- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
neden acaba adetının kacıncı gunundesın ?Kızlarrr kahverengi peçeteye gelen akıntım varBu ne şimdi
Pazartesi yumurtam çatladı 12. gündü şimdi 16. gün oluyo galiba canımneden acaba adetının kacıncı gunundesın ?
yerleşme kanaması desem daha erken sanırım, bu ne şimdi yaaa????Pazartesi yumurtam çatladı 12. gündü şimdi 16. gün oluyo galiba canım
bebeğim patronlar tepemdeydi, giremedim, nasılsın bugünnerdesın kızlar yaaaaaaaaaa
iiyiim cnm da pc donuo ınternette yavasladı anlaamdmbebeğim patronlar tepemdeydi, giremedim, nasılsın bugün
haa kızlar bakın bu arada bendede yerlesme kanaması vs olmadıyerleşme kanaması desem daha erken sanırım, bu ne şimdi yaaa????
Hiç anlamadım peçeteye geldi hafif kahve sonra şeffaf devamı.. Bakalım gelicek mi arkası??yerleşme kanaması desem daha erken sanırım, bu ne şimdi yaaa????
bende olmuştu, kimyasal gebelik yaşadığım ay, regl günü peçeteye gelen kahverengi akıntı ama 1 sefer olmuştu, sonra bir daha gelen giden olmadı, 4 gün sonra geldi reglhaa kızlar bakın bu arada bendede yerlesme kanaması vs olmadı
Sigarayı bırak canım doktor bana sakin içme dahada yükseltme dedi ben çok içmiyordum ama artik hic içmicem insallahkızlar sigara kullanan varmı aranızda? ben yoğun sigara içiyorum acaba ondan mı hormonlarım tavan yapıyor ?
Benim reglme daha 10 gün var amabende olmuştu, kimyasal gebelik yaşadığım ay, regl günü peçeteye gelen kahverengi akıntı ama 1 sefer olmuştu, sonra bir daha gelen giden olmadı, 4 gün sonra geldi regl
Dhea ilaci kullanmaya tereddut ediyorsan bir kavanozun icine biraz bugday koyup birkac gun bekletip suyunu ic. Dhea ile ayni isi goruyor. Ben uygulayacagim. Bu sitede birine dr tavsiye etmiş.
Ben maalesef içiyorum ve stresten daha çok içiyorum. Bırakmak lazım her sebeple. Ama nasıl olacak bilmiyorum...Sigarayı bırak canım doktor bana sakin içme dahada yükseltme dedi ben çok içmiyordum ama artik hic içmicem insallah
evet cnm hatırlıorm bu yerlesme kanması bu arada genetık cnnm annen de vs olduysa yada yakının o sekılde devamlı soruormm genetık oldugunun kanısına vardım mesela bnm annem de teyzemde fln hıc olmamısbende olmuştu, kimyasal gebelik yaşadığım ay, regl günü peçeteye gelen kahverengi akıntı ama 1 sefer olmuştu, sonra bir daha gelen giden olmadı, 4 gün sonra geldi regl
Benim tüp bebek tedavisi sonrası oluşan gebeliğimde sıralanan tüm belirtiler olmuştu.kanama dahil ama hiç belirti yaşamayanlarda azımsanmayacak kadar çok.Olsunda inşallah nasıl olursa razıyım.evet cnm hatırlıorm bu yerlesme kanması bu arada genetık cnnm annen de vs olduysa yada yakının o sekılde devamlı soruormm genetık oldugunun kanısına vardım mesela bnm annem de teyzemde fln hıc olmamıs
Birakman lazim bebisin için canım hatta bebeklerin icin. Benim doktor baya dobraydi da yas 26 vucud 36 sigarayla 50 yapma dedi resmenBen maalesef içiyorum ve stresten daha çok içiyorum. Bırakmak lazım her sebeple. Ama nasıl olacak bilmiyorum...
kızım yaaa ne sabırsızsın, kaçacaksın da altyapısını hazırlıyorsun, buradayız iştesonrada way efendım bernuss neden topıklerde fink atıyorr kımse yazmıo yaaa canım sıkılıyo nrdesınızz
ara kanama falandır belki, benim de ilk defa 2 ay önce öyle bi ara kanamam olmuştu, inşallah kötü bir durum yoktur, dr. asistanı falan var mı arayıp sorabileceğin? belki de kisti atmaya çalışıyordur vücut? olabilir mi kiBenim reglme daha 10 gün var ama
aynenn hıc belırtı yasamayanlardan bırıde benım burda monteylee liste hazırlıoduk en sonBenim tüp bebek tedavisi sonrası oluşan gebeliğimde sıralanan tüm belirtiler olmuştu.kanama dahil ama hiç belirti yaşamayanlarda azımsanmayacak kadar çok.Olsunda inşallah nasıl olursa razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?