Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bence de sen sabaha kadar araştır bence bunu topik topik gezerek, topik kraliçem benimmmm
ben sımdı zaten 11 şubat a kadar kudurum ztnn allahım ınsallah hersey yolunda gıtsede valla hıcbısey asastrmam en ufak kasık agrıda aklıma gelıo köttü şeyker hele dun bır gaz sıkışması yasadım karnım tas geldı evde heyheylerım tepeme cıktı

korkma artık tutundu bebişin sana, evham yapıp kendini ve bebişini yıpratma kuzuuum,olacak böyle şeyler yaşayacaksın,herkes yaşıyor

canım ben bu tarifi aşurelik buğdaydan değil de normal buğdaydan yapsam olur mu ki?

ben merkezle telefonla görüştüm 40 yaş sınırı olmadığını söylediler.hatta ben yaşımı söylediğimde daha önce düşükle sonuçlansa bile gebelik oluşmasının çok olumlu bir durum olduğunu belirttiler.Regl olduğumda randevu için telefonumu bekliyorlar ama ben hala olmadım.ohhh hamişmiyim yoksa oh oh ne güzel olur
dr.ları tek tek arayıp randevuları İPTAL ederDİM.

test yapmadın mı dahaaaa? bi test yapsana tatlım

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

EGE ASYA ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
@mavera49 .....................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
asli5361 ........................BAT 26.02.2016

tabı ıkıncı aydasın ıyıcene baslamıstr senın uyku bnmde gunduzz gözumm yorgun ama gece ne hıkmetse cin gbiyim

evet ya baygın gibiyim akşam eşim hazırladı yemeği ölü balık gibi etrafa bakıyorum ama geçer diyorlar 10. haftada falan seninde yakında başlar gece mayışmaların gündüz uyusanda gece yine baygın geziyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…