Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım ovulasyon testi yapıyomusun?bence tam günündesin 6 ay folükül baktırdım ilişki gününü 14 16 18 olarak verdi doktor ...mutlaka değerlendir ...

canım perşembe gitmiştim , ultrasonda baktı normal dedi.. cyl... iç dedi.. ben ha geldi ha gelecek dedim lekelerden dolayı ama gelmedi..halada devam yani kahve leke...
Canım dktora gitmemiş olsan acaba hamilemisin dicem ama olsa dktr bişey derdi belki ilaçlardan dolayı olmuş olabilir mi? dhea kullanıyorsun ya?

yumurta buyurkende catlarkende agrı olr canm akıtıda ttakıp et yınede gün aşırı ilşkide fayda var adetın 15. gunu krtik gunler
aynen kritik günler canımcım katılıyorum sana... ama akıntı diyoruz ya bende akıntı hiiiiiiiçç olmuyor hani şu yapışkan akıntı... bazen belli olmuyo..o olmasada oluyor galiba ?

Canım dktora gitmemiş olsan acaba hamilemisin dicem ama olsa dktr bişey derdi belki ilaçlardan dolayı olmuş olabilir mi? dhea kullanıyorsun ya?
prof hocam asistan dr.a baktırdı kendisi bakmadı... onunda ilk günleri heralde hiç bişeyden anlamıyor öle oturuyordu zavallı... şey dedi 2 tane folükül normal 1 tane de küçük var dedi ...yerleşme yeni oluyorsa görmesi gerekirmiydi acaba ? bilemiyorum ki canım napsam acaba...

bende de var canım yumurtalıklarda ağrı,bugün 16.gün benimde... ovu testi yapmış mıydın sen? bir de bu ay test ile takip ettiğim için dikkatimi çeken bir nokta oldu,normalde idrarım açık renkte ilerlerken ovulasyon günü çok koyu idi rengi, bence idrar rengi ile bile takip edilebilir sanki, sonra testle birlikte idrar rengi de açıldı gitti

idrar testi yaptın mı canım? bi yap bakalım...ayrıca o nasıl iş yaaa, profa gidiyorsun,asistanına baktırıyor....

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
Z E R O .....................BAT 11.02.2016
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016
asli5361 ........................BAT 26.02.2016
A arkadasimes .................BAT 25.02.2016

idrar testi yaptın mı canım? bi yap bakalım...ayrıca o nasıl iş yaaa, profa gidiyorsun,asistanına baktırıyor....
adana balcalı hastanesi canım gittiğim yer.. herzaman prof. hoca bakıyordu ama bu kez asistanına baktırdı ... idrar testi yapmadım canm diyorum ya umudum hiç yok... ama hastaneye ,,o gittiğim gün yani leke geldiği ilk gün baktırdım kan testine 0,40 filan çıktı galiba .. yeniyse kanda çımamış olabilirmi ki...

yok canım olsaydı çıkardı sanırım kanda,kan en kesin sonucu veriyor diye biliyorum..en son ne zaman adet olmuştun?

Şişli Memorial Semra Kahraman'a mail gönderip danışabilirsin arkadaşım. Başlıklarda cevap verdiklerini okumuştum. Semra Hoca ameliyat konularında çok doğru kararlar veriyormuş. Doktor tavsiyesinde bulunmaktan çekinirim hep ama yerinde olsam mutlaka danışırdım.

Yok canım ben öyle şeyler duydumki çevreden ben tükendim canım umut bitti bende canım sizleri okumak hamile haberleri almak mutlu ediyor beni bıraktım herşeyi artık
yapma be bebişim,umut biterse biz de biteriz,belliki yorulmuşsun,az dinlendir kendini, ama umudunu yitirme sakın

Geçen hafta bana da oldu iğne batması gibi, gittiğimde folikül içe kanamış bozulmuş dedi. Çatlama anlamına da geliyodur belki ama öyle demedi nedense gidince sorucam.

Ateşimiz de çıkıyormuş yumurtlama günü. 1 derece falanmış ama yine de belli oluyor.

Folikül kisti var dedikleri ay olmuştu bende. Varla yok arası lekeler. Adet zamanımdı hem de, kist olduğu için adet olmamışsın aktif sökülme olmadan adet saymıyoruz demişlerdi.
tamda işte bu canm şimdi oldu....sölediğin mantıklı yani... keşke folükül kisti deseydi dr. .. insanı soru işaretleriyle gönderiyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…