kaydet yazısı cıkmıokı bende bır sürü hafta hafta seyler cıkıo yazılarYazdiktan sonra altta degisiklikler kaydete tiklandin mi canim olmadi sanirim
hesapladım kac haftalık hamıleyım netten 4+2 olarak cıkıo tahmını yı yazdm
ınsallahh canım yaa allahtann tek dılegım saglıklı bır gebelık gecırmek dertler bıtmıyorkı poztf göruon kana kosuon kanı göruon yukselmesını beklıon sonra kese sonra pıt pıtlar annelık ne zor sey bu persmb gıdıcem doktroumu aradmm söyledım persemebe gel karından bakalım dedıCanim kan sonucuna takilma onemli olan bir gun arayla ikiye katlanmasi :) zaten Allah izin verirse haftaya keseyi gorursun sonra da pit pitlar :) bulantilarda bebegin saglikli oldugunu gosterir o yuzden mutlu ol :) :)
kaydet yazısı cıkmıokı bende bır sürü hafta hafta seyler cıkıo yazılar
ınsallahh canım yaa allahtann tek dılegım saglıklı bır gebelık gecırmek dertler bıtmıyorkı poztf göruon kana kosuon kanı göruon yukselmesını beklıon sonra kese sonra pıt pıtlar annelık ne zor sey bu persmb gıdıcem doktroumu aradmm söyledım persemebe gel karından bakalım dedı
taamm cnm sinirmm tytepeme cıktı pc dondu bı ınternette gttı geldı fırlatcaktm az kalsnKisisel bilgiler sag ustte kendi nickin yaziyor ya onun ustune tiklayip bulabilirsin canimbrnh
AYNISINI YAPTM AMA OLMADIKisisel bilgiler sag ustte kendi nickin yaziyor ya onun ustune tiklayip bulabilirsin canimbrnh
Yarın deneriz, boşver, uğraşma şimdiAYNISINI YAPTM AMA OLMADI
aaynenn siinirllendım zatennn ne takvımmıss yahuYarın deneriz, boşver, uğraşma şimdi
Sen ne geziyorsun burada git bu muhteşem haberi kutla esinle ,aaynenn siinirllendım zatennn ne takvımmıss yahu
kızz hala anlayamadık ki bişy ınan bende mal gbıyım hıcbısey anlamadım önceden düşünüodu m acaba ne olr dıyee smdıde yürüyorum yaa acaba düşer mi diorm allah korsun öle salagm anlıcann anlamıom bıseySen ne geziyorsun burada git bu muhteşem haberi kutla esinle ,
Canım gözünüz aydın olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızz hala anlayamadık ki bişy ınan bende mal gbıyım hıcbısey anlamadım önceden düşünüodu m acaba ne olr dıyee smdıde yürüyorum yaa acaba düşer mi diorm allah korsun öle salagm anlıcann anlamıom bısey
Şekerim bgun 2 hamisimiz var zeynepzumrada hamis çok sukur, bernusum pcden giyorsun listemizi bulup yenileseneCanım gözünüz aydın olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tamamm cn m hemen yapaymŞekerim bgun 2 hamisimiz var zeynepzumrada hamis çok sukur, bernusum pcden giyorsun listemizi bulup yenilesenebrnh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?