Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

süppersin neler yaptın şekerim????
akksamm tartıstık gelırgelmezz sebepsiizz yanı bırbırımıze saydırdıkkk sonra arkadası geldı ben esıme arkadası gelmeden dedım burası bekar evı degıl kalk kendın hızmet et ben odadayım dedım cektım gıttım odaya ondan snra bır bucuk saat falan gectı tabı odada dondum içeri girddimn baktım bnmki süt dökmüş kedi gbi bakıo çay iç suraya gec ısın falan yapıo sanan be dedım sana mı soram fln baktım bana yaranmaya calısıo bende dedim tyamam bu kıvama gelmıss ben burdan bi güzel yürürümm dedim arkadası gttı agzıma ne gelıosa saydırdım psikolojık baskılarmı dersin acıtasyonlarmı dersin artık neler neler

sonracıma benm hususı sıgortam var eşim yaptrdı dümendenn hastane mevzusunu accm ya konu arıorm bulamadım ay benım sıgortam hala var dımı dedım eevett dedı pat yapıştrdım cevabı dedım zaten daha doktora gıtmıcem gerek yok sıgortaa ya merakımdan sordum dedım hemen basladı neden gıtmıosun gıt falan

ohhh iyi yapmışsın neler çektiğimizi anlasınlar, kendileri rahat tabi, her şey güllük gülistanlık sanıyorlar

Tamam canım sonuçların üzerinde az çok değer aralıkları yazar zaten bunlar seninle alakalı testler oluyor ilk haftalardaki.Güle güle git canım dikkat et kendine ve bebeğine :)

Sağ ol canım sonuçları da almadım artik p.tesi alıp gösteririm :) bi gitseydik canim ya 3 hafta ozellikle yemek yapmaktan kurtulucam diye seviniyorum :)

Sağ ol canım sonuçları da almadım artik p.tesi alıp gösteririm :) bi gitseydik canim ya 3 hafta ozellikle yemek yapmaktan kurtulucam diye seviniyorum :)

Ohhh tadını çıkar boşver sonuçlarda iyidir inşallah.Tatilin tadını çıkar bende tatile farklı tarafından seviniyorum hergün okula götürüp getiriyordum çocuğu karda kışta şimdi o da dinlenicek bende dinlenicem :))))

evet yani ondan önce 11. ve 12. gün yaptığım testler bembeyazdı koca tek bir çizgi vardı ertesi gün yani 13. gün gördüm çizgiyi 1 gün ara bile farketti yani
Yarin 13. Gün ay ins ben de görürüm silik te olsa :) sabah ilk idrarla yapayım değil mi testi?

yavaş yavaş yumurtlama geliyor sanırım kasık ağrıları başladı hafiften bende kızlar, saat 6 gibi bir test daha yapayım di mşi? yoksa daha geç mi yapayım ne dersiniz? çünkü 6 da çıkacağım eve gidişim 7.30-8 i bulabilir bugün alış veriş yapacağım yoksa 8 de mi yapayım testi ? brnh

olabıldıgınce gec yap canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…