- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
ok. bende getirtim canm saolasın..canım eczanelerde çok pahalı, n11 diye bir site var orada çok ucuz,laboquick diye bir marka var ben 42 ovulasyon testi, 6 adet gebelik testine 34 tl verdim
dr un sana rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermiyor mu?Aynısı oldu işte bende de, adetken gittim yoktu. 3 hafta sonra çıktılar. Ama böyle olunca direk adet gecikiyo işte. Yumurtlama olmayınca rahim duvarı ince kalıyo adete hazırlanamıyomuş.
ben hiç içmiyorum ama dr eşime bile bırakmasını söyledi problem olmadığı halde...yaaa hormonlar dahil herşeyi etkilediğini düşünüyorum...kızlar sigara kullanan varmı aranızda? ben yoğun sigara içiyorum acaba ondan mı hormonlarım tavan yapıyor ?
evet canım darısı bana inşallah
ben menopozu duyunca aklım çıktı, attırıverdim sigarayı, ama bebiş olsun içebilirsem ki,inşallah bebişten dolayı sigaradan tiksinirim,başlamam ama, kendimi biliyorum bebiş haberini aldığım an yakarım,söylemedi demeyinnn
canım 37 tl içinde 50 tane olanıda var ondan getirtim diyorum ?canıım yoğun araştırmalardan sonra herkesin ortak görüşü,bilgi ve deneyimlerine dayanarak bu ay şu kararı aldık:
fsh hormonu yumurtaların ilk doğduğu zaman yani regl döneminde kesinlikle düşük olmalı, ama gelişme aşamasında yükselmeli, biz tüm ay hayıt suyu ve aslanpençesi içerek geçen aylarda fsh hormonunu hep düşük tuttuk, serbest yükselip yumilerin gelişmesini engelledik belkide...o sebeple bu ay şöyle yaptık regl başlar başlamaz, günde 2 kez -sabah ve akşam hayıt suyu, aç karna... günde 1 kez aslanpençesi tok karna uygulayarak regl süresince içilecek ve fsh baskı altına alınacak, regl bitiminde bu içilenler hemen bırakılacak ki fsh serbest yükselsin, o aşamada kuru incir sabah akşam 1 tane yenilecek, çörekotu yağı yada çörekotlu karışım yenilecek, arı sütü-bal-polen vb yumi geliştirmeye yarayan kürler ovulasyona kadar devam edilecek...
Yumurtlamaya bağlı ya rahim kalınlaşması,önce inceydi adetten sonra yumurtlama olunca yavaş yavaş arttı değerler zaten. En son 7,7 dedi rahim kalınlığı için not alırken hep normal dedi kontrollerde.dr un sana rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermiyor mu?
yaaaaa kıyamazsın ki sen onaben menopozu duyunca aklım çıktı, attırıverdim sigarayı, ama bebiş olsun içebilirsem ki,inşallah bebişten dolayı sigaradan tiksinirim,başlamam ama, kendimi biliyorum bebiş haberini aldığım an yakarım,söylemedi demeyinnn
7,7 iyi evetYumurtlamaya bağlı ya rahim kalınlaşması,önce inceydi adetten sonra yumurtlama olunca yavaş yavaş arttı değerler zaten. En son 7,7 dedi rahim kalınlığı için not alırken hep normal dedi kontrollerde.
oo oda iyiymiş, ondan al canım,bol bol kullanırsın benim 42 taneydi, yarısı bitmiş bile 1 aydacanım 37 tl içinde 50 tane olanıda var ondan getirtim diyorum ?
nasıl kıymam canım yaaa, o bi gelsin neler yapıyorum ben ona, az üzmedi annesiniyaaaaa kıyamazsın ki sen ona
canım tc kimlik no istedi normalmi ? bide işlem onaylandı filan demedi ? nerden anlarımki onaylandığını...vergi dairesi diyor bide ???oo oda iyiymiş, ondan al canım,bol bol kullanırsın benim 42 taneydi, yarısı bitmiş bile 1 ayda
haaa yok öbür türlü planlarımız her şekilde uygulanacak sen hiiiççç merak etmenasıl kıymam canım yaaa, o bi gelsin neler yapıyorum ben ona, az üzmedi annesini
benim de rahimim ince. yumurtlama düzensiz oldu. bu ay ilk defa iki adet aralığım uzadı. erken yumurta yetmezliğim var. yumurtalarım küçük. ama ben bunların hiçbirine takılmıyorum. sağlıklı kaliteli yumurta üretebileyim kardan bebişlerim bana tutunsunlar beni bırakmasınlar da benim için gerisi önemli değil. çünkü bu ayrıntıları düşünürsek moralimiz bozuluyor. hormonlarımız alt üst oluyor. bu ay ben tedavimin ertesi günü stres yaşadım. hormonlarım zıpladı. fsh yükseldiği zaman bu hormon iğneleri fayda etmiyor. benim bu ay işte öyle oldu. o yüzden kendimi mümkün mertebe stresten ve stresli insanlardan uzak tutmaya çalışıyorum. tatlım stresin bize bir faydası yok. hatta mümkünse bu işi bile aklıma getirmeyelim. inşallah rabbim bizede nasip eder o güzel duyguyu yaşamayı.Yumurtlamaya bağlı ya rahim kalınlaşması,önce inceydi adetten sonra yumurtlama olunca yavaş yavaş arttı değerler zaten. En son 7,7 dedi rahim kalınlığı için not alırken hep normal dedi kontrollerde.
tatlım bilmiyorum ki eşim aldı benim,canım tc kimlik no istedi normalmi ? bide işlem onaylandı filan demedi ? nerden anlarımki onaylandığını...vergi dairesi diyor bide ???
saol canm vergi dairesi diyor ya ben bilmiyorum ki onu.. inşallah bi yazan olur.... canm akşam görüşürüz ..çarşıya gitmek zorundayım kendinize çooooookkkk iyi bakın ..tatlım bilmiyorum ki eşim aldı benim,brnh gelsin bernuşa soralım, ama normaldir herhalde hep o siteden aldık
15 güne tamamla istersen tam yaptım der rahat edersin...saraçoğlu da tüm yayınlarda öyle demiş.kızlaaaaar, şimdi ben soğan kürü uyguladım ya bu ay, bugün 11.gün, ovulasyon bitti, ben bırakayım mı artık bu kürü,yoksa 15 güne tamamlayayım mı? nedir öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?