olur inşallah hepimizin böyle güzellikleriinsanın içi açılıyor var mı böyle bir güzellik
canım doktoruna danışarak almaya karar versen daha doğru olmaz mı? tüp bebek yaptırdıınız mı daha önceHayır bunda vitaminler var, folik asit var, l argin diye bir madde var, ginseng var, satıcı kız ısrarla biz yumurta kalitesi için bunu veriyoruz diye satmıştı. Ancak hemşireye sorduğumda biz onu erkeklere veriyoruz genelde dedi, ama bana kadınlar için olan formunu sattılar dedim, kullanabilirsiniz tabii dedi, ben birkaç eczaneye sormuş biesteron bulamamıştım meğer evime yakın sayılabilecek bir eczanede varmış, alsam mı kararsızım, tüp bebek olayı bitti bizim için...
Tünaydın çiçekler,Gunaydin kizlarrrr
canım hoşgeldin, bernuşta hiç ikiz doğmuyor benim içime... benim içime gulbilde ikiz doğuyor bu topikte :) amaaan sağlıklı olsunlarda iki olmuş tek olmuş farketmez :)Tünaydın çiçekler,
Brnh@ güzel haberlerini bekliyoruz hatta ikiz bekliyorum senden içime öyle doğuyor.Hayırlısı sağlıklısı olsun hakkında inşallah.
Ayyy resmine bayıldım çok tatlı maşallah Allah bizede bu melekten birer tane versin inşallah.@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
@yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
@zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ
brnh .................... HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ
@asli5361 ........................BAT
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
@arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
@amayaa .........................BAT 05.02.2016
@sekerpancari ................BAT 06.02.2016
@gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
@Gobe..............................BAT 11.02.2016
@moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@semizotu_ .....................BAT 19.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞ
@sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
@gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
@nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
@34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
@toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
@fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Z E R O .....................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@melisyasemen ...............BAT 28.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
aminnn inşallah kuzummm, senin regl ne durumda? dündü tarihin var mı bir belirti,ayyy inşallah gelmez de,hamişsindir.Ayyy resmine bayıldım çok tatlı maşallah Allah bizede bu melekten birer tane versin inşallah.
İlk değeri yüksek geldi bana öyle geçti içimden Allah bilir. Aynen sağlıklı olsunda ne olursa.canım hoşgeldin, bernuşta hiç ikiz doğmuyor benim içime... benim içime gulbilde ikiz doğuyor bu topikte :) amaaan sağlıklı olsunlarda iki olmuş tek olmuş farketmez :)
Benimde öyle oldu üzülme cnm bundada vardır bir hayır.Belki inşallah organik hamiş oluruz.Femara içince folikül görüldü ben de şansımı denemek istiyorum ilaçsız da olsa ya aşılama yapalım ya da opu dedim, doktorum da olabilir tabi değerlendirmek lazım her folikülü haklısınız dedi. Doğal takip yaptık ama yavaş ilerleyince belki 2-3 iğne yardımcı olur büyümesine deneyelim kaybedecek bişeyimiz yok zaten dedi. Çok umudum yoktu ama önce büyümeye başladılar 12,5 olmuştu en son işte 1-2 gün daha iyi gitse 16 olsa opu olabilirdi diye umutlanmıştım. Hayırlısı böyleymiş, bi dahaki ay ne sürprizler bekliyo bakalım.
Bende bir haftadır göğüslerde ağrı şişlik kazıkların da ağrı var.Tarlusal dün bitti bakalım bu hafta ne olduğu çıkar ortaya.Mucize diliyorum rabbimden. Son 4-5 aydır sıkıntılı geçmişti gecikme sıfır ve büyümeyen folikül.Allaha emanet bekliyorum.Dualarınızı eksik etmeyin canlar. 44 yaşındaki ablanızdan umuda dair bir netice çıkar inşallah.aminnn inşallah kuzummm, senin regl ne durumda? dündü tarihin var mı bir belirti,ayyy inşallah gelmez de,hamişsindir.
çıkar bebeğim çıkar, Allah büyük,hepimiz kavuşuruz bebişlerimize inşallahhhh,tarlusal niye kullanmıştın sen?Bende bir haftadır göğüslerde ağrı şişlik kazıkların da ağrı var.Tarlusal dün bitti bakalım bu hafta ne olduğu çıkar ortaya.Mucize diliyorum rabbimden. Son 4-5 aydır sıkıntılı geçmişti gecikme sıfır ve büyümeyen folikül.Allaha emanet bekliyorum.Dualarınızı eksik etmeyin canlar. 44 yaşındaki ablanızdan umuda dair bir netice çıkar inşallah.
Maşallah suphanallahKizarrrr kesemizi gordukkk çok şükür minicik nokta icinde 4+6 yim bugün 11 şubatta kalp atışı içingidicez
ohhhh beeee çok şükür maşallah, dedim ben sana di mi,korkma endişe etme diyeKizarrrr kesemizi gordukkk çok şükür minicik nokta icinde 4+6 yim bugün 11 şubatta kalp atışı içingidicez
Geçen ay geçmişti günüm söktürücü olarak kullandım.Dr.gebeliğe engel değil gönül rahatlığıyla kullan dedi.çıkar bebeğim çıkar, Allah büyük,hepimiz kavuşuruz bebişlerimize inşallahhhh,tarlusal niye kullanmıştın sen?
aaa ben de söktürücü olduğunu bildiğim için gebeliğe engel olmasın diye korktum,iyi o zaman engel değilse...ayyy heyecanlı bekleyiş başladı senin için şimdi, inşallah vardır bebişinnnnGeçen ay geçmişti günüm söktürücü olarak kullandım.Dr.gebeliğe engel değil gönül rahatlığıyla kullan dedi.
neler dedi doktorun canım? tüm sorularını sorup rahatlasaydın...Kizarrrr kesemizi gordukkk çok şükür minicik nokta icinde 4+6 yim bugün 11 şubatta kalp atışı içingidicez
Canim çok sevindim. Inşallah kalp atışlarını da duyardım tatlim.Kizarrrr kesemizi gordukkk çok şükür minicik nokta icinde 4+6 yim bugün 11 şubatta kalp atışı içingidicez
tel den yazdigim icin tam yazamiyorum.Gun
Canim çok sevindim. Inşallah kalp atışlarını da duyardım tatlim.
İNŞALLAH CANIM MUCİZEM OLSUN.aaa ben de söktürücü olduğunu bildiğim için gebeliğe engel olmasın diye korktum,iyi o zaman engel değilse...ayyy heyecanlı bekleyiş başladı senin için şimdi, inşallah vardır bebişinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?