günaydın tatlım,nasılsın? her şey yolunda mı?Gunaydin kizlar
Şimdilik yolunda. Stres karşıyım her dakika artıyor.günaydın tatlım,nasılsın? her şey yolunda mı?
neden artıyor tatlım stresin?Şimdilik yolunda. Stres karşıyım her dakika artıyor.
anladım canım zaten ama neden artmakta onu merak ettim can sıkıcı bir şey olmadı ya?Stres katsayim diye yazacaktim
Su an yoldayız. Birazdan dr randevum var. O kadar yolu iptal lafını duymak için gidiyorum. Ve tüm bunları bile bile o iğrenç çatalca oturulan. Iptal lafını duymak içinneden artıyor tatlım stresin?
doğru ya tatlım sen bugün doktora gidecektin, inşallah gelecek için güzel haberler alırsın kuzum,ne diyebilirim ki,haklısın, Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninleSu an yoldayız. Birazdan dr randevum var. O kadar yolu iptal lafını duymak için gidiyorum. Ve tüm bunları bile bile o iğrenç çatalca oturulan. Iptal lafını duymak için
Sagol kuzum. Allah senden razi olsun. Dr un ne diyecegini biliyorum. Bu hem iyi hem de kotu benim icin.. bu kadar yolu gitmektende geçtim sırf o iptal lafı için o iğrenç çatala oturucam. Her oturdgumda tuylerim diken diken oluyor.doğru ya tatlım sen bugün doktora gidecektin, inşallah gelecek için güzel haberler alırsın kuzum,ne diyebilirim ki,haklısın, Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle
vardır bunda da bi hayır belki başka bir şeye vesile olur bu seyahatin tatlım, Allah senden de razı olsun ve çook mutlu olacağın haberler alman nasip olsun inşallah, sana çok hak veriyorum ama güzel temennilerden ve dua etmekten başka bir şey de gelmiyor elimden...Sagol kuzum. Allah senden razi olsun. Dr un ne diyecegini biliyorum. Bu hem iyi hem de kotu benim icin.. bu kadar yolu gitmektende geçtim sırf o iptal lafı için o iğrenç çatala oturucam. Her oturdgumda tuylerim diken diken oluyor.
neydi belirtiler ve verdiği sıkıntı tatlım? iyi çok şükür geçsin bir an önceBu arada sanirim enfeksiyon gecmek uzere. Ne cileymis o enfeksiyonun verdigi sikinti.
çok saol canım, şifa olsun inşallahhhhEki Görüntüle 1752401 Eki Görüntüle 1752402 Kızlar gelen yazıyı koyuyor sizde okuyun lütfen belki işinize yararEki Görüntüle 1752401
Evde hareket halindeyim hep ama spor yapamıyorum maalesef. Dr.bişey demedi bu konu hakkında. Spor etkisini arttırıyor mu?yada???Canim sporda yapmaya calis.
Hurmayı çok severim bol bol yiyebilirim. Acil şifa olsun hepimize.hurma çok iyiymiş canım, benim asistan söyledi geçen... halası 45 yaşında hurma yiyerek hamiş kalmış, bernuş falan da araştırmıştı,yumilere iyi geliyormuş...rica ederim canım benim, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım, ben istanbul da değilim maalesef, çok severim istanbulu ama oldukça uzağım istanbula
Evde hareket halindeyim hep ama spor yapamıyorum maalesef. Dr.bişey demedi bu konu hakkında. Spor etkisini arttırıyor mu?yada???
Evde hareket halindeyim hep ama spor yapamıyorum maalesef. Dr.bişey demedi bu konu hakkında. Spor etkisini arttırıyor mu?yada???
Spor stres atiyor. Yumilere faydali olabilir. Gerçi ben daha bi faydasını görmedim ama insallah bundan sonra gorurum. Dr umun birkaç hastasıyla yaziştım. Hepsi de sporu öneriyor.Evde hareket halindeyim hep ama spor yapamıyorum maalesef. Dr.bişey demedi bu konu hakkında. Spor etkisini arttırıyor mu?yada???
Cok siddetli kasik agrisi ve sivi kivamda beyaz akinti. Bende yumilerim buyuyor saniyordum. Hatta catladilar mi ki diye dysundum. Meger yumi yokmus enfeksiyon varmis. Birde yanma oluyordu.neydi belirtiler ve verdiği sıkıntı tatlım? iyi çok şükür geçsin bir an önce
sık kontrol şart sanırım bu belirtileri her ay yaşayıp ben de yumi gelişiyor sanıyorum...Cok siddetli kasik agrisi ve sivi kivamda beyaz akinti. Bende yumilerim buyuyor saniyordum. Hatta catladilar mi ki diye dysundum. Meger yumi yokmus enfeksiyon varmis. Birde yanma oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?