anladım canım ,inşallah bu ay tutunur meleğim artıkyok yok adetin 10. günü falan başlanıyor sağlama almak için 8. günü başlayanlarda var
anladım canım ,inşallah bu ay tutunur meleğim artık
aynenn bende ondnn sordum cnmben de olsam aynı soruyu sorardım, bazen kese boşmuş yazıyorlar ya
ahahahaa evetseninki fena bişey olacak galiba baksana 2 gr haline bakmadan neler yapıyo velet
şimddenn mayışştımm dundenn berı bu saatlerde uykum gelıo aksam 6 gbı falann yatsam uyurum suannevet ya baygın gibiyim akşam eşim hazırladı yemeği ölü balık gibi etrafa bakıyorum ama geçer diyorlar 10. haftada falan seninde yakında başlar gece mayışmaların gündüz uyusanda gece yine baygın geziyorsun
Allah razı olsun canım sizde umut oldunuz bize :) dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra önüne ne geçebilir ki ..İnşallah canım sen elinden geleni yaptıktan sonra Allah ol derse olur zaten ne engel tanır ne de olumsuzluk...Dualarım sizinle Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın tez vakitte karnına konsun meleğin :)))
yok cnm sanmıyorumm sonucta bal tarcın çörekotu bunların hepsii dogal seyler ve ben 3 aydr hep yıyorum2 gündür rahmimde bi ağırlık hissi var bal karışımındanmı oluyo acabakist falan mı yaptı yoksa
Berna sende olmuşmuydu bu canım 4 gündür yiyorum şu an çok hissetmeye başladım sanki orada bişey hareket ediyo gibi :)
anladım canım bu neyin nesi ki o zman :) kist falan olmasında bide onunla uğraşmayayımyok cnm sanmıyorumm sonucta bal tarcın çörekotu bunların hepsii dogal seyler ve ben 3 aydr hep yıyorum
yok cnmm öyle kötu düşünme ıyı düşün ıyı olsunnanladım canım bu neyin nesi ki o zman :) kist falan olmasında bide onunla uğraşmayayım
aynen canım ilk defa hissettim böyle şüphelendim oyüzden olmadı dr giderim baktırım bi neymişyok cnmm öyle kötu düşünme ıyı düşün ıyı olsunn
hemenn takılma olur öle cnm devam ederse bakarssınnaynen canım ilk defa hissettim böyle şüphelendim oyüzden olmadı dr giderim baktırım bi neymiş
dheanın faydasını gördünmü cnmKızlar bendede aynı dert FSH 40 geçen ay hayitla 12 ye dusurdum siz çok hossunuz umutlaniyorum bu aralar hep bu topikteyim inanıyorum bebisler yolda hayirlisiyla benantalya dayım tüp bebeğe başlamayı düşünü yorum şuan sabah akşam AC karnına hayıt iciyarum gunde 75 mg biosteron elevit folik plus 1 tablet çörek otu bal tarçın karışımı kullaniyorum
Mrhb cnm . Sabah akşam mı kullanıyorsun karışımı? Bideadette mi başladın2 gündür rahmimde bi ağırlık hissi var bal karışımındanmı oluyo acabakist falan mı yaptı yoksa
Berna sende olmuşmuydu bu canım 4 gündür yiyorum şu an çok hissetmeye başladım sanki orada bişey hareket ediyo gibi :)
Bernuş sen nasıl kullanıyordun ballı çörekotu karışımını? Hangi gün başlamıştın yani adettle birlikte miyok cnmm öyle kötu düşünme ıyı düşün ıyı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?