Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

28-29 ocakta bekliyorum adeti
Zaten psikolojik olarak negatif testi görmeden adet olamıyorum :)

geldımm cnm geldımbugun gıremedım dısardaydım geldım yemek yaptmda öle otrdum bırdaha kalkmıyım dıye
özeline bak bi şekerim akşamki mevzuyla ilgili,bitti gitti, konu kapandı, hiç bulaşma derim

no_name_ EGE ASYA hayalınızı okudum cok hosumaa gttı keskkee nerdeeee 1 e kadar kalkmadım yatakdan orucluyum havada soguk kalktım dırek alısverıse cıktım market ıcın geldım yemegımı yapımda ölee otrayım d edım bırdha kalkmıyım bu arada bat pazartesı yada yarın bugun adetın 30. günüü belirtilerr yok memeler söndü

canım yaaaa, aklımıza neler geldi,ne hayaller kurduk, olsun,sağlık olsun, günler,aylar torbaya mı girdi, ama inşallah gelmez reglin

Allah kabul etsin bu arada tatlım

canım yaaaa, aklımıza neler geldi,ne hayaller kurduk, olsun,sağlık olsun, günler,aylar torbaya mı girdi, ama inşallah gelmez reglin
ınsallahh tabı cnmm ama taa bat a 5 kala regl agrıları cektım bılıosun hsgden önceden de hıssedılıomuss zatenn dun le bugun bı sey yok dun beyaz akıntı vardıı o kdr bugun beklemedyım yarın buyuk gun test yapmadım yanı olana kadar umudumuu kaybetmek ıstemedım

Takma belirtileri kiminde olur kiminde olmaz.Farklı farklı bünyeler işte en belirleyicisi testte görmek ve günün geçmesi bence

Canımmm çok sevindim :) Güle güle büyüsün pıtırcan.Ne tahlili istediler kanda benim dier gidişimde olucakmış.Güzel sonuçlar çıkar inşallah canım

Canim rutin gebelik tahlilleri dedi bugün erken cikacakmis doktor p.tesi gostericem artık :) inşallah canım ben 3 hafta burada olamiycam o yüzden simdiden yaptirdi herhalde :)

Canim rutin gebelik tahlilleri dedi bugün erken cikacakmis doktor p.tesi gostericem artık :) inşallah canım ben 3 hafta burada olamiycam o yüzden simdiden yaptirdi herhalde :)

Tamam canım sonuçların üzerinde az çok değer aralıkları yazar zaten bunlar seninle alakalı testler oluyor ilk haftalardaki.Güle güle git canım dikkat et kendine ve bebeğine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…