Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

zaten deger de yüksekk anlamadım yaa ben hala ınanamıyorum ki allahm ınsallah sanada nasıp eder cnm bılıosunnn cok ıstıormm hamiş kalmanızı kendımden bu ay hıcbısey beklemıodum ben
Aminnn kuzum ben her ay hepimizden umitliydim dua edersin artık bize, hamislerin duası kabul olur

Allah senden ve tüm topik arkadaşlarımızdan razı olsun evde cepten zar zor yazıyorum, yarın gumbur gumbur yikacam ortalığı coşkuyla
bende telefondan yazamadım ki sabahdan berı sımdı pc ye gectımde yazdım eve geldımm ev maf olmus adamda evdee halılarrıı falann vercektık onu topa bılmem ne anca yazabıldım teldende yazamadımmm

ınsallah kızzz şoktayızz zaten hala anlamadık kocam da evdeydı kapıdan gırer gırmez ne dıyecegımı bılemedım hamıleyımmmmm dıye bagrddımm sarıldık agladık ikimzde

Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişinizinde sağlıklı,uzun ömürleri olsun tebrik ederim canım.Kendine ve bebişe iyi bak annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…