Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

eevvett teyzzişşkoooooosuuu persembe gununu iple cekıormmm inşallah hersey yolunda olur degerım nasıl sence guzelmı

Görünür o Allah ın izniyle gayet güzel bir değer hızlı ilerlemiş keseyi görürsün haftaya resminide alırsın bence erken döllenme hemen kapmış yumurcak benimkide tembel yavaş ilerledi önce sonra harekete geçti :)

aman saglıklı olsun yüzümm solmaısn üzülmeyeyım yeter bugunbılıosun kendımı kaptrmadım kanı ggörmeden temknli davrandım kandan sonra saldım kendımı suan bıle bısey hıssetmıorm mercımegı de hıssetmıorm duygu olarak ınsallah persembe anlıcaz ıdrarını tut sıkışık gel karndanbakcaz dedı doktrm

Ay nasıl mutlu oldum bak bence seninki ikiz hayırlısı olsun.

Hayırlısıyla görürsün inşallah kendine dikkat etmen yeterli gerisi Allah a kalmış.Temkinli olmak her zaman iyidir.Yakında hissedersin zaman öyle çabuk geçiyorkiiiii.................

Evet kesenin ve rahmin büyümesindenmiş geriliyor ya ondan galiba.Tüh yararlı şeylerden tiksinmişsin aslında bende severek deil ama zorla günde yarım litre süt içiyorum,1 yumurta yiyorum 3 tane meyve arada ceviz falan yiyorum azcık kilo aldım 2 kilo ne ara aldım onuda bilmiyorum.

Hayırlısıyla görürsün inşallah kendine dikkat etmen yeterli gerisi Allah a kalmış.Temkinli olmak her zaman iyidir.Yakında hissedersin zaman öyle çabuk geçiyorkiiiii.................
aynnenn cnmm bugun ılk testı yaptrdım dısarı eczaneye cktm ya yürümeye korktumm sarsılırmı düşermi hamılleler nasııl yuruo fln aklmdan neler gecıo

herkes merhaba
ben de fsh ve amh mağduruyum. amh için yapılabilecek maalesef yok ama fsh çok güzel alt ediliyo.
geçen sene ağustosun 26 sında başlayan serüvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
ocak 2015'te 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta görüldü ilaçla 2 oldu ikisi de döllendi ama kimyasal sonuçlandı. e2 ise o kadar düşüktü ki değeri göstermiyodu cihaz.
nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar büyümedi ve iptal oldu. e2 aynen yine yerlerde.

o günden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
günde yarım saat yürüyüş yaptım. bu arada ramazandı oruç tutma dediler dengen bozulur. diyenlere inat oruç bi nevi detox dur dedim orucumu da aksatmadım.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı önermişti. ben bunların yanına içeriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içtim.

bunların dışında aktardan hayıt otu, aslan pençesi, civan perçemi aldım.

sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pençesi kaynatıp içtim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp içtim. bazı günler canım çay istediğinde de akşam üstü saat 4-5 gibi 1 tane yeşil çayın içine serçe parmak tırnağım kadar civan perçemi atıp içtim. tabletleri uzun süredir kullandım ama çayları 1,5 ay hiç aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim için yeterliydi. muayenede 5 yumurta görüldü. 2'si küçüktü belki dışarda büyür diye yine de alındı. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu. bugüne kadar geldik inşallah devamını da nasip eder Allahım.
herkes bu fsh illetiyle baş edebilir önemli olan nereden nasıl başladığın.

Ama dün benim içime doğmuş gözümun önüne gelmişti evde test yaptığın ve pozitif olduğu ve kan tshliline gittiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…