Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Montecim doğurganlık veya gebelik iğnesi hakkında bilgin var mı?
Dün akşam atv de verdiler ama misafirim vardı çok dinleyemedim sen denk geldin mi?veya denk gelen bilgisi olan varsa paylaşırmısınız
Ankara da özel bir klinikte yapıyorlarmış, ya sanırım hani embriyo gelişipte tutunma aşamasında sorun çıkarsa bu aşı onu önlüyormuş,çok düşük yapan kadınlarda etkiliymiş.bir de sanırım 40 yaşa kadar yapılıyormuş

bu arada bugun kalktım cenemde 3 adet sivilce var hiç çıkmaz bnde normalde bırde kabızlık var
Benim yüzümü görmeniz lazım o kadar sivilce olduki foto çekeyim isterseniz boynum çenmin altı 1 gecede sivilce oldu hepsi

Canim topiklerden hatırlıyorum seni, bebisini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bide bunu anlamıyorum bizim daha çok ihtiyacımız var ilave itelemelere gençlere oranla.Neyse ben telefonla görüşeceğim bilgi veririm sizede.Senin yaşın küçüktü yanılmıyorsam.
Agnucaston diye bir ürün varmış duydunuz mu?hamileliği kolaylaştırıyormuş kim kullandıkça hamile kalmış. Hayıt özlü bir ürün.

Canim onu amayaa kullanıyor diye hatırlıyorum, hayıt özü hapi canim o, hayıt iciyorsan gerek yok

brnh ee bacım anlat bakalım nasıl gebe kaldın ne yedin ne içtin ne tedavisi oldun hormon değerlerin neydi bizede moral olur
canımm nasıl kaldıgımı anlamadım ınann gecen adettee doktra gtmıstım hormon testı yaptı degerlerımı bır guzel düşürmüştümm bal tarcın çörek otu yaptm yumurtlama gunune kadar ara sırada hayıt suyu ıctmm bu ay pek ustune düşmemiştm aksamları ballı polenlı ılık süt içtm ovulasyon testı yaptım cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gün ilşkide bulundum snra gunasırı devam ettm canım

canim biz de aynen o haldeyiz ne varsa okuyup uyguluyoruz, Rabbim nasip etsin insallah

Hayıt ve çörekotu,bal,tarçın bu dörtlüyü uygulayanlar genelde pozitif görüyor izlenimlerime göre bende dahil bu 4 lü önemli.Reglin 5. gününden itibaren başlanıp ovulasyona kadar.

Hayıt ve çörekotu,bal,tarçın bu dörtlüyü uygulayanlar genelde pozitif görüyor izlenimlerime göre bende dahil bu 4 lü önemli.Reglin 5. gününden itibaren başlanıp ovulasyona kadar.
Eeee bu ay ben soğan yapıyorum, gitti mi bu ayda yoksa

Eeee bu ay ben soğan yapıyorum, gitti mi bu ayda yoksa

Ya biliyomusun ben bu soğanı duydum duyalı bana hiç cazip gelmedi çevremde yıllardır bunu ya adet sökmek için yada iltihap için kullananlar oldu hiç denemedim onu sanki söküyormuş gibi.Nette bile araştırmadım onu tabi ki olumlu sonuçlar alındığı yazıyordur nette ama ben hiç onu gebelik için düşünemedim çevremde onu dediğim gibi farklı amaçlarla kullananlar vardı.Enfeksiyonu ve iltihabı aldığı aklıma yattı sadece.Yinede iyice araştırılmalı tabi.

Bunu da denememis olmayayim dedim kuzum, hayırlısı vardır illaki faydası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…