Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar sigara kullanan varmı aranızda? ben yoğun sigara içiyorum acaba ondan mı hormonlarım tavan yapıyor ?
ben hiç içmiyorum ama dr eşime bile bırakmasını söyledi problem olmadığı halde...yaaa hormonlar dahil herşeyi etkilediğini düşünüyorum... no_name_ ve brnh öncelikle bebiş sonra tabiiki sağlıkları için bıraktılar mesela..çok takdir ediyorum onları..bu yüzden kocaman sarılıyorum ikisinede

evet canım darısı bana inşallah

ben menopozu duyunca aklım çıktı, attırıverdim sigarayı, ama bebiş olsun içebilirsem ki,inşallah bebişten dolayı sigaradan tiksinirim,başlamam ama, kendimi biliyorum bebiş haberini aldığım an yakarım,söylemedi demeyinnn

canım 37 tl içinde 50 tane olanıda var ondan getirtim diyorum ?

dr un sana rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermiyor mu?
Yumurtlamaya bağlı ya rahim kalınlaşması,önce inceydi adetten sonra yumurtlama olunca yavaş yavaş arttı değerler zaten. En son 7,7 dedi rahim kalınlığı için not alırken hep normal dedi kontrollerde.

yaaaaa kıyamazsın ki sen ona

Yumurtlamaya bağlı ya rahim kalınlaşması,önce inceydi adetten sonra yumurtlama olunca yavaş yavaş arttı değerler zaten. En son 7,7 dedi rahim kalınlığı için not alırken hep normal dedi kontrollerde.
benim de rahimim ince. yumurtlama düzensiz oldu. bu ay ilk defa iki adet aralığım uzadı. erken yumurta yetmezliğim var. yumurtalarım küçük. ama ben bunların hiçbirine takılmıyorum. sağlıklı kaliteli yumurta üretebileyim kardan bebişlerim bana tutunsunlar beni bırakmasınlar da benim için gerisi önemli değil. çünkü bu ayrıntıları düşünürsek moralimiz bozuluyor. hormonlarımız alt üst oluyor. bu ay ben tedavimin ertesi günü stres yaşadım. hormonlarım zıpladı. fsh yükseldiği zaman bu hormon iğneleri fayda etmiyor. benim bu ay işte öyle oldu. o yüzden kendimi mümkün mertebe stresten ve stresli insanlardan uzak tutmaya çalışıyorum. tatlım stresin bize bir faydası yok. hatta mümkünse bu işi bile aklıma getirmeyelim. inşallah rabbim bizede nasip eder o güzel duyguyu yaşamayı.

kızlaaaaar, şimdi ben soğan kürü uyguladım ya bu ay, bugün 11.gün, ovulasyon bitti, ben bırakayım mı artık bu kürü,yoksa 15 güne tamamlayayım mı? nedir öneriniz?

tatlım bilmiyorum ki eşim aldı benim, brnh gelsin bernuşa soralım, ama normaldir herhalde hep o siteden aldık
saol canm vergi dairesi diyor ya ben bilmiyorum ki onu.. inşallah bi yazan olur.... canm akşam görüşürüz ..çarşıya gitmek zorundayım kendinize çooooookkkk iyi bakın ..

kızlaaaaar, şimdi ben soğan kürü uyguladım ya bu ay, bugün 11.gün, ovulasyon bitti, ben bırakayım mı artık bu kürü,yoksa 15 güne tamamlayayım mı? nedir öneriniz?
15 güne tamamla istersen tam yaptım der rahat edersin...saraçoğlu da tüm yayınlarda öyle demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…