Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Montecim doğurganlık veya gebelik iğnesi hakkında bilgin var mı?
Dün akşam atv de verdiler ama misafirim vardı çok dinleyemedim sen denk geldin mi?veya denk gelen bilgisi olan varsa paylaşırmısınız
Bebeğim geçen bir arkadaş da sormuştu bana bu işler para tuzağı gibi geliyor ama yarın PC başına geçince bi araştırıp aydınlatayım seni

bu arada ne takvımmiş yapmadım yanı nıye olmuyo anlamıs degılımm bütün aksılıkler benı bulur zaten hee

Bebeğim geçen bir arkadaş da sormuştu bana bu işler para tuzağı gibi geliyor ama yarın PC başına geçince bi araştırıp aydınlatayım seni
Ben bugün biraz baktım ikiden fazla düşün veya başarısız tüp bebekten sonra yapılıyormuş daha doğrusu dr.lar ozaman gerek duyuyormuş. Embriyonun rahime görülmesini sağladığı için düşük riski azalıyormuş.Yani ben böyle anladım yarın dr.ma sormayı düşünüyorum. Aslında kızgınım brnim yaşımda olan kişilere ne varsa hepsini denemeleri lazım diye düşünüyorum kaldıki ben gebe kalmıştım. Neysr haberleşiriz,öptüm.

Tamam kuzum ben de çok optum, yarın araştıralım, güzel haberlerle dön inşallah doktordan

brnh kendi profilinin resmine gel mausu orada tut tamammı ona tıklamadan bak tam üstte kişisel ayarlarınız var ona tıkla aşağı baya in sonra orada tahmini doğum tarihi diye bir yer var ona gir tarihi en alttanda kaydet dene bi bakim olcakmı

Benimde gecen hafta sadece sabahlari oluyordu bulantim simdi gunun her ani oluyor tavuktan yumurtadan sutten tiksindim adini duymak bile midemi bulandiryor :) benimde bugun karnim alt tarafinda kasilmalarim var bide sol kasigimda. Normal sanirim bunlar kesenin buyumesinden dolayi tahmin ediyorum. Yaziyor olabilir evet canim benim hamilelik takvimimde de yaziyormus :) :)

aaaaaaa olmus ama bir hafta ilerdemi gidio nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…