Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Dhea ilaci kullanmaya tereddut ediyorsan bir kavanozun icine biraz bugday koyup birkac gun bekletip suyunu ic. Dhea ile ayni isi goruyor. Ben uygulayacagim. Bu sitede birine dr tavsiye etmiş.
gulbil cnm tam tarifini verebilir misin ölçüsü var mı nasıl buğday kabuklu mu yarı kabuklu mu vs vs...Biosteron almaktan bi hal oldum valla bende yaparım.

bende olmuştu, kimyasal gebelik yaşadığım ay, regl günü peçeteye gelen kahverengi akıntı ama 1 sefer olmuştu, sonra bir daha gelen giden olmadı, 4 gün sonra geldi regl
evet cnm hatırlıorm bu yerlesme kanması bu arada genetık cnnm annen de vs olduysa yada yakının o sekılde devamlı soruormm genetık oldugunun kanısına vardım mesela bnm annem de teyzemde fln hıc olmamıs

evet cnm hatırlıorm bu yerlesme kanması bu arada genetık cnnm annen de vs olduysa yada yakının o sekılde devamlı soruormm genetık oldugunun kanısına vardım mesela bnm annem de teyzemde fln hıc olmamıs
Benim tüp bebek tedavisi sonrası oluşan gebeliğimde sıralanan tüm belirtiler olmuştu.kanama dahil ama hiç belirti yaşamayanlarda azımsanmayacak kadar çok.Olsunda inşallah nasıl olursa razıyım.

Benim tüp bebek tedavisi sonrası oluşan gebeliğimde sıralanan tüm belirtiler olmuştu.kanama dahil ama hiç belirti yaşamayanlarda azımsanmayacak kadar çok.Olsunda inşallah nasıl olursa razıyım.
aynenn hıc belırtı yasamayanlardan bırıde benım burda monteylee liste hazırlıoduk en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…