Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

şifa olsun inşallah tatlımmmm

gğnleri yakaladık da bakalım tutacak mı be kuzum, yumi iyi mi? spermler kaliteli mi? büyük buluşma sonrası neler oluyor içeride...off offf ne zormuş bu işlerrrrr.....
Montecim o gıcık cümleyi söylemek istemiyorum ama söylemem lazım :)) : kafandan at düşünme!!!
Hamile kalan nerdeyse herkesin tek söylediği 'çocuk yapmak için yapmamıştık o gün..'
Ya da 'hiç umudum yoktu olacağına sürpriz oldu..'
Bu bebekler isteyince gelmiyo canı isteyince geliyo lütfen sen de düşünme onu :))

ahhh bebişim sürekli ovulasyon testi yaparken ve soğan suyu içerken nasıl düşünmeyeceksemmmmm

şifa olsun tatlım, inşallah bir an önce kavuşalım artık bebişlerimize

brnh bernuşuuuum nerelerdesin neler yapıyorsun acaba şu annn, ah hadi gel güzel haberlerle

cnm bende senden 1 hafta önce başladım dheaya günde 3 tane alıyorum senin gibi. Sende folikül görülme dışında ne olumlu etkileri oldu ilacın.?? ben doktora gitmedim korktum. ya folikül gözükmezse diye. zaten doktorum gitmene gerek yok demişti. 3 ay hergün birlikte olacaksınız dedi eşinle. sizde bu şekildemi devam ediyorsunuz tedaviye

günaydın kızlar bende ovulasyon testi alıcam bugün hangi markayı önerirsiniz
günaydın canım n11 diye bir site var oradan aldık biz laboquick mi ne markası 42 adet ovulasyon testi+ 6 gebelik testi 34 tl ye aldım ben, 2 günde de ulaşıyor eline,oldukça uygun ve başarılılar bu konuda

günaydın canım n11 diye bir site var oradan aldık biz laboquick mi ne markası 42 adet ovulasyon testi+ 6 gebelik testi 34 tl ye aldım ben, 2 günde de ulaşıyor eline,oldukça uygun ve başarılılar bu konuda
sağol canım şuan ovuöasyın dönenmimdeyim aslında biraz geç kaldım ama ben eczanden bir kaç tane alıcam. inş öbür aya almaya gerek kalmaz

Afiyet olsun şifa olsun yarasın..yer gök dua öyle değil mi:)

canım benim biz eşimle işlerimiz dolayısıyla ayrıyız ne yazık ki, o yüzden hergün birliktelik gibi bir şansım yok. ama sperm kalitesi açısından 2 güne bir daha doğru olur sanki..ama sen dr.un sözünden çıkma.
yaa sanki fsh ımıda düşürdü bu dhea benim.seviyorum onu 7,68 e düşmüşte bu ay çok şükür

sağol canım şuan ovuöasyın dönenmimdeyim aslında biraz geç kaldım ama ben eczanden bir kaç tane alıcam. inş öbür aya almaya gerek kalmaz
eczanede oldukça pahalı tanesi 10 lira gibi bir rakama geliyor her gün ilişki oluyorsa isterseniz diğer ay alın..tercih sizin tabiki :)

tatlım 8 saat canlı kalıyor çatlayan yumi....dün geceki ilişki çok yerinde oldu....içerde hepsi...karşılaşsın ve aşk yaşasın yumi ve spermler.
gece değil sabah oldu ilişki, ama yine de karşılaşmışlardır umarım evelsigün de olmuştu ve bu akşam da olursa artık tutacaksa tutar inşallah

eczanede oldukça pahalı tanesi 10 lira gibi bir rakama geliyor her gün ilişki oluyorsa isterseniz diğer ay alın..tercih sizin tabiki :)
ohh maşallah :) aslında doğru sölüyosun. eğer pahalıysa söliyim eşime almasın. benimde eşimle olan birlikteliklrrimdeki sk tıları ortadan kaldırdı hergün ilişki normalde benm için imkansız bir şey ama bu ilaçtan snra hiç bir problem yok.

vuhuuuu, sabah dinlenmiş olması daha iyi diye sabaha bırakmıştım, umarım muhteşem büyük karşılaşma olmuştur bu ay :)
inşallah inşallah canı gönülden sağlıklı hayırlı bir evladın olsun,gelsin konsun göbüşe bu aysabah ilişkilerinin bebek sahibi olmak isteyenlerde daha iyi olduğunu birçok yerde okumuştum.üstelik sizinki tam ovulasyon zamanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…