- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
inşallah canım yaa... buarada senin adetlerde kaç folükül görünüyor ? 5 folüküle iyi dedin sanırım ? dha bana yaramamış oluyor değilmi kullanmayim diyorum bu ay ?DHEA nın yararı herkese göre değişmekle beraber folikül sayınız iyi gerçekten.umarım düşer bir an önce.
evet evet evetttttt, günaydın canım bu arada
canım günaydın gez dolaş tabiiii :) listeye bat ne ekleyelim kuzum senin? bir tarih ver lütfengünaydınnnnn canlar sizler benim dert ortağım umudumsunuz , iyiki varsınızzz... bugün hava güzel dışarı çıkim psikolojim değişsin ..... görüşürüz...
şubat 28 yazabilirsin canım benim... çünkü bugün cylo.. diye bi ilaç içecem adet olacam.. gelecek ay bugünde gelecek adet tarihim olur ...dediğim gibi 28 şubat..canım günaydın gez dolaş tabiiii :) listeye bat ne ekleyelim kuzum senin? bir tarih ver lütfen
tamamdır canım yazdık bakalım, hoşgeldin tekrar aramıza, uğurlu gelsin inşallah listemiz ve topiğimiz sana da :)şubat 28 yazabilirsin canım benim... çünkü bugün cylo.. diye bi ilaç içecem adet olacam.. gelecek ay bugünde gelecek adet tarihim olur ...dediğim gibi 28 şubat..
AMİNN CANIM .....tamamdır canım yazdık bakalım, hoşgeldin tekrar aramıza, uğurlu gelsin inşallah listemiz ve topiğimiz sana da :)
bende kullanıyorum dhea yaklaşık 4 ocaktan beri günde 3 tane. etki edebilmesi için en az bu kadar kullanılmalıymış.3 ay kullanıcam.ben sanki gördüm faydasını.istersen bırakma.dur una danış.bende bu ay 2-3 solda 2-3 sağda görüldü. çok şükür bugünede.folikül görünmede çok sorun yaşamadım yaşıma rağmen ama gelişmeleri aynı oranda iyi olmuyor ne yazıkkiinşallah canım yaa... buarada senin adetlerde kaç folükül görünüyor ? 5 folüküle iyi dedin sanırım ? dha bana yaramamış oluyor değilmi kullanmayim diyorum bu ay ?
AYNEN ÖYLE CANIM,bende de öyle... (GÖRÜNTÜ)FOLÜKÜL VAR SES YOK :) TAMAM BAKALIM VARDIR BUNDADA BİR HAYIR , kullanmaya devam edecem ...bende kullanıyorum dhea yaklaşık 4 ocaktan beri günde 3 tane. etki edebilmesi için en az bu kadar kullanılmalıymış.3 ay kullanıcam.ben sanki gördüm faydasını.istersen bırakma.dur una danış.bende bu ay 2-3 solda 2-3 sağda görüldü. çok şükür bugünede.folikül görünmede çok sorun yaşamadım yaşıma rağmen ama gelişmeleri aynı oranda iyi olmuyor ne yazıkki
tmm canımm hadi inşallah tutucak bu ayy çok güzel zamanlarda ilişkiler oluyooogibigibiyim canım bu sabahı değerlendirdik bakalım, az sonra yeniden test yapacağım paylaşırım,bana yorum yaparsın tatlımmmm
1 eylülde adet olmuştum sonra adetim gecikti doktora gittim kist olduğu için gecikmiştir dedi östrojen bandı verdi adet olursun bununla dedi, kullandım yine olmadım bu kez tarlusal verdi onunla oldum ama 12 ekimde. 42 gün sonra yani, olunca işte tedavi için gittiğimde hala kist var diye başlamak istemedi cyclo verdi o ay kullandım 21 kasımda adet oldum bu kez fsh yüksek çıktı (22) başlanmadı. Yine cyclo verdi 18 aralıkta odum ama fsh 39 olmuştu bu kez. Sonra femara kullandım 2 kez 5er gün. Çok fazla ilaç içtiğimi düşündüm biraz ara vermek istiyorum ilaçlara.Canim adet olman icin de un sana ilaç vermesi mi?
Femara içince folikül görüldü ben de şansımı denemek istiyorum ilaçsız da olsa ya aşılama yapalım ya da opu dedim, doktorum da olabilir tabi değerlendirmek lazım her folikülü haklısınız dedi. Doğal takip yaptık ama yavaş ilerleyince belki 2-3 iğne yardımcı olur büyümesine deneyelim kaybedecek bişeyimiz yok zaten dedi. Çok umudum yoktu ama önce büyümeye başladılar 12,5 olmuştu en son işte 1-2 gün daha iyi gitse 16 olsa opu olabilirdi diye umutlanmıştım. Hayırlısı böyleymiş, bi dahaki ay ne sürprizler bekliyo bakalım.buarada canım iğneyi doktormu istedi ? bana öle demedi fsh düşerse başlanacak dedi ...
Canım benim de 11şubat civarıymış, öyle dedi doktorum yazabilirsin bakalım tutacak mı tahmin :)tamamdır canım yazdık bakalım, hoşgeldin tekrar aramıza, uğurlu gelsin inşallah listemiz ve topiğimiz sana da :)
gğnleri yakaladık da bakalım tutacak mı be kuzum, yumi iyi mi? spermler kaliteli mi? büyük buluşma sonrası neler oluyor içeride...off offf ne zormuş bu işlerrrrr.....tmm canımm hadi inşallah tutucak bu ayy çok güzel zamanlarda ilişkiler oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?