Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yap canım yap,bizi hayattan soğuttular.Bu kadar duygusuz olunmaz ki...Hadi inşallah tatlım benim.

Altın kalpli arkadaşım benim,çok teşekkür ederim canım.Valla haklısın gerildikçe gerildim.Bu ay adetten sonra doktor yolu gözüktü,daha fazla kaçamayacağım galiba.
canımsın, kaçma tabi varsa bi yöntem uygulasın, kaçaraak bir şey elde edemeyiz, şu an önündeki tek engel tüpler, onlar da çözüme kolay yolla ulaşınca önünde engel kalmayacak... rahat ol lütfen, düşün ne hastalar var,ne ameliyatlar oluyor insanlar...bu gerçekten kolay bi operasyon kolaylıkla atlacaksın,gör bak, çok da araştırma derim biz hsg için araştırdık da o dönem aklımız çıkmıştı,insanlar her şeyi abartarak paylaşıyorlar, neredeyse vazgeçecektim okudukça hsg den de, sonra bi gayret harekete geçtim,halbuki hiç de abartıldığı gibi değilmiş...

evet cnm kalp sıkısması daralması vs de yasıormm iki gün öncesıne kadar ayagım donuo sımdı yanıo dündüden beri

İnşallah canım ya...Diğer doktor ameliyata yanaşmadı biliyorsun,zaten fsh ınız çok yüksek gebelik imkansız o yüzden ameliyata gerek yok az olan rezerviniz biter demişti...Bakalım bu gitmeyi düşündüğüm doktor ne diyecek...Okumayayım diyorum kendimi alamıyorum,okudukça daha çok strese giriyorum,deli miyim kız ben

hepimiz öyle canım yaa, okudukça strese sokuyor bu işler,bazı konularda azıcık cahil olmak gerek

evet cnm kalp sıkısması daralması vs de yasıormm iki gün öncesıne kadar ayagım donuo sımdı yanıo dündüden beri
ne güzel işte, aylardır ayaklarım ısınmıyor diyordun,şimdi tadını çıkar bebişim sıcak sıcak :) eşine yapıştır ayağını,laf edemez artık

Arkadaşım tüpler tıkalı ise bile tüp bebek yapılabiliyor diye biliyorum ben arastirdinmi ameliyata gerek kalmaz belki

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
Z E R O .....................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
asli5361 ........................BAT 26.02.2016

haydi sibeeelllll sibel15 bu hafta gözler sende, güzel haberi ver inşallah bize bu arada A arkadasimes sen ne durumdasın canım? reglin geldi mii???? inşallah bi güzel haber de senden alırız

Arkadaşım tüpler tıkalı ise bile tüp bebek yapılabiliyor diye biliyorum ben arastirdinmi ameliyata gerek kalmaz belki
Canım sol tarafta sıvı birikimi var ama rahime akıyor mu belli değil,sağ tarafta % 25 açık...Bu sol tarafta 2 tane çikolata kistim var birde.1 doktor ameliyat dedi,diğeri tam felaket tellallığı yaptı,durumun umutsuz ameliyata bile gerek yok dedi,bende kafayı yedim...Bu ay tavsiye edilen bir doktor var,ona gideceğim bakalım son çare...

Canım inşallah yüzün güler

günaydın kızlar bgün geç kalktım haftasonu die. kızlar dün gece sol yumurtalığım ağrıyıp durdu. iğne batması gibi hareketlilik hissettim yumurta çatlmış olabilirmi bunu hissetmemiz mümkünmü 15günü deyim yomsa hala ymurtamı büyüyor

yumurta buyurkende catlarkende agrı olr canm akıtıda ttakıp et yınede gün aşırı ilşkide fayda var adetın 15. gunu krtik gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…