- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
günaydın canm aminnnn inşallah....Günaydın kızlar cumanız mübarak olsun..ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah ...
iki hafta sonra niye çağırdı orasını bende bilmiyorum ama tahminim yumurta kendi kendi gelişebilir diye mi düşündü acaba? benim önceki tedavimde o şekilde olmuştu. adetli iken gitmiştim folikül yoktu. 15 gün sonra yine gel demişti. gittiğimde iki tane 14 mm ve 10 mm yumurtam vardı.Bana da 1 hafta sonra görücem dedi, tedavi iptal zaten niye çağırıyorlar onu anlamadım.
kuzum ben ovu.testini bırakıyorum artık? gerek var mı devam etmeye? ya da arada yapmaya? yarısı gitmiş bile bu ayGünaydın kızlarrr
Bırak bırak canım artık tabi çatlama oldu bitti daha takip edilecek bişey kalmadı.. İnşallah tutar da kalanlarını da kullanmana gerek kalmazkuzum ben ovu.testini bırakıyorum artık? gerek var mı devam etmeye? ya da arada yapmaya? yarısı gitmiş bile bu ay
Canım çatlama olacağını tahmin ettiği gün çağırmış bence.. Beni de tam reglmin 14. günü çağırmıştı meselaiki hafta sonra niye çağırdı orasını bende bilmiyorum ama tahminim yumurta kendi kendi gelişebilir diye mi düşündü acaba? benim önceki tedavimde o şekilde olmuştu. adetli iken gitmiştim folikül yoktu. 15 gün sonra yine gel demişti. gittiğimde iki tane 14 mm ve 10 mm yumurtam vardı.
tamam tatlım çok saol... inşallah gerek kalmaz... offffBırak bırak canım artık tabi çatlama oldu bitti daha takip edilecek bişey kalmadı.. İnşallah tutar da kalanlarını da kullanmana gerek kalmaz
günaydın canııııım, hayırlı cumalar, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhherkese günaydınlar hayırlı cumalar
sigara yumilerin gelişmesini engelliyor canımmm, doğurganlığı azalttığı kanıtlanmış, ya bırak ya da azaltmaya çalış, biz bıraktık ama ben bu konuda pek mutsuzummm,çok özlüyoruum, hamile kaldığımı duyduğum an yakacam 1 tane, özlemiyle yanıp kavruluyorummmmkızlar sigara kullanan varmı aranızda? ben yoğun sigara içiyorum acaba ondan mı hormonlarım tavan yapıyor ?
canım eczanelerde çok pahalı, n11 diye bir site var orada çok ucuz,laboquick diye bir marka var ben 42 ovulasyon testi, 6 adet gebelik testine 34 tl verdimkızlar ovulasyon testleri pahalı yaa sizler nerden alıyorsunuz ve fiyatı nedir acaba?
amin inşallah canım.günaydın canııııım, hayırlı cumalar, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh
1 tanesi içine kanamış şekli bozulmuş muhtemelen diğeri de kaliteli değildir boş çıkabilir dedi. Aşılama yaparız sanmıştım ben ama doktor gerek görmüyorum sadece ilişki önerebilirim dedi. İğneler zaten fsh boşa olacaksa daha fazla fsh yüklenmesin dedim.canım dün hastanede arkadaşımın da öle oldu 5 günlük iğne kullanmış büyümemişti .. dr. bidaha iğne yazdı bikaç gün sonra yine gidecek ..yani ikinci kez iğnelere devam edip gidecek sende de böle olabilirmiydi acaba..?
:) ay canım benim yaa kendimi hatırladım,, bi kere bırakmıştım senin gibi sölüyordum 1 tane içim bişe olmaz dedim devamı geldi..!!! ama bişey söliyim sana SAKIN İÇ- ME . bıraktıysan ohhhh ne alaaa .. düşünme bile ...sigara yumilerin gelişmesini engelliyor canımmm, doğurganlığı azalttığı kanıtlanmış, ya bırak ya da azaltmaya çalış, biz bıraktık ama ben bu konuda pek mutsuzummm,çok özlüyoruum, hamile kaldığımı duyduğum an yakacam 1 tane, özlemiyle yanıp kavruluyorummmm
Kızlar işe gitmedim bütün gün gezdim kafa dağıttım, eve geldim her şey aynı :))
Vitaminler çaylar ballar bana bakıyo kafam allak bullak, bana bi akıl verin şimdi lütfen,
Fsh ve lh yüksek önce bunları düşürmeye karar verdim bunlar yüksekken folikül olsa da sağlıklı olmuyomuş gerçekten, bilimsel doğrulara kafa tutmanın anlamı yokmuş demek..
Ben şunları içiyorum yanlış mı doğru mu?
Sabah aç karnına : çörek otu yağı ve 1 tatlı kaşığı bal arısütü
Kahvaltıdan sonra : Coq10+omega3 Gnc ve Biosteron Dhea
Öğle yemeğinden sonra : Biosteron Dhea
Akşam yemeğinden aonra : Coq10+omega3 Gnc ve Biosteron Dhea ve Folbiol
Yatmadan önce unutmazsam 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı polen
Aralarda aklıma gelirse hayıt veya aslan pençesi
Bunlardan istediğim faydayı henüz göremedim çoğunu düzenli de yapmadım, coq10 3 aydır folbiol 2 yıldır içiyorum zaten. Dhea da ilk tedavimde önce Bülent Tıraş verdiği için 1 kutu kullandım, ama tedaviye başlarken Semra Kahraman içme dediği için bıraktım. Şimdiki doktorum iç dediği için yine başladım 2.kutum bitiyo. Biri iç diyo biri içme
Aslan pençesi, Hayıt, Civan perçemi, adaçayı, çakşır, 40kilit, rezene dolu tezgah :)
E.Saraç'a gittiğimde bana beslenme listesi yanında her gün mutlaka 1 saat yürüyüş, arısütü bal polen, günde 1 Ladys Rasayana diye bitkisel bi tablet, sabah akşam Sarı Kantoron hapı, gün içinde 5-6 karanfil (çiğnemek için), günde 2 kez susam yağıyla göbek altına saat yönünde masaj, rezene ada ve aslan pençesi çayları vermişti. Hazirandan beri ara ara uyguladım keşke hep uysaydım tavsiyelerine neyse. Şu an kafam allak bullak olmuş durumda, iğne ilaç da yok nasıl olsa sakince yapıcam kürleri ama hangileri????
Fsh ve lh düşürmek için bunların hangilerini nasıl uygulamalıyım sizce?
anladım canım tabi mantıklı .. böle irdelemek lazım işte yumileri.. hastanedeki hastalar varya çoğunluğu bizim bildiğimiz şeylerden habersizler.. biz herşeyi öğreniyoruz çünkü bizim durumumuz farklı olduğu için..bu ay olacak canım inşallah yumiler..1 tanesi içine kanamış şekli bozulmuş muhtemelen diğeri de kaliteli değildir boş çıkabilir dedi. Aşılama yaparız sanmıştım ben ama doktor gerek görmüyorum sadece ilişki önerebilirim dedi. İğneler zaten fsh boşa olacaksa daha fazla fsh yüklenmesin dedim.
Aynısı oldu işte bende de, adetken gittim yoktu. 3 hafta sonra çıktılar. Ama böyle olunca direk adet gecikiyo işte. Yumurtlama olmayınca rahim duvarı ince kalıyo adete hazırlanamıyomuş.iki hafta sonra niye çağırdı orasını bende bilmiyorum ama tahminim yumurta kendi kendi gelişebilir diye mi düşündü acaba? benim önceki tedavimde o şekilde olmuştu. adetli iken gitmiştim folikül yoktu. 15 gün sonra yine gel demişti. gittiğimde iki tane 14 mm ve 10 mm yumurtam vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?