- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Ankara da özel bir klinikte yapıyorlarmış, ya sanırım hani embriyo gelişipte tutunma aşamasında sorun çıkarsa bu aşı onu önlüyormuş,çok düşük yapan kadınlarda etkiliymiş.bir de sanırım 40 yaşa kadar yapılıyormuşMontecim doğurganlık veya gebelik iğnesi hakkında bilgin var mı?
Dün akşam atv de verdiler ama misafirim vardı çok dinleyemedim sen denk geldin mi?veya denk gelen bilgisi olan varsa paylaşırmısınız
zatenn bır kac gundur cok su ıcıodum gece de kalkıodumm devamlı içerim artıkcanım en az 1.5 litre su iç ve a karnına 2 adet günkurusu ye
Benim yüzümü görmeniz lazım o kadar sivilce olduki foto çekeyim isterseniz boynum çenmin altı 1 gecede sivilce oldu hepsibu arada bugun kalktım cenemde 3 adet sivilce var hiç çıkmaz bnde normalde bırde kabızlık var
Canim topiklerden hatırlıyorum seni, bebisini sağlıkla kucağına alırsın inşallahherkes merhaba
ben de fsh ve amh mağduruyum. amh için yapılabilecek maalesef yok ama fsh çok güzel alt ediliyo.
geçen sene ağustosun 26 sında başlayan serüvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
ocak 2015'te 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta görüldü ilaçla 2 oldu ikisi de döllendi ama kimyasal sonuçlandı. e2 ise o kadar düşüktü ki değeri göstermiyodu cihaz.
nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar büyümedi ve iptal oldu. e2 aynen yine yerlerde.
o günden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
günde yarım saat yürüyüş yaptım. bu arada ramazandı oruç tutma dediler dengen bozulur. diyenlere inat oruç bi nevi detox dur dedim orucumu da aksatmadım.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı önermişti. ben bunların yanına içeriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içtim.
bunların dışında aktardan hayıt otu, aslan pençesi, civan perçemi aldım.
sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pençesi kaynatıp içtim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp içtim. bazı günler canım çay istediğinde de akşam üstü saat 4-5 gibi 1 tane yeşil çayın içine serçe parmak tırnağım kadar civan perçemi atıp içtim. tabletleri uzun süredir kullandım ama çayları 1,5 ay hiç aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim için yeterliydi. muayenede 5 yumurta görüldü. 2'si küçüktü belki dışarda büyür diye yine de alındı. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu. bugüne kadar geldik inşallah devamını da nasip eder Allahım.
herkes bu fsh illetiyle baş edebilir önemli olan nereden nasıl başladığın.
Canimsin nerelerdesin sen ? Nasılsın ? Her şey yolunda mı ?Ay nasıl mutlu oldum bak bence seninki ikiz hayırlısı olsun.
Şekerim bgun 2 hamisimiz var zeynepzumrada hamis çok sukur, bernusum pcden giyorsun listemizi bulup yenilesenebrnh
Bide bunu anlamıyorum bizim daha çok ihtiyacımız var ilave itelemelere gençlere oranla.Neyse ben telefonla görüşeceğim bilgi veririm sizede.Senin yaşın küçüktü yanılmıyorsam.Ankara da özel bir klinikte yapıyorlarmış, ya sanırım hani embriyo gelişipte tutunma aşamasında sorun çıkarsa bu aşı onu önlüyormuş,çok düşük yapan kadınlarda etkiliymiş.bir de sanırım 40 yaşa kadar yapılıyormuş
Evet evet evetbrnh ee bacım anlat bakalım nasıl gebe kaldın ne yedin ne içtin ne tedavisi oldun hormon değerlerin neydi bizede moral olur
Canim onu amayaa kullanıyor diye hatırlıyorum, hayıt özü hapi canim o, hayıt iciyorsan gerek yokBide bunu anlamıyorum bizim daha çok ihtiyacımız var ilave itelemelere gençlere oranla.Neyse ben telefonla görüşeceğim bilgi veririm sizede.Senin yaşın küçüktü yanılmıyorsam.
Agnucaston diye bir ürün varmış duydunuz mu?hamileliği kolaylaştırıyormuş kim kullandıkça hamile kalmış. Hayıt özlü bir ürün.
Canim topiklerden hatırlıyorum seni, bebisini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canımm nasıl kaldıgımı anlamadım ınann gecen adettee doktra gtmıstım hormon testı yaptı degerlerımı bır guzel düşürmüştümm bal tarcın çörek otu yaptm yumurtlama gunune kadar ara sırada hayıt suyu ıctmm bu ay pek ustune düşmemiştm aksamları ballı polenlı ılık süt içtm ovulasyon testı yaptım cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gün ilşkide bulundum snra gunasırı devam ettm canımbrnh ee bacım anlat bakalım nasıl gebe kaldın ne yedin ne içtin ne tedavisi oldun hormon değerlerin neydi bizede moral olur
canim biz de aynen o haldeyiz ne varsa okuyup uyguluyoruz, Rabbim nasip etsin insallahamin canım Allah isteyen uğraşan herkese nasip etsin. fsh ile ilgili tüm topikleri gezdim. okudum okudum araştırdım. kendimce mantıklı bulduğum her şeyi yaptım işte.
canim biz de aynen o haldeyiz ne varsa okuyup uyguluyoruz, Rabbim nasip etsin insallah
Eeee bu ay ben soğan yapıyorum, gitti mi bu ayda yoksaHayıt ve çörekotu,bal,tarçın bu dörtlüyü uygulayanlar genelde pozitif görüyor izlenimlerime göre bende dahil bu 4 lü önemli.Reglin 5. gününden itibaren başlanıp ovulasyona kadar.
İnşallah Canımmmm dualarım sizin için :)zeynepzumra tatlım seninde gözün aydın inşallah hepinizin sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınaza alırsınız darısı bizlerin başına inşallah: )
Eeee bu ay ben soğan yapıyorum, gitti mi bu ayda yoksa
Bunu da denememis olmayayim dedim kuzum, hayırlısı vardır illaki faydasıYa biliyomusun ben bu soğanı duydum duyalı bana hiç cazip gelmedi çevremde yıllardır bunu ya adet sökmek için yada iltihap için kullananlar oldu hiç denemedim onu sanki söküyormuş gibi.Nette bile araştırmadım onu tabi ki olumlu sonuçlar alındığı yazıyordur nette ama ben hiç onu gebelik için düşünemedim çevremde onu dediğim gibi farklı amaçlarla kullananlar vardı.Enfeksiyonu ve iltihabı aldığı aklıma yattı sadece.Yinede iyice araştırılmalı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?