Tmm cnm o zamanyok kacrmazsınn ztenn yumurtlma olsa bıle gösterı bır kac saat bnde ıkı gun boyunca gözuktu
tamamm kuzummm yapda at bakalım burdayım beklıormm bu seferTmm cnm o zamaneve geceyim ben, yapınca atarim resmi, optum kuzum
Yarin 13. Gün ay ins ben de görürüm silik te olsa :) sabah ilk idrarla yapayım değil mi testi?
Yarin sabah yapayım o zaman.. hayırlısı ins Rabbim nasip eder bu ay ins :)evet canım ilk idrarla daha belli oluyor zaten inşallah bize müjdeli haberi verirsin :)))) fotosunuda koyarsın çok heyecanlı ya
benm adetın 30. gunu hala yapmadım tam yumurtlama olalı 15 gun oluo bugunYarin sabah yapayım o zaman.. hayırlısı ins Rabbim nasip eder bu ay ins :)
Tek cizgi görmekten bıktım
Yarin sabah yapayım o zaman.. hayırlısı ins Rabbim nasip eder bu ay ins :)
Tek cizgi görmekten bıktım
benm adetın 30. gunu hala yapmadım tam yumurtlama olalı 15 gun oluo bugunevdede var gebelık testıı ama
dünyanın en güzel fotoğrafı bu iştesağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ..maşallah yeğenimize
valla benn kendı kendıme karsıda verdıı sözü tuttarım cok 2 ay önncee adetım gecmeden yapmıcam dedım ve yapmadım bu konulardaa bıraz domınatımayyyy valla süper sabır var ben çok yaptım banyodan çıkamaz olmuştum resmen :))))
valla benn kendı kendıme karsıda verdıı sözü tuttarım cok 2 ay önncee adetım gecmeden yapmıcam dedım ve yapmadım bu konulardaa bıraz domınatım
en güzeli işte ben onu yapamıyorum kendime bile sözüm geçmiyor :)))
meraklı seni ama bak en son ki merakın işe yaradı erkenden öğrenmıs oldun
aynenn cnmm senın daha var bellıPek istikrarlı gidiyor silik cizgim :)
bende hırslıyımm ama bakalım görebılcekmıyımyani işte hırs yaptım görücem onu görücem onu diye diye sonunda gördüm :)))))
Ah inşallah gor bi an öncebende hırslıyımm ama bakalım görebılcekmıyım
yakalarsın emın ol duzenlı hergun yapıosunn kacırman ımkansızz bugun 10.gun dımı senınAh inşallah gor bi an önceben de şu ovulasyonu yakalarım inşallah
Canım ovulasyon testini hangi marka sldın bebde sipariş vereyimAh inşallah gor bi an önceben de şu ovulasyonu yakalarım inşallah
laboquık cnm onunkı bnde onu almıstım gecen ayCanım ovulasyon testini hangi marka sldın bebde sipariş vereyim
o zaman ilk yanıltan çizgiden sonra sanırım bir 3-4 günü var :))Pek istikrarlı gidiyor silik cizgim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?