Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

inşallah bebeğim yaaa artık hepimiz tez zamanda en organiğinden kavuşalım şu bebişlereeeee

şifa olsun tatlım, inşallah bir an önce kavuşalım artık bebişlerimize
şimdi gıda olaraktan:
arısütü bal polen yumi kalitesini artırıyor
ısırgan otu tohumu yumi sayısını arttırıyor
ananas tutunmayı sağlıyor
incir ve havuç çatlatıyor
Başka?

şimdi gıda olaraktan:
Başka?

canım hepsini birarada kullanmak ne derece doğru bilemiyorum ama ben de kullanıyorum, bu arada incir çatlama için değil yuminin sağlıklı büyümesi için sabah akşam 1 adet yiyorum ben... havuç suyu tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum, ben tahin-keçiboynuzu pekmezi karışımı da yedim ve eşime hala yediriyorum o da yumiler için....

çörekotu ve adaçayı ovulasyona kadar çok önemli,ben bu ay her sabah 1 çay kaşığı çörekotu yağı içtim, bugün bıraktım artık içmeyi... adaçayı da e2 dediğimiz östrojen hormonu için iyi

ya kızlar bu yumiler ve spermler şekerli gıdaları seviyor sanırım

en yüksek kaçtı fsh, daha önce kaçtı, dhea bana da önerdi ama tüp yapmıyorsam kullanmalı mıyım?

bir işe yaramış hiç olmazsa çok sevindim :)

Evde dgidm kızlar ondn yazamadm sabah kahvaltiya davetliydim ondn yazamadm teli sarjada takmistim hem ben dedim ya öğlen gidicem diye smdi yoldayim gidiyorm bir buçuk da randevu

dhea mı kaldırdı sıkıntıları, ben de arginmax den sonra biraz rahatladım.

şimdi gıda olaraktan:
Başka?

ananas hani muallak ama süper bir c vitamini kaynağı,keşke daha ucuz olsa...
incirde evet yumurta büyütüyor ve kaliteli olmasını sağlıyor.

tatlı sevilmez mi hiç

en yüksek kaçtı fsh, daha önce kaçtı, dhea bana da önerdi ama tüp yapmıyorsam kullanmalı mıyım?
eylül 2015 te fsh 19,66 olmuş, yani stresten etkileniyorsa şayet çok zor bir ay dı o ay benim için.
dhea tedavi sürecinde olmasanda kullanabilirsin anti aging etkili, malum yaşlanma karşıtı

dhea mı kaldırdı sıkıntıları, ben de arginmax den sonra biraz rahatladım.
evet canım. ağrı yanma ve kuruluk vardı. zaten bu sıkıntılar olunca birliktelik zorlaşıyor doğal olarak hamile kalma ihtimalin varsa bile yokoluyor. sen o ilacın ne için kullanıyosun pahalımı bir ilaçmı dhea gibi

evet indirimde iki kutu 208 tl idi, hergün 6 tane diyor üzerinde, ama bana görevli 4 adet al dedi, içinde 90 adet var, iki kutu birbuçuk ay gidiyor...

dheayla aynı görevimi görüyor bu ilaçta
Hayır bunda vitaminler var, folik asit var, l argin diye bir madde var, ginseng var, satıcı kız ısrarla biz yumurta kalitesi için bunu veriyoruz diye satmıştı. Ancak hemşireye sorduğumda biz onu erkeklere veriyoruz genelde dedi, ama bana kadınlar için olan formunu sattılar dedim, kullanabilirsiniz tabii dedi, ben birkaç eczaneye sormuş biesteron bulamamıştım meğer evime yakın sayılabilecek bir eczanede varmış, alsam mı kararsızım, tüp bebek olayı bitti bizim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…