Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

geçmiş olsun canım dikkat et kandine tamam insan yakınlarına dayanamıyor ama bu aralar dikkat et üzme ve sıkma kendini çok büyük birşey deilki aşılacak şeylerdir mutlaka.
aynenn öyle cnm sinirlendım sadece stres olduu oondnn gergindi ortammırden karnımaa agrı girsi gaz sıkışması gbı evde dolandım vs fayda etmedıı smdıı az cık hafıf ama hala devam

Bana da 1 hafta sonra görücem dedi, tedavi iptal zaten niye çağırıyorlar onu anlamadım.

Kızlar işe gitmedim bütün gün gezdim kafa dağıttım, eve geldim her şey aynı :))
Vitaminler çaylar ballar bana bakıyo kafam allak bullak, bana bi akıl verin şimdi lütfen,
Fsh ve lh yüksek önce bunları düşürmeye karar verdim bunlar yüksekken folikül olsa da sağlıklı olmuyomuş gerçekten, bilimsel doğrulara kafa tutmanın anlamı yokmuş demek..
Ben şunları içiyorum yanlış mı doğru mu?

Sabah aç karnına : çörek otu yağı ve 1 tatlı kaşığı bal arısütü
Kahvaltıdan sonra : Coq10+omega3 Gnc ve Biosteron Dhea
Öğle yemeğinden sonra : Biosteron Dhea
Akşam yemeğinden aonra : Coq10+omega3 Gnc ve Biosteron Dhea ve Folbiol
Yatmadan önce unutmazsam 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı polen
Aralarda aklıma gelirse hayıt veya aslan pençesi

Bunlardan istediğim faydayı henüz göremedim çoğunu düzenli de yapmadım, coq10 3 aydır folbiol 2 yıldır içiyorum zaten. Dhea da ilk tedavimde önce Bülent Tıraş verdiği için 1 kutu kullandım, ama tedaviye başlarken Semra Kahraman içme dediği için bıraktım. Şimdiki doktorum iç dediği için yine başladım 2.kutum bitiyo. Biri iç diyo biri içme

Aslan pençesi, Hayıt, Civan perçemi, adaçayı, çakşır, 40kilit, rezene dolu tezgah :)

E.Saraç'a gittiğimde bana beslenme listesi yanında her gün mutlaka 1 saat yürüyüş, arısütü bal polen, günde 1 Ladys Rasayana diye bitkisel bi tablet, sabah akşam Sarı Kantoron hapı, gün içinde 5-6 karanfil (çiğnemek için), günde 2 kez susam yağıyla göbek altına saat yönünde masaj, rezene ada ve aslan pençesi çayları vermişti. Hazirandan beri ara ara uyguladım keşke hep uysaydım tavsiyelerine neyse. Şu an kafam allak bullak olmuş durumda, iğne ilaç da yok nasıl olsa sakince yapıcam kürleri ama hangileri????

Fsh ve lh düşürmek için bunların hangilerini nasıl uygulamalıyım sizce?

Son düzenleme:
Çok zor işin nasil tutuyorsun bu kadar seyi aklinda degerlerin ne peki.onları düşürmek için hayıt ve bal tarcın çörek otu karışımı kullan

Çok zor işin nasil tutuyorsun bu kadar seyi aklinda degerlerin ne peki.onları düşürmek için hayıt ve bal tarcın çörek otu karışımı kullan
Hepsini aynı anda uygulamadım hiç, Mayısta E.Saraç'ın söylediklerini yapmaya başlamıştım 1. Tedavi başlayınca bıraktım hepsini. Sonra negatif sonuç alınca üzüldüm yine içmedim. Ağustos gibi incir kürü yaptım folikül için iyi olur diye ama hem adetim gecikti hem kist oldu ondan da soğudum korktum, belki de yanlış zamanda yapmışımdır.
Son adetimde folikül görülmeyince yani 18 Aralıktan beri başladım coq10 dhea ve bala.
Adetim geç oluyo belirsiz diye yumurta takibine başladım folikül görünce iğne desteğine başlarken doktor coq10 ve folbiol dışındaki her şeyi bıraktırdı zaten.
Lh 61, fsh 39 (18 aralıkta bakıldı en son) iğnelerle daha da yükselmiştir herhalde.

Son düzenleme:
Senin değerler benim gibi yüksek ama sana tavsiyem tek bir kişinin tedavisini uygula ben saraçoğlu ndan kür aldım bi işe yaramıyor bence düzenli olan reglim bile mahvoldu şimdi söktürücü içiyorum olunca çörekotu-bal-tarçın ve hayıt suyu içicem başkada bir şey yapmak istemiyorum

fsh yüksek olduğunda onlar anlıyolar galiba canm, büyüyüp büyümediğini ...inşallah fsh düşer de başlarsın ... benim fsh düştüğünde maddi imkansızlıktan başlayamadım şimdi de yükselmiş , elbet düştüğü bi ay olur diye düşünüyorum ...

slm canım .. geçen yılki dosyama baktımda sen haklısın ilacı bırakmicam..neden dersen dha kullanmışım yüksek çıkmış şimdiki gibi ama diğer ay 4'e düşmüş demem o ki ,, ilk ay yüksek çıkıyor ama ikinci ay düzelmiş... şimdide öyle olur zannedersem...

canım bende şöle oldu anlatim,,, geçen yıl fsh 20 diye dokror dha verdi... içtim ertesi ay adetimde 38 oldu... ama sonraki ay 4 oldu ,,, sonra bıraktım hiç içmedim ilacı , 1 yıl geçti aradan... gelelim bu yıla fsh yine 20 idi.. dr. dha verdi kullandım 1 ay gittim, fsh ilkkkk kezzz 68 olmuşşş,, inanamadım neyse şunu dicem ilk bir ay etkisi olmuyor aksine yükseldi bende ama geçen yılı düşünürsek eğer bu ay düşmesi lazım,, demekki vücuda alışması için ilacın....

canm bence kullandıkların gayet faydalı şeyler .. bende dün aktardaydım hayıt otu hormon düzenliyor diye adam kullananların memnun kaldığını söledi ben de aldım 1 tatlı kaşığı sıcak suya at demlensin iç dedi... buarada ben omega 3 koenzim Q10, dha ve inofolic içiyorum .. ama her sabah ve akşam ballı süt de içiyorum .. bence bu içtiklerimiz iyi şeyler ama hayıt otunu mutlaka denicem herkez kullanmış vardır bir hikmet...

incir kürünü geçen ay yaptım canım adetim 45. günde gelmemşti ilaçla adet olmuştum...bende bıraktım .. ama şunu söleyim canım folükül sayısı güzeldi .. bence etkisi var ama adet gelmedi... biraz değişik bir durum yani...

canım dün hastanede arkadaşımın da öle oldu 5 günlük iğne kullanmış büyümemişti .. dr. bidaha iğne yazdı bikaç gün sonra yine gidecek ..yani ikinci kez iğnelere devam edip gidecek sende de böle olabilirmiydi acaba..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…