@brnh bernuşum nerelerdesin yahuuu,kalmazdın sen bu saate hiç???
bugün kızlar çalışmıyor herhalde, kimsecikler yok
evet canım yaaa, hiç bu kadar gecikmezdi, umarım iyidirrr, ben de hayal kuruyorum sabahtan beri,kalkmış olsa bi test yapmış olsa,pozitifi görüp koşsa sağlık ocağına falan kan testine , o da pozitif olsa ve sevinçten bizi unutmuş olsa...ahhh keşke.....Bende merak ettim Bernuşu ya
Valla dayanamıyorum :) pazartesi 14. Gün kanda çıkar mı acabaÇok erken yapmışsın biliyorum elinde değil ama erken yapıp negatif görmek daha üzücü günün geçene kadar bekle dayanamıyorsan regl gününde yap yada bir gün önce :)
yok canım koyulaşmaKızlar az önce yaptığım test... Daha vakti var gibi görünüyor
evet canım yaaa, hiç bu kadar gecikmezdi, umarım iyidirrr, ben de hayal kuruyorum sabahtan beri,kalkmış olsa bi test yapmış olsa,pozitifi görüp koşsa sağlık ocağına falan kan testine , o da pozitif olsa ve sevinçten bizi unutmuş olsa...ahhh keşke..... @brnh
belki de ...ben olumlu hayal kurayım derken abartmış olabilirim, haber verirdi mutlaka bizeKeşşkeeee ama o şokla yazamasada yine yazar o bize hemen takvimide yapıcam diyordu zaten :)))) bizi habersiz bırakmaz o.Nette falan sorun var diye düşündüm bende
Ama bu silik demekki yumurtan çatladıcanım bu sabah 11:00 deki test
canım bu sabah 11:00 deki test
Valla dayanamıyorum :) pazartesi 14. Gün kanda çıkar mı acaba
belki de ...ben olumlu hayal kurayım derken abartmış olabilirim, haber verirdi mutlaka bize
evet canım her sabah 11:00 ve akşam 19:00 da yapıyorum,umarım yakalarım bu ay...Montecim bu testin git gide koyulaşması lazım bence senin o gün deildi bir kez pik yaptı o da lh bazen öyle ataklar yapıyormuş regl sonrası hemen.Bence yakında olucak ovulasyonun.Hergün aynı saatte tekrarlarsan koyulaşıcak sonrada silikleşicek o zaman yumurta çatlamış olucak.Saatler içinde koyulaşıp birden silik olabilir yani o yüzden günde 2 kez yapın diyorlar yakalamak için.
Evet cnm 11 ocakta iğne oldum. 12 ve 14 Ocak ilişkisen çatlatma iğnesimi oldun canım öyleyse kanda çıkabilir diye duydum.
evet canım her sabah 11:00 ve akşam 19:00 da yapıyorum,umarım yakalarım bu ay...
yalnız garip bi şekilde akşam testlerinde çıkıyor 2.çizgi acaba akşam mı yükseliyor benim hormon?sabah akşam yapınca mutlaka yakalarsın canım ya başta koyu çıkmıştı belki dedik istisnai bir durum öyle istisnai durumlarda pek bizi bulmaz zaten :)))))
Bunlarda bu sabaha kadar olanlar kizlar
tamam canım akşam-sabah takipteyim artık, paylaşıyorum buradan zaten sürekli,sizden fikir alırımyok yok montecim daha başlamamış iyice kopkoyu olucak önce sonra yavaş yavaş silikleşicek
Evet cnm 11 ocakta iğne oldum. 12 ve 14 Ocak ilişki
Şimdi bekliyorum. Dün idrar testi tertemiz bir tek cizgi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?