amin inşallah canım. bol bol dua et. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.canım Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah en kısa sürede bu mutluluğu yaşatsın sana hemde ennn tatlısından :) sende bekledim ama değdi diye sarıl yavruna dualarım seninle.....
ınsallah ıyıdırcanım ara ara girebiliyorum, evetGobe bayadır yok,bir kaç kez etiketledim ama çıkmadı ortaya
inşallah canım ben de meraktayım, aslında 6 dk önce kk daymış, görmüyor mu yazdıklarımızı acabaınsallah ıyıdır
sende yogunsun bugun baya
kk daysa ıyı o zaman ınternete gırebılıo gelır canı ıstedgndeinşallah canım ben de meraktayım, aslında 6 dk önce kk daymış, görmüyor mu yazdıklarımızı acaba
sanmam tatlım neden kızsın olmaz öyle şey, belki aradığını mı bulamadı bizim topikte,başka topiklere yazmış çünkükızlar az önce farkettim. burda kara liste diye bir seçenek farkettim. neyin nesi diye tıkladım. bir de baktım ki gobenin ismi var orda. hangi ara hangi butona tıkladıysam hiç farkında bile değilim. hemen gobenin ismini sildim oradan. acaba gobe bu yüzden kızmış olabilir mi?
aaa o neki kızzkızlar az önce farkettim. burda kara liste diye bir seçenek farkettim. neyin nesi diye tıkladım. bir de baktım ki gobenin ismi var orda. hangi ara hangi butona tıkladıysam hiç farkında bile değilim. hemen gobenin ismini sildim oradan. acaba gobe bu yüzden kızmış olabilir mi?
sanmam tatlım neden kızsın olmaz öyle şey, belki aradığını mı bulamadı bizim topikte,başka topiklere yazmış çünkü
vvaalla bende sasırdım kız ondan yazdımmm ttitredi bildiğin telefon gbı
ilahi yaaa, çok güldüm,telefonun üstüne oturmuş olmayasın?vvaalla bende sasırdım kız ondan yazdımmm ttitredi bildiğin telefon gbı
yok kızz yok bıldıgın tıtresım oldu valla kısa surelı bır cagrı bırakılmıs gbıilahi yaaa, çok güldüm,telefonun üstüne oturmuş olmayasın?
EGE ASYA cnm sen nasılsn artk gecelerı yoksun :))))
tabı ıkıncı aydasın ıyıcene baslamıstr senın uyku bnmde gunduzz gözumm yorgun ama gece ne hıkmetse cin gbiyimcanım fok balığı gibi oradan oraya yuvarlanıyorum :)))) yemek yemeye bile üşeniyorum aslında buradayım pc yi açıp içeri gidiyorum bedenim yatıyorda olsa beynim burada çok tembelim çooooook
senin bebiş çağrı atıyor olmasın sana :)yok kızz yok bıldıgın tıtresım oldu valla kısa surelı bır cagrı bırakılmıs gbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?