buyisunler dualarımiz seninle. Stres çok önemli biliyorsun, amman uzak dur

Vallahi tatlim , benim hayatımda ictigim en kötü şey, tadı çok ağır, soğan çörekotu yanında mis kaldı 1 yemek kaşığı içmek imkânsız gibi, inşallah sana daha iyi gelir tadı, şifa olsun inşallah :)

[/QUOTE]
Adetim azalinca panik yaptim cunku bayaa azaldi 6 gun olurdum 4 5 e indi miktar olarakta azaldi fakukteye gittim kac kere hastaneye bana gununde oluyosan 3 4 gun oluyosan yeter onemli olan bunlar dediler internette yesim yercok diye bi doktor var 9.67 ye cok yuksek dedi sen tekrar olcturdunmu doktora birdaha soru sormustum biraz yuksek dedi 2 3 gun once sordum cok yuksek diyo sasirdim oyle duzensizde beslenmem abur cuburda yemem zayifimda cok saskinim

Tcetveli canim, daha önce defalarca yazistik, değerin çok yüksek değil, dedik, yaşın 22 olduğu için öyle söylemiş olabilir doktor, bu kadar stres yaparsan daha da yükselir, hayıt suyu al içmeye başla, düşer en kısa zamanda, bunu da defalarca yazdık sana

Ya vallahi cok korkuyorum:))) adetim azaldi panigim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…