Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

şimddenn mayışştımm dundenn berı bu saatlerde uykum gelıo aksam 6 gbı falann yatsam uyurum suann

İnşallah canım sen elinden geleni yaptıktan sonra Allah ol derse olur zaten ne engel tanır ne de olumsuzluk...Dualarım sizinle Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın tez vakitte karnına konsun meleğin :)))
Allah razı olsun canım sizde umut oldunuz bize :) dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra önüne ne geçebilir ki ..

2 gündür rahmimde bi ağırlık hissi var bal karışımındanmı oluyo acaba kist falan mı yaptı yoksa
Berna sende olmuşmuydu bu canım 4 gündür yiyorum şu an çok hissetmeye başladım sanki orada bişey hareket ediyo gibi :)

yok cnm sanmıyorumm sonucta bal tarcın çörekotu bunların hepsii dogal seyler ve ben 3 aydr hep yıyorum

Kızlar bendede aynı dert FSH 40 geçen ay hayitla 12 ye dusurdum siz çok hossunuz umutlaniyorum bu aralar hep bu topikteyim inanıyorum bebisler yolda hayirlisiyla ben antalya dayım tüp bebeğe başlamayı düşünü yorum şuan sabah akşam AC karnına hayıt iciyarum gunde 75 mg biosteron elevit folik plus 1 tablet çörek otu bal tarçın karışımı kullaniyorum

dheanın faydasını gördünmü cnm

İlk tüp denememdede kullanmistim FSH düşmesinde ve kaliteli yumurtada etkili tüp bebek doktorum verdi zaten ilk denememdede 5 folukul görüldü 3 yumurta toplandı 2 embriyo kaliteli dediler ama hamile kalamadim çok üzülmüştüm

Mrhb cnm . Sabah akşam mı kullanıyorsun karışımı? Bideadette mi başladın
?

asli5361 evet cnm adetken basliodum bir yemek kaşığı bal 1 çay k.tarçın ve çörekotu ilaveten bu ayda polen atmıştır az AC karnına yumurtlama ya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…