inşallah yerleşmedir tatlım ben de çok araştırdım en erken ilişkiden sonra 9-12 gün içinde oluyormuş diye yazıyor bilimsel kaynaklarda,ama inşallah yerleşmedirrrr
duyduk ama bır bılgımızz yok cnm 1 ay fln olmus olması lazım yayılalıkızlar doğurganlık aşısı diye bir şey çıkmış?? ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilfisi olan var mı
Hemen araştırmaya giriyorummmkızlar doğurganlık aşısı diye bir şey çıkmış?? ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilfisi olan var mı
Benim ilişkinin 5. günü galiba bugünilişkinin 17. günü çamaşırıma açık kahverengi leke geldi bir dahada gelmedi o günden sonra hatta hemen lavaboya gittim hiçbirşey yoktu sildiğimde kan sonucundan 1 gün sonraydı ama ben yazmadım kimsenin kafası karışmasın diye :) o da yerleşme kanamasıymış
tatlım yerleşme kanaması olabilir bence. ne güzel bir hamiş daha çıkarırız.Benim ilişkinin 5. günü galiba bugünAdetin de 17. günü.. Ben daha önceki bi gebeliğimde üstüne görme olayını yaşamıştım tam adet günümde olmuştu bayaa da normal kanama gibiydi..bu kadar erken olucağını düşünmüyorum ama başına gelenler de çok okudum sabahtan beri.. Çok üstünde durmiim bence ben hayırlısı olsun
Benim ilişkinin 5. günü galiba bugünAdetin de 17. günü.. Ben daha önceki bi gebeliğimde üstüne görme olayını yaşamıştım tam adet günümde olmuştu bayaa da normal kanama gibiydi..bu kadar erken olucağını düşünmüyorum ama başına gelenler de çok okudum sabahtan beri.. Çok üstünde durmiim bence ben hayırlısı olsun
ayy komple hamiş çıkaralım kız inşallahhhtatlım yerleşme kanaması olabilir bence. ne güzel bir hamiş daha çıkarırız.
Aynen canım boş umutlara kapılmayalım eğer olucak olursa da biyere not ederiz böyle de olmuştu diyebenim tuhaftı adetim 4 veya 5 gün geçince gördüm geç döllenmeden oluyormuş geç olursa leke.İnşallah bu da bebiş habercisidir ama en güzelini yapıyorsun üstünde durmamakla hayırlısı neyse o olsun demek lazım.
Aynen canım boş umutlara kapılmayalım eğer olucak olursa da biyere not ederiz böyle de olmuştu diye
İnşallah canım. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin.ayy komple hamiş çıkaralım kız inşallahhhAma ne bileyim ben çok kaptırmayım da kendimi sonra bozuluyorum
kızlar size bir itirafta bulunacağım: dün eşime aktardan ısırgan tohumu isteyeceğime ıspanak tohumu istemişim. dün akşam bir güzel afiyetle yoğurda karıştırıp ıspanak tohumu yedim.
haha aayy cnm afıyett olsnnkızlar size bir itirafta bulunacağım: dün eşime aktardan ısırgan tohumu isteyeceğime ıspanak tohumu istemişim. dün akşam bir güzel afiyetle yoğurda karıştırıp ıspanak tohumu yedim.
bir o kaldıydı yemediğim onu da yedim tam oldu, midem belediye çöplüğünü de geçti.:))))) ay canım yaaaaa neyse olsun bellimi olur neye niyetle yaptıysan faydasıda olur belki :))))
bir o kaldıydı yemediğim onu da yedim tam oldu, midem belediye çöplüğünü de geçti.ıspanak tohumunun yumurta gelişimine etkisini ilk keşfeden ben olurum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?