Bu işler böyle demek ki "kimi arar bulamaz kimi bulur bilemez" diye boşuna dememiş atalarımız.ya arkadaslar bu çizgi bekledikçe daha da belirginleşti of sanırım kesin hamileyim şok geçiriyorum ilk kez denedik hemen nasıl oldu bu elim ayağım buz kesti
Bebeğim geçen bir arkadaş da sormuştu bana bu işler para tuzağı gibi geliyor ama yarın PC başına geçince bi araştırıp aydınlatayım seniMontecim doğurganlık veya gebelik iğnesi hakkında bilgin var mı?
Dün akşam atv de verdiler ama misafirim vardı çok dinleyemedim sen denk geldin mi?veya denk gelen bilgisi olan varsa paylaşırmısınız
İnşallah tatlim yoksa yumi mi yok ki hiç bilemiyoruz ki bu islerivardır kız daaha zamanı ondn böyle oluodurr
vardre cnm daha var bnmde ılk böyleydııı sonraları cıktıİnşallah tatlim yoksa yumi mi yok ki hiç bilemiyoruz ki bu isleri
Amiiiinnn inşallahsaol cnm darsı ısteyen herkesın basınaaa ınsalalh
Tamam kuzum sabırla teste devam, olumsuz düşünmek yok, gerci ben gün aşırı ilişkiye başladımvardre cnm daha var bnmde ılk böyleydııı sonraları cıktı
bu arada ne takvımmiş yapmadım yanı nıye olmuyo anlamıs degılımm bütün aksılıkler benı bulur zaten hee[/QU
brnh yukarıda kendi resmine gel mausu orada tut tamammı ona tıklamadan bak tam üstte kişisel ayarlarınız var ona tıkla aşağı baya in sonra orada tahmini doğum tarihi diye bir yer var ona gir tarihi en alttanda kaydet dene bi bakim olcakmı
Ben bugün biraz baktım ikiden fazla düşün veya başarısız tüp bebekten sonra yapılıyormuş daha doğrusu dr.lar ozaman gerek duyuyormuş. Embriyonun rahime görülmesini sağladığı için düşük riski azalıyormuş.Yani ben böyle anladım yarın dr.ma sormayı düşünüyorum. Aslında kızgınım brnim yaşımda olan kişilere ne varsa hepsini denemeleri lazım diye düşünüyorum kaldıki ben gebe kalmıştım. Neysr haberleşiriz,öptüm.Bebeğim geçen bir arkadaş da sormuştu bana bu işler para tuzağı gibi geliyor ama yarın PC başına geçince bi araştırıp aydınlatayım seni
Tamam kuzum sabırla teste devam, olumsuz düşünmek yok, gerci ben gün aşırı ilişkiye başladım
Tamam kuzum ben de çok optum, yarın araştıralım, güzel haberlerle dön inşallah doktordanBen bugün biraz baktım ikiden fazla düşün veya başarısız tüp bebekten sonra yapılıyormuş daha doğrusu dr.lar ozaman gerek duyuyormuş. Embriyonun rahime görülmesini sağladığı için düşük riski azalıyormuş.Yani ben böyle anladım yarın dr.ma sormayı düşünüyorum. Aslında kızgınım brnim yaşımda olan kişilere ne varsa hepsini denemeleri lazım diye düşünüyorum kaldıki ben gebe kalmıştım. Neysr haberleşiriz,öptüm.
İnşallah canim sık sık yapıp sonucu paylasirim, hayırlısıo koyulaşır bence sabah silik çıksa akşam bile koyulaşır sık sık yapta kaçırma montecim az kaldı zaten.Bu arada iyi yapıyosun gün aşırı devam et bence
kız yaptm yaptmm aynısını yaptmbrnh kendi profilinin resmine gel mausu orada tut tamammı ona tıklamadan bak tam üstte kişisel ayarlarınız var ona tıkla aşağı baya in sonra orada tahmini doğum tarihi diye bir yer var ona gir tarihi en alttanda kaydet dene bi bakim olcakmı
Canım bulantım sadece sabahları yataktan kalkmadan önce oluyor hemen geçiştiriyorum gün içinde başka bulantı olmuyor.Kasıklarda iğne batması gibi birşeyler var 2 gündür oralarda birşeyler oluyor geriliyor,batıyor bazen,göğüslerim çok fena ağrılı ve sancılı bayada büyüdü sende varmı bu sıkıntılar.Bebeğin boyunu direk bana söylemedi ama ultrason kağıdında mm gibi ifadeler var bunlardan biri kesenin boyu onu biliyorum zaten ama dieride bebeğin boyumu acaba?
aaaaaaa olmusbrnh kendi profilinin resmine gel mausu orada tut tamammı ona tıklamadan bak tam üstte kişisel ayarlarınız var ona tıkla aşağı baya in sonra orada tahmini doğum tarihi diye bir yer var ona gir tarihi en alttanda kaydet dene bi bakim olcakmı
kız yaptm yaptmm aynısını yaptm
Cook güzel masallahhhhaaaaaaa olmusama bir hafta ilerdemi gidio nee
ayy bugunlerıdemı görucekktımm benn allaha şükürler olsnCook güzel masallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?