Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bana da 1 hafta sonra görücem dedi, tedavi iptal zaten niye çağırıyorlar onu anlamadım.
iki hafta sonra niye çağırdı orasını bende bilmiyorum ama tahminim yumurta kendi kendi gelişebilir diye mi düşündü acaba? benim önceki tedavimde o şekilde olmuştu. adetli iken gitmiştim folikül yoktu. 15 gün sonra yine gel demişti. gittiğimde iki tane 14 mm ve 10 mm yumurtam vardı.

kuzum ben ovu.testini bırakıyorum artık? gerek var mı devam etmeye? ya da arada yapmaya? yarısı gitmiş bile bu ay
Bırak bırak canım artık tabi çatlama oldu bitti daha takip edilecek bişey kalmadı.. İnşallah tutar da kalanlarını da kullanmana gerek kalmaz

Canım çatlama olacağını tahmin ettiği gün çağırmış bence.. Beni de tam reglmin 14. günü çağırmıştı mesela

kızlar sigara kullanan varmı aranızda? ben yoğun sigara içiyorum acaba ondan mı hormonlarım tavan yapıyor ?
sigara yumilerin gelişmesini engelliyor canımmm, doğurganlığı azalttığı kanıtlanmış, ya bırak ya da azaltmaya çalış, biz bıraktık ama ben bu konuda pek mutsuzummm,çok özlüyoruum, hamile kaldığımı duyduğum an yakacam 1 tane, özlemiyle yanıp kavruluyorummmm

1 tanesi içine kanamış şekli bozulmuş muhtemelen diğeri de kaliteli değildir boş çıkabilir dedi. Aşılama yaparız sanmıştım ben ama doktor gerek görmüyorum sadece ilişki önerebilirim dedi. İğneler zaten fsh boşa olacaksa daha fazla fsh yüklenmesin dedim.

:) ay canım benim yaa kendimi hatırladım,, bi kere bırakmıştım senin gibi sölüyordum 1 tane içim bişe olmaz dedim devamı geldi..!!! ama bişey söliyim sana SAKIN İÇ- ME . bıraktıysan ohhhh ne alaaa .. düşünme bile ...

canıım yoğun araştırmalardan sonra herkesin ortak görüşü,bilgi ve deneyimlerine dayanarak bu ay şu kararı aldık:

fsh hormonu yumurtaların ilk doğduğu zaman yani regl döneminde kesinlikle düşük olmalı, ama gelişme aşamasında yükselmeli, biz tüm ay hayıt suyu ve aslanpençesi içerek geçen aylarda fsh hormonunu hep düşük tuttuk, serbest yükselip yumilerin gelişmesini engelledik belkide...o sebeple bu ay şöyle yaptık regl başlar başlamaz, günde 2 kez -sabah ve akşam hayıt suyu, aç karna... günde 1 kez aslanpençesi tok karna uygulayarak regl süresince içilecek ve fsh baskı altına alınacak, regl bitiminde bu içilenler hemen bırakılacak ki fsh serbest yükselsin, o aşamada kuru incir sabah akşam 1 tane yenilecek, çörekotu yağı yada çörekotlu karışım yenilecek, arı sütü-bal-polen vb yumi geliştirmeye yarayan kürler ovulasyona kadar devam edilecek...

anladım canım tabi mantıklı .. böle irdelemek lazım işte yumileri.. hastanedeki hastalar varya çoğunluğu bizim bildiğimiz şeylerden habersizler.. biz herşeyi öğreniyoruz çünkü bizim durumumuz farklı olduğu için..bu ay olacak canım inşallah yumiler..

Aynısı oldu işte bende de, adetken gittim yoktu. 3 hafta sonra çıktılar. Ama böyle olunca direk adet gecikiyo işte. Yumurtlama olmayınca rahim duvarı ince kalıyo adete hazırlanamıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…