Yavrum git kocanın canına okumaya başla bence, as er falanaaaaaaa olmusama bir hafta ilerdemi gidio nee
eevvett teyzzişşkoooooosuuu persembe gununu iple cekıormmm inşallah hersey yolunda olur degerım nasıl sence guzelmıyeni mercimeğimizzzzz hoşgelmiş yerim onu ben :)))))
okumazmıyımm kız yanmda o zatenn uzak degıl ev işi yaptrdım yemek yaptrdım bulasık yıkaattım aglıodu nerdeysee inşşallah doktraa gttgmdede hersey yolunda olurda sevıncımzz kısa sürmezYavrum git kocanın canına okumaya başla bence, as er falan
Amiiiinnn İnşallah Hayırlısıylaokumazmıyımm kız yanmda o zatenn uzak degıl ev işi yaptrdım yemek yaptrdım bulasık yıkaattım aglıodu nerdeysee inşşallah doktraa gttgmdede hersey yolunda olurda sevıncımzz kısa sürmez
amın cnm ınsallahhAmiiiinnn İnşallah Hayırlısıyla
eevvett teyzzişşkoooooosuuu persembe gununu iple cekıormmm inşallah hersey yolunda olur degerım nasıl sence guzelmı
aman saglıklı olsun yüzümm solmaısn üzülmeyeyım yeter bugunbılıosun kendımı kaptrmadım kanı ggörmeden temknli davrandım kandan sonra saldım kendımı suan bıle bısey hıssetmıorm mercımegı de hıssetmıorm duygu olarak ınsallah persembe anlıcaz ıdrarını tut sıkışık gel karndanbakcaz dedı doktrmGörünür o Allah ın izniyle gayet güzel bir değer hızlı ilerlemişkeseyi görürsün haftaya resminide alırsın bence erken döllenme hemen kapmış yumurcak benimkide tembel yavaş ilerledi önce sonra harekete geçti :)
Ay nasıl mutlu oldum bak bence seninki ikiz hayırlısı olsun.aman saglıklı olsun yüzümm solmaısn üzülmeyeyım yeter bugunbılıosun kendımı kaptrmadım kanı ggörmeden temknli davrandım kandan sonra saldım kendımı suan bıle bısey hıssetmıorm mercımegı de hıssetmıorm duygu olarak ınsallah persembe anlıcaz ıdrarını tut sıkışık gel karndanbakcaz dedı doktrm
aman saglıklı olsun yüzümm solmaısn üzülmeyeyım yeter bugunbılıosun kendımı kaptrmadım kanı ggörmeden temknli davrandım kandan sonra saldım kendımı suan bıle bısey hıssetmıorm mercımegı de hıssetmıorm duygu olarak ınsallah persembe anlıcaz ıdrarını tut sıkışık gel karndanbakcaz dedı doktrm
Benimde gecen hafta sadece sabahlari oluyordu bulantim simdi gunun her ani oluyortavuktan yumurtadan sutten tiksindim adini duymak bile midemi bulandiryor :) benimde bugun karnim alt tarafinda kasilmalarim var bide sol kasigimda. Normal sanirim bunlar kesenin buyumesinden dolayi tahmin ediyorum. Yaziyor olabilir evet canim benim hamilelik takvimimde de yaziyormus :) :)
aa derınmavıcım hosgeldınn cn ınsallah ikizdir biliosunz cok ıstıormAy nasıl mutlu oldum bak bence seninki ikiz hayırlısı olsun.
aynnenn cnmm bugun ılk testı yaptrdım dısarı eczaneye cktm ya yürümeye korktumm sarsılırmı düşermi hamılleler nasııl yuruo fln aklmdan neler gecıoHayırlısıyla görürsün inşallah kendine dikkat etmen yeterli gerisi Allah a kalmış.Temkinli olmak her zaman iyidir.Yakında hissedersin zaman öyle çabuk geçiyorkiiiii.................
aaaaaaaaaaaaa gercektenmı dun gece banada öyle oldu cunkuAma dün benim içime doğmuş gözümun önüne gelmişti evde test yaptığın ve pozitif olduğu ve kan tshliline gittiğin
Ama dün benim içime doğmuş gözümun önüne gelmişti evde test yaptığın ve pozitif olduğu ve kan tshliline gittiğin
günde 4 km yürüyorumaynnenn cnmm bugun ılk testı yaptrdım dısarı eczaneye cktm ya yürümeye korktumm sarsılırmı düşermi hamılleler nasııl yuruo fln aklmdan neler gecıo
oo maasalaahhgünde 4 km yürüyorumilk günler ben de korkuyodum
canım en az 1.5 litre su iç ve a karnına 2 adet günkurusu yebu arada bugun kalktım cenemde 3 adet sivilce var hiç çıkmaz bnde normalde bırde kabızlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?