- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
28-29 ocakta bekliyorum adetiçıkabilir kanda o zaman ama varsa çok küçük bir değer çıkar canım seni anlıyorum ben 10 gün önceden test yapmaya başladım hiç birinde çıkmadı en son 2 ün kala çok açık bir çizi çıktı.Ama seninki biraz farkli varsa kanda azda olsa çıkar
bu tabiki benim fikrim.
var daha adete tatlım , hayırlısı inşallah vardır bebişin28-29 ocakta bekliyorum adeti
Zaten psikolojik olarak negatif testi görmeden adet olamıyorum :)
28-29 ocakta bekliyorum adeti
Zaten psikolojik olarak negatif testi görmeden adet olamıyorum :)
geldımm cnm geldımbugun gıremedım dısardaydım geldım yemek yaptmda öle otrdum bırdaha kalkmıyım dıyebrnh bernuşum nerelerdesin yahuuu,kalmazdın sen bu saate hiç???
bugün kızlar çalışmıyor herhalde, kimsecikler yok
merak ettim kuzum yaa, insan bi sabah kalkınca falan yazar amageldımm cnm geldımbugun gıremedım dısardaydım geldım yemek yaptmda öle otrdum bırdaha kalkmıyım dıye
geldımm cnm geldımbugun gıremedım dısardaydım geldım yemek yaptmda öle otrdum bırdaha kalkmıyım dıye
özeline bak bi şekerim akşamki mevzuyla ilgili,bitti gitti, konu kapandı, hiç bulaşma derimgeldımm cnm geldımbugun gıremedım dısardaydım geldım yemek yaptmda öle otrdum bırdaha kalkmıyım dıye
İnş cnm.ins :)var daha adete tatlım , hayırlısı inşallah vardır bebişin
Benim 12 ocakta çatladı yumurtam eminim. O zaman daha 11. GunCanım hesapladım şimdi ben tam yumurtlama gününden 13 gün sonra idrar testinde silik çizgiyi pembe olarak gördüm.
canım yaaaa, aklımıza neler geldi,ne hayaller kurduk, olsun,sağlık olsun, günler,aylar torbaya mı girdi, ama inşallah gelmez reglinno_name_ EGE ASYA hayalınızı okudum cok hosumaa gttı keskkee nerdeeee 1 e kadar kalkmadım yatakdan orucluyum havada soguk kalktım dırek alısverıse cıktım market ıcın geldım yemegımı yapımda ölee otrayım d edım bırdha kalkmıyım bu arada bat pazartesı yada yarın bugun adetın 30. günüü belirtilerr yok memeler söndü
Allah kabul etsin bu arada tatlımno_name_ EGE ASYA hayalınızı okudum cok hosumaa gttı keskkee nerdeeee 1 e kadar kalkmadım yatakdan orucluyum havada soguk kalktım dırek alısverıse cıktım market ıcın geldım yemegımı yapımda ölee otrayım d edım bırdha kalkmıyım bu arada bat pazartesı yada yarın bugun adetın 30. günüü belirtilerr yok memeler söndü
ınsallahh tabı cnmm ama taa bat a 5 kala regl agrıları cektım bılıosun hsgden önceden de hıssedılıomuss zatenn dun le bugun bı sey yok dun beyaz akıntı vardıı o kdr bugun beklemedyım yarın buyuk guncanım yaaaa, aklımıza neler geldi,ne hayaller kurduk, olsun,sağlık olsun, günler,aylar torbaya mı girdi, ama inşallah gelmez reglin
saoll cnmmAllah kabul etsin bu arada tatlım
no_name_ EGE ASYA hayalınızı okudum cok hosumaa gttı keskkee nerdeeee 1 e kadar kalkmadım yatakdan orucluyum havada soguk kalktım dırek alısverıse cıktım market ıcın geldım yemegımı yapımda ölee otrayım d edım bırdha kalkmıyım bu arada bat pazartesı yada yarın bugun adetın 30. günüü belirtilerr yok memeler söndü
aynenn bakalım hep 31 gunumde ooluorm gecen ay 28 oldum bu ay bakalım kac olca suan 30 dayızz pazartesı bellı olr herseyTakma belirtileri kiminde olur kiminde olmaz.Farklı farklı bünyeler işte en belirleyicisi testte görmek ve günün geçmesi bence
İnş cnm.ins :)
Benim 12 ocakta çatladı yumurtam eminim. O zaman daha 11. Gun
Pazartesi bir daha yapayım test :)
Canımmm çok sevindim :) Güle güle büyüsün pıtırcan.Ne tahlili istediler kanda benim dier gidişimde olucakmış.Güzel sonuçlar çıkar inşallah canım
Canim rutin gebelik tahlilleri dedi bugün erken cikacakmis doktor p.tesi gostericem artık :) inşallah canım ben 3 hafta burada olamiycam o yüzden simdiden yaptirdi herhalde :)
süppersin neler yaptın şekerim????kızlar bu arada dün aksam kocaya kök söktürdümm hattaa peşimden bile koşturdummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?