Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım doktoruna danışarak almaya karar versen daha doğru olmaz mı? tüp bebek yaptırdıınız mı daha önce

Tünaydın çiçekler,
Brnh@ güzel haberlerini bekliyoruz hatta ikiz bekliyorum senden içime öyle doğuyor.Hayırlısı sağlıklısı olsun hakkında inşallah.
canım hoşgeldin, bernuşta hiç ikiz doğmuyor benim içime... benim içime gulbilde ikiz doğuyor bu topikte :) amaaan sağlıklı olsunlarda iki olmuş tek olmuş farketmez :)

Ayyy resmine bayıldım çok tatlı maşallah Allah bizede bu melekten birer tane versin inşallah.

canım hoşgeldin, bernuşta hiç ikiz doğmuyor benim içime... benim içime gulbilde ikiz doğuyor bu topikte :) amaaan sağlıklı olsunlarda iki olmuş tek olmuş farketmez :)
İlk değeri yüksek geldi bana öyle geçti içimden Allah bilir. Aynen sağlıklı olsunda ne olursa.
Bu arada ben hamilesin yerine mışıl mışıl uyuyorum.Bqoln gibi oldum valla.Tombişşş...

Benimde öyle oldu üzülme cnm bundada vardır bir hayır.Belki inşallah organik hamiş oluruz.

aminnn inşallah kuzummm, senin regl ne durumda? dündü tarihin var mı bir belirti,ayyy inşallah gelmez de,hamişsindir.
Bende bir haftadır göğüslerde ağrı şişlik kazıkların da ağrı var.Tarlusal dün bitti bakalım bu hafta ne olduğu çıkar ortaya.Mucize diliyorum rabbimden. Son 4-5 aydır sıkıntılı geçmişti gecikme sıfır ve büyümeyen folikül.Allaha emanet bekliyorum.Dualarınızı eksik etmeyin canlar. 44 yaşındaki ablanızdan umuda dair bir netice çıkar inşallah.

çıkar bebeğim çıkar, Allah büyük,hepimiz kavuşuruz bebişlerimize inşallahhhh,tarlusal niye kullanmıştın sen?

Geçen ay geçmişti günüm söktürücü olarak kullandım.Dr.gebeliğe engel değil gönül rahatlığıyla kullan dedi.
aaa ben de söktürücü olduğunu bildiğim için gebeliğe engel olmasın diye korktum,iyi o zaman engel değilse...ayyy heyecanlı bekleyiş başladı senin için şimdi, inşallah vardır bebişinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…