- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Bernusum ağla canim. Yeter ki mutluluktan ağla. Rabbim mutluluk haricinde aglamasin seni.Kızlar anca kendime geldm ağla ağla olduk kocama söyledim o ağladı ben agladm haftaya karından bakcaz dedi doktoru aradim sonuç soyledm hamilesn dedi
Çok da güzel olur herhalde hz.yusuf çok yakisikliymis yaHamis arkadaşlar bir nara yasin ve yusuf suresini okuyup o nari hiç ziyan etmeden yiyin. Çocuğunuz çok zeki olurmuş.
Corek otu bal tarcin yedim fayda etmedi. Dr uma sormustum. Incir kuru uygulasam ters teper mi diye. Denemek lazim birsey diyememdemisti. Gecen hafta incir yemefim. Bu hafta birde incir deneyeyim dedim. Incir tuketiyorum. Sabah ac karnima iki tane zeytin yağlı incir ve gün içerisinde de 3-5 tane giyiyorum. Ama tık yok. iğneleri devam ettiğinden incir haricinde birsey uygulayamiyorum.Rahim için nar ye tam zamanı ya da nar suyu, ben umutluyum senden gerçekten..birde incir kürü değil de hani inciri normal tüket öyle..aynen devamm...olacak olacak ben inanıyorum...
Kızlar anca kendime geldm ağla ağla olduk kocama söyledim o ağladı ben agladm haftaya karından bakcaz dedi doktoru aradim sonuç soyledm hamilesn dedi
Canım çok sevindim... Allah tamamına erdirsin.. Darıdı bizlere imşallahKızlar nasıl mutluyum anlatamam değer nasıl sizce kaç haftalık dır bu allah razı olsun hepinizdenno_name_ hala inanmiyorum hiçbeklemiyordum
Canım biran önce git bütün testleri tekrarlattır.. FSH LH E2 PROLAKTİN AMH Ona göre karar ver.. Geçen yılki değerlerine bakılırsa pek parlak değil.. Hiç bekleme derim..Merhabalar herkese, öncelikle suan için benim sorunum yok henüz 2 aylık evliyim suan icin cocuk dusunmuyoruz. Ama kafama takılan bir konu var, iki yıl önce başka bir sebeple kadın doğum muayenesine gittiğimde fsh 11 gibi bir değer çıkmıştı ( üst sınır 12 idi.) Amh değerim de 0. 72 çıkmıştı. Yani bu değerlere göre yumurtalık rezervim düşük. O zamanlar evli olmadığım için elimden birsey gelmiyordu ama şimdi evliyim. Bir yandan hemen çocuk denemek istiyorum olmaz diye korkuyorum bir yandan da evliliğim cok yeni biraz tadını çıkarmak istiyorum. Yaşım 25 bu arada. Siz olsanız ne yapardınız? Bir sene sonra deneyip de çocuğum olmazsa vakit kaybettiğim için kendime çok kızarım
Kızlar nasıl mutluyum anlatamam değer nasıl sizce kaç haftalık dır bu allah razı olsun hepinizdenno_name_ hala inanmiyorum hiçbeklemiyordum
heralde zatenn dedı haftaya persembe gel karından bakalım dedıcanım 4. haftaya yeni giriyor bence :)
ayy cnm cok saol darsı basınaCanım çok sevindim... Allah tamamına erdirsin.. Darıdı bizlere imşallah
heralde zatenn dedı haftaya persembe gel karından bakalım dedı
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına ...Kızlar nasıl mutluyum anlatamam değer nasıl sizce kaç haftalık dır bu allah razı olsun hepinizdenno_name_ hala inanmiyorum hiçbeklemiyordum
Canım biran önce git bütün testleri tekrarlattır.. FSH LH E2 PROLAKTİN AMH Ona göre karar ver.. Geçen yılki değerlerine bakılırsa pek parlak değil.. Hiç bekleme derim..
ınsallah kızzz şoktayızz zaten hala anlamadık kocam da evdeydı kapıdan gırer gırmez ne dıyecegımı bılemedım hamıleyımmmmm dıye bagrddımm sarıldık agladık ikimzdeevet o zamana kadar 5 haftanın içinde olur karından bakar doktorun
amın canm ınsallah allah herkese nasp etsınTebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına ...
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim haklısınız tekrar baktırsam iyi olacak...
ay ıyıkı teyzesı folıke basla demıssın doktor dırek onu söyledı kullanıomusun dedı kulln mutlaka dedıAllahım iyi ki folik asite zorla başlatmışimbrnh
saol cnmm allah ısteyen herkese nasıp etsn ınsallahçok şükür hep böyle resimler görelim çift çizgili yüksek sonuçlu :))) maşallah tekrardan tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?