Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bunu da denememis olmayayim dedim kuzum, hayırlısı vardır illaki faydası

Tabiki denemekten zarar gelmez soğanın mutlaka vardır bir faydasıda ne bilim işte yumurta üzerindeki faydasını çözemedim.Ha şu vardır illa akıntı şart deil akıntı olmadanda iltihap olabilirmiş enfeksiyonda bebeğin tutunmasını engellermiş rahimde belki ona faydası olur bu da çok önemli bir rol.

Saraçoğlu hoca sogana takmış durumda hamilelik için kesinlikle kullanılmasını oneriyor

Canim onu amayaa kullanıyor diye hatırlıyorum, hayıt özü hapi canim o, hayıt iciyorsan gerek yok
Evet ama daha kontrollü olur bence.günde içeceğin 1 taneye gereken oranda ayarlanmış olarak almak yani bir tutam veya 1/4 oranında içmeye çalışmaktan iyidir.Sadece merak ettiğim tarlusal içerken kullanabilirsiniz.Adet düzensizliğim veya menapoza yakınlığım açısından devamlı kullanmam gerekli. Onuda dr danışacağım.

Ya
Yarın sor canim bize de ışık olur, hangisi iyiyse onu kullanırız...

Ya

Yarın sor canim bize de ışık olur, hangisi iyiyse onu kullanırız...
Mutlaka sorayım sonra seve seve paylaşırım. Regl dönemim de yaklaştı bakalım neler olacak buay Allahım sonuçlarım iyi çıkar inşallah umudum olur.
Şimdilik iyi geceler diliyorum herkese. Yarın görüşmek dileğiyle.

Gorusuruz bebeğim stressiz, keyifli bir hafta olsun inşallah

anacım biz hiç uyumuyoruz zaten bugünde uyumayız nolcak gecelere akarız
aayyy canım bnm kıyamammm ben uyursun uyursunn bende kac gundur gece uykularnda problem yasıormm bundan dolayımı acaba gündüzleri uyukluorm gecelerı tık yokk hatrlarsanızz da bu hafta hp gec kalktım

aayyy canım bnm kıyamammm ben uyursun uyursunn bende kac gundur gece uykularnda problem yasıormm bundan dolayımı acaba gündüzleri uyukluorm gecelerı tık yokk hatrlarsanızz da bu hafta hp gec kalktım

sorma ya bende öğlene doğru kalkıyorum iş güç hak getire 1 haftadır :))))

topiğimiz hamişlerle dolmuş maşallah
brnh canım çok şaşırdım tebrik ederim
ne güzel birgün 2 güzel haber aldık bugün çok sevindim gerçekten bizede dua edin bol bol
benimde regl başladı bugün erken geldi kendileri umutluydum bu ay ama moralim sıfır ağladım hatta yine olmadı diye banada moral oldunuz bugün teşekkür ederim

aah canım darısı basına ınsallah sen şaşkınsınben sendende şaşkınım aglama kuzumm zamanı vardrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…