İster misin ikiz olsunKızlar nasıl mutluyum anlatamam değer nasıl sizce kaç haftalık dır bu allah razı olsun hepinizdenno_name_ hala inanmiyorum hiçbeklemiyordum
Gözün aydın çooookk sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin . Çook mutlu oldum :)nerdesın kızzzzzzzzzzzzzz
Az ugrasamadim başlaman içinay ıyıkı teyzesı folıke basla demıssın doktor dırek onu söyledı kullanıomusun dedı kulln mutlaka dedı
zaten deger de yüksekk anlamadım yaa ben hala ınanamıyorum ki allahm ınsallah sanada nasıp eder cnm bılıosunnn cok ıstıormm hamiş kalmanızı kendımden bu ay hıcbısey beklemıodum benİster misin ikiz olsun
saol cnm kac aydır burada sızlerle hamıle kaldgm zamanı kutlamak haykırmak ıstıodummm allah nasıp ettı sizlerede nasıp eder ınsallahGözün aydın çooookk sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin . Çook mutlu oldum :)
aynenn kuzummm allah razı olsn sendenn allah ınsallah sanada nasıp ederAz ugrasamadim başlaman için
Aminnn kuzum ben her ay hepimizden umitliydimzaten deger de yüksekk anlamadım yaa ben hala ınanamıyorum ki allahm ınsallah sanada nasıp eder cnm bılıosunnn cok ıstıormm hamiş kalmanızı kendımden bu ay hıcbısey beklemıodum ben
Allah senden ve tüm topik arkadaşlarımızdan razı olsun evde cepten zar zor yazıyorum, yarın gumbur gumbur yikacam ortalığı coşkuylaaynenn kuzummm allah razı olsn sendenn allah ınsallah sanada nasıp eder
Hemen takvim bekliyoruz, haydiiiisaol cnm kac aydır burada sızlerle hamıle kaldgm zamanı kutlamak haykırmak ıstıodummm allah nasıp ettı sizlerede nasıp eder ınsallah
bende telefondan yazamadım ki sabahdan berı sımdı pc ye gectımde yazdım eve geldımm ev maf olmus adamda evdee halılarrıı falann vercektık onu topa bılmem ne anca yazabıldım teldende yazamadımmmAllah senden ve tüm topik arkadaşlarımızdan razı olsun evde cepten zar zor yazıyorum, yarın gumbur gumbur yikacam ortalığı coşkuyla
Çok sukur HAMİLE Sin BERNUSUMdoktoru aradımm kan degerımı söyleyınceee ooooo dedı hamılesın en son kapatrken dedım neyım bırdaha söylermısınızz :)
ayy bende sabısızlanıorm yapmak ıcın yapmmı kiiHemen takvim bekliyoruz, haydiiii
allahıma cok şükürr kızz bılıyosun hıc beklemiodumÇok sukur HAMİLE Sin BERNUSUM
Yap şekerim durduğun kabahatttttayy bende sabısızlanıorm yapmak ıcın yapmmı kii
dımı dur ayol yapayım hemenYap şekerim durduğun kabahattttt
ınsallah kızzz şoktayızz zaten hala anlamadık kocam da evdeydı kapıdan gırer gırmez ne dıyecegımı bılemedım hamıleyımmmmm dıye bagrddımm sarıldık agladık ikimzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?