Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA nerden yapılıo kızz bu takvvım 4 haftalık yapıyım

bak o gün konuşurken hemen yapıcam demiştin Allah büyük şimdi benim takvimin altından hamilelik takvimine tıkla tahmini doğum tarihini sorucak sen şimdilik son adet tarihine göre netten hesapla kaç haftalık olduğunu orada çıkar zaten doğum tarihi onu buraya kaydet

allahıma cok şükürr kızz bılıyosun hıc beklemiodum
aaa canım cok sevindim gerçekten yaa, Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahhhh...
bende yarın kan testine gidicem, reglim 4 gun geçti, 4 gundur kasık ağrım ve bel ağrılarım ama regl yook :)

hayırlısı olsun tesekkur ederım allah ısteyen herkese nasıp etsın

nasıl hesaplıcam kızz anlamadım ne yazaym buraya son adet tarıhınımı yazym

nasıl yapcamı anlamadım ben sandım ki hcg yazıoruz kendı hesaplıo cıkıo ben sımdı ne yazcam bnm sonuc 1228,8 kac haftalık oluo ne yazayımm tarıhhee

Canim internetten kac haftalik hamileyim yaz cikan sitede son adet tarihini isteyecek ona gore altta tahmini dogum tarihi yazacak o tarihi buradaki yere yazacaksin olacak :)

ayy su takvıme ne yazcam ya dıokı tahmını dogum tarıhınız nerden bılıym sımdı ben onu

nasıl hesaplıcam kızz anlamadım ne yazaym buraya son adet tarıhınımı yazym

Yok internete gebelik haftası hesaplayıcısına gir oraya son reglini yaz altta tahmini doğum tarihi çıkacak sonra buraya dön ayarlarda gebelik takvimine tahmini doğum tarihini şu şekilde gir örneğin 11-09-2016 aralara nokta koyma tre koy olmuyor çünkü noktayı kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…