akksamm tartıstık gelırgelmezz sebepsiizz yanı bırbırımıze saydırdıkkk sonra arkadası geldı ben esıme arkadası gelmeden dedım burası bekar evı degıl kalk kendın hızmet et ben odadayım dedım cektım gıttım odaya ondan snra bır bucuk saat falan gectı tabı odada dondumsüppersin neler yaptın şekerim????
ohhh iyi yapmışsın neler çektiğimizi anlasınlar, kendileri rahat tabi, her şey güllük gülistanlık sanıyorlarsonracıma benm hususı sıgortam var eşim yaptrdı dümendenn hastane mevzusunu accm ya konu arıorm bulamadım ay benım sıgortam hala var dımı dedım eevett dedı pat yapıştrdım cevabı dedım zaten daha doktora gıtmıcem gerek yok sıgortaa ya merakımdan sordum dedımhemen basladı neden gıtmıosun gıt falan
Tamam canım sonuçların üzerinde az çok değer aralıkları yazar zaten bunlar seninle alakalı testler oluyor ilk haftalardaki.Güle güle git canım dikkat et kendine ve bebeğine :)
Sağ ol canım sonuçları da almadım artik p.tesi alıp gösteririm :) bi gitseydik canim ya 3 hafta ozellikle yemek yapmaktan kurtulucam diye seviniyorum :)
aynenn cnm tek tekk neler cektıgımızıde aldm karsıma söyledım bir birrohhh iyi yapmışsın neler çektiğimizi anlasınlar, kendileri rahat tabi, her şey güllük gülistanlık sanıyorlar
kızlar bu arada dün aksam kocaya kök söktürdümm hattaa peşimden bile koşturdummmm
ara ara bi doz vereceksin tatlım ayarı,kaçabiliyor çünküaynenn cnm tek tekk neler cektıgımızıde aldm karsıma söyledım bir birr
Yarin 13. Gün ay ins ben de görürüm silik te olsa :) sabah ilk idrarla yapayım değil mi testi?evet yani ondan önce 11. ve 12. gün yaptığım testler bembeyazdı koca tek bir çizgi vardı ertesi gün yani 13. gün gördüm çizgiyi 1 gün ara bile farketti yani
olabıldıgınce gec yap canmyavaş yavaş yumurtlama geliyor sanırım kasık ağrıları başladı hafiften bende kızlar, saat 6 gibi bir test daha yapayım di mşi? yoksa daha geç mi yapayım ne dersiniz? çünkü 6 da çıkacağım eve gidişim 7.30-8 i bulabilir bugün alış veriş yapacağım yoksa 8 de mi yapayım testi ?brnh
aynnenn cnm öle arada iteklemek lazmara ara bi doz vereceksin tatlım ayarı,kaçabiliyor çünkü
yokk yaa bak bnmnm testlerı attım sana ben sabah 11 aksam 11 yapıodummm bır ıkı sefer daha erken yaptmm silkler belli degıldı yanı ben öle yaptmm tabı sen bılırsınYaaa içinde sabah 10 akşam 8 arası yazıyordu, ondan bu telasim
11 de uyumuş oluyorum ki benyokk yaa bak bnmnm testlerı attım sana ben sabah 11 aksam 11 yapıodummm bır ıkı sefer daha erken yaptmm silkler belli degıldı yanı ben öle yaptmm tabı sen bılırsın
tabı ya dogruuu sen daha erken yaparsn cnm o zaman en gec 8 olsn11 de uyumuş oluyorum ki ben
Kaçırmam di mi tatlim? Stres oldum vallahitabı ya dogruuu sen daha erken yaparsn cnm o zaman en gec 8 olsn
yok kacrmazsınn ztenn yumurtlma olsa bıle gösterı bır kac saat bnde ıkı gun boyunca gözuktuKaçırmam di mi tatlim? Stres oldum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?