saol cnm ttakvım yapaym nerdden yapılıoAllah mutluluğunuzu daim etsin bebişinizinde sağlıklı,uzun ömürleri olsuntebrik ederim canım.Kendine ve bebişe iyi bak annesi
EGE ASYA nerden yapılıo kızz bu takvvım 4 haftalık yapıyım
aaa canım cok sevindim gerçekten yaa, Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahhhh...allahıma cok şükürr kızz bılıyosun hıc beklemiodum
hayırlısı olsun tesekkur ederım allah ısteyen herkese nasıp etsınaaa canım cok sevindim gerçekten yaa, Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahhhh...
bende yarın kan testine gidicem, reglim 4 gun geçti, 4 gundur kasık ağrım ve bel ağrılarım ama regl yook :)
nasıl hesaplıcam kızz anlamadım ne yazaym buraya son adet tarıhınımı yazymbak o gün konuşurken hemen yapıcam demiştin Allah büyük şimdi benim takvimin altından hamilelik takvimine tıkla tahmini doğum tarihini sorucak sen şimdilik son adet tarihine göre netten hesapla kaç haftalık olduğunu orada çıkar zaten doğum tarihi onu buraya kaydet
Heyecanla bekliyoruuummmmnasıl hesaplıcam kızz anlamadım ne yazaym buraya son adet tarıhınımı yazym
nasıl yapcamı anlamadım ben sandım ki hcg yazıoruz kendı hesaplıo cıkıo ben sımdı ne yazcam bnm sonuc 1228,8 kac haftalık oluo ne yazayımm tarıhheeHeyecanla bekliyoruuummmm
Yarın pcden bakayım cnm hiç bilmiyorum kinasıl yapcamı anlamadım ben sandım ki hcg yazıoruz kendı hesaplıo cıkıo ben sımdı ne yazcam bnm sonuc 1228,8 kac haftalık oluo ne yazayımm tarıhhee
kızlar bu arada bnm mıde bulantımm taaa bır hafta öncedn basladı bılıosunuz demekkı erken olabılıoYarın pcden bakayım cnm hiç bilmiyorum ki
nasıl yapcamı anlamadım ben sandım ki hcg yazıoruz kendı hesaplıo cıkıo ben sımdı ne yazcam bnm sonuc 1228,8 kac haftalık oluo ne yazayımm tarıhhee
Şimdi yaz balim cnm bize neler yaptın bu ay? Ne fayda etti sencekızlar bu arada bnm mıde bulantımm taaa bır hafta öncedn basladı bılıosunuz demekkı erken olabılıo
kızlar bu arada bnm mıde bulantımm taaa bır hafta öncedn basladı bılıosunuz demekkı erken olabılıo
hımm tamammbakım canımCanim internetten kac haftalik hamileyim yaz cikan sitede son adet tarihini isteyecek ona gore altta tahmini dogum tarihi yazacak o tarihi buradaki yere yazacaksin olacak :)
nasıl hesaplıcam kızz anlamadım ne yazaym buraya son adet tarıhınımı yazym
evet cnm yumurtalamam adetın 14.15. gunu oldu 8 ocakCanim yumurtlama tarihini hatirliyor musun sen ?
yazdım ama oldumu bılmıorm
bırdaha yapımYazdiktan sonra altta degisiklikler kaydete tiklandin mi canim olmadi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?