Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Su an yoldayız. Birazdan dr randevum var. O kadar yolu iptal lafını duymak için gidiyorum. Ve tüm bunları bile bile o iğrenç çatalca oturulan. Iptal lafını duymak için
doğru ya tatlım sen bugün doktora gidecektin, inşallah gelecek için güzel haberler alırsın kuzum,ne diyebilirim ki,haklısın, Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle

doğru ya tatlım sen bugün doktora gidecektin, inşallah gelecek için güzel haberler alırsın kuzum,ne diyebilirim ki,haklısın, Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle
Sagol kuzum. Allah senden razi olsun. Dr un ne diyecegini biliyorum. Bu hem iyi hem de kotu benim icin.. bu kadar yolu gitmektende geçtim sırf o iptal lafı için o iğrenç çatala oturucam. Her oturdgumda tuylerim diken diken oluyor.

vardır bunda da bi hayır belki başka bir şeye vesile olur bu seyahatin tatlım, Allah senden de razı olsun ve çook mutlu olacağın haberler alman nasip olsun inşallah, sana çok hak veriyorum ama güzel temennilerden ve dua etmekten başka bir şey de gelmiyor elimden...

Hurmayı çok severim bol bol yiyebilirim. Acil şifa olsun hepimize.

Evde hareket halindeyim hep ama spor yapamıyorum maalesef. Dr.bişey demedi bu konu hakkında. Spor etkisini arttırıyor mu?yada???

"""""""""""""""""Gebe kalmak istiyorsanız günlük olarak yürüyüş yapmak süreci kolaylaştırmaktadır. Fakat bunu maraton şeklinde ve çok şiddetli bir egzersiz tarzında yapmak tam tersi bir etki göstermektedir.

Yapılan bir araştırmada orta derecede yapılan fiziksel araştırmaların özellikle normal kilolu kadınlar içn oldukça faydalı olduğu ve doğurganlığa olumlu yöçnde katkı sağladığı belirtildi.

Araştırma sonuçlarına göre bir ayda 4-5 saat arasında çok ağır egzersiz yapan normal kilolu kadınlarda ise egzersiz yapmayan kadınlara göre gebe kalma %42 daha az bulundu. Yani ağır egzersizler kadınların doğurganlıklarını olumsuz etkiliyor.

Araştırma sonuçları araştırmayı yapan Boston Üniversitesi Halk Sağlığı Okulu araştırmacıları işçinde sürpriz olarak nitelendiriliyor.

Araştırma kısırlık tedavisi görmeyen ve gebe kalmaya çalışan 3000 kadar kadın üzerinde yapıldı.

Araştırmada yürüyüş, golf oynama, bahçe işleri, orta dereceli ( ılımlı ) egzersiz olarak nitelendirilirken koşma, aerobik, jimnastik, bisiklet binme gibi aktiviteler ise ağır egzersizler grubunda yer aldı.

Araştırmanın amacı vücut ağırlıklarına göre fiziksel aktivitenin gebe kalmaya nasıl etki ettiğini sınamaya yönelikti.

Araştırmayı yapan uzmanlar egzersiz yapan kadınların herhangi bir tıbbi engel olmadıkça gebe kalmak için egzersiz yapmaya devam etmelerini tavsiye ediyorlar.""""""""""""""""""""

Evde hareket halindeyim hep ama spor yapamıyorum maalesef. Dr.bişey demedi bu konu hakkında. Spor etkisini arttırıyor mu?yada???

Spor stres atiyor. Yumilere faydali olabilir. Gerçi ben daha bi faydasını görmedim ama insallah bundan sonra gorurum. Dr umun birkaç hastasıyla yaziştım. Hepsi de sporu öneriyor.

neydi belirtiler ve verdiği sıkıntı tatlım? iyi çok şükür geçsin bir an önce
Cok siddetli kasik agrisi ve sivi kivamda beyaz akinti. Bende yumilerim buyuyor saniyordum. Hatta catladilar mi ki diye dysundum. Meger yumi yokmus enfeksiyon varmis. Birde yanma oluyordu.

Cok siddetli kasik agrisi ve sivi kivamda beyaz akinti. Bende yumilerim buyuyor saniyordum. Hatta catladilar mi ki diye dysundum. Meger yumi yokmus enfeksiyon varmis. Birde yanma oluyordu.
sık kontrol şart sanırım bu belirtileri her ay yaşayıp ben de yumi gelişiyor sanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…