- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
canım ovulasyon testi yapıyomusun?bence tam günündesin 6 ay folükül baktırdım ilişki gününü 14 16 18 olarak verdi doktor ...mutlaka değerlendir ...günaydın kızlar bgün geç kalktım haftasonu die. kızlar dün gece sol yumurtalığım ağrıyıp durdu. iğne batması gibi hareketlilik hissettim yumurta çatlmış olabilirmi bunu hissetmemiz mümkünmü 15günü deyim yomsa hala ymurtamı büyüyor
Canım dktora gitmemiş olsan acaba hamilemisin dicem ama olsa dktr bişey derdi belki ilaçlardan dolayı olmuş olabilir mi? dhea kullanıyorsun ya?canım perşembe gitmiştim , ultrasonda baktı normal dedi.. cyl... iç dedi.. ben ha geldi ha gelecek dedim lekelerden dolayı ama gelmedi..halada devam yani kahve leke...
aynen kritik günler canımcım katılıyorum sana... ama akıntı diyoruz ya bende akıntı hiiiiiiiçç olmuyor hani şu yapışkan akıntı... bazen belli olmuyo..o olmasada oluyor galiba ?yumurta buyurkende catlarkende agrı olr canm akıtıda ttakıp et yınede gün aşırı ilşkide fayda var adetın 15. gunu krtik gunler
prof hocam asistan dr.a baktırdı kendisi bakmadı... onunda ilk günleri heralde hiç bişeyden anlamıyor öle oturuyordu zavallı... şey dedi 2 tane folükül normal 1 tane de küçük var dedi ...yerleşme yeni oluyorsa görmesi gerekirmiydi acaba ? bilemiyorum ki canım napsam acaba...Canım dktora gitmemiş olsan acaba hamilemisin dicem ama olsa dktr bişey derdi belki ilaçlardan dolayı olmuş olabilir mi? dhea kullanıyorsun ya?
bende de var canım yumurtalıklarda ağrı,bugün 16.gün benimde... ovu testi yapmış mıydın sen? bir de bu ay test ile takip ettiğim için dikkatimi çeken bir nokta oldu,normalde idrarım açık renkte ilerlerken ovulasyon günü çok koyu idi rengi, bence idrar rengi ile bile takip edilebilir sanki, sonra testle birlikte idrar rengi de açıldı gittigünaydın kızlar bgün geç kalktım haftasonu die. kızlar dün gece sol yumurtalığım ağrıyıp durdu. iğne batması gibi hareketlilik hissettim yumurta çatlmış olabilirmi bunu hissetmemiz mümkünmü 15günü deyim yomsa hala ymurtamı büyüyor
idrar testi yaptın mı canım? bi yap bakalım...ayrıca o nasıl iş yaaa, profa gidiyorsun,asistanına baktırıyor....prof hocam asistan dr.a baktırdı kendisi bakmadı... onunda ilk günleri heralde hiç bişeyden anlamıyor öle oturuyordu zavallı... şey dedi 2 tane folükül normal 1 tane de küçük var dedi ...yerleşme yeni oluyorsa görmesi gerekirmiydi acaba ? bilemiyorum ki canım napsam acaba...
tamam tatlım listeye ekleyeyimmm, umutları tüketmek yok haaaa, önümüzdeki ay gelir inşallah mucizenCanım ben regl oldum yeni bat 25 şubat canım
adana balcalı hastanesi canım gittiğim yer.. herzaman prof. hoca bakıyordu ama bu kez asistanına baktırdı ... idrar testi yapmadım canm diyorum ya umudum hiç yok... ama hastaneye ,,o gittiğim gün yani leke geldiği ilk gün baktırdım kan testine 0,40 filan çıktı galiba .. yeniyse kanda çımamış olabilirmi ki...idrar testi yaptın mı canım? bi yap bakalım...ayrıca o nasıl iş yaaa, profa gidiyorsun,asistanına baktırıyor....
yok canım olsaydı çıkardı sanırım kanda,kan en kesin sonucu veriyor diye biliyorum..en son ne zaman adet olmuştun?adana balcalı hastanesi canım gittiğim yer.. herzaman prof. hoca bakıyordu ama bu kez asistanına baktırdı ... idrar testi yapmadım canm diyorum ya umudum hiç yok... ama hastaneye ,,o gittiğim gün yani leke geldiği ilk gün baktırdım kan testine 0,40 filan çıktı galiba .. yeniyse kanda çımamış olabilirmi ki...
24 aralıkta adet olmuştum canm...ama hala adet olmadım kahve leke geliyor 5 gündür o da bir damla 2 damlayok canım olsaydı çıkardı sanırım kanda,kan en kesin sonucu veriyor diye biliyorum..en son ne zaman adet olmuştun?
Yok canım ben öyle şeyler duydumki çevreden ben tükendim canım umut bitti bende canım sizleri okumak hamile haberleri almak mutlu ediyor beni bıraktım herşeyi artıktamam tatlım listeye ekleyeyimmm, umutları tüketmek yok haaaa, önümüzdeki ay gelir inşallah mucizen
Şişli Memorial Semra Kahraman'a mail gönderip danışabilirsin arkadaşım. Başlıklarda cevap verdiklerini okumuştum. Semra Hoca ameliyat konularında çok doğru kararlar veriyormuş. Doktor tavsiyesinde bulunmaktan çekinirim hep ama yerinde olsam mutlaka danışırdım.Canım sol tarafta sıvı birikimi var ama rahime akıyor mu belli değil,sağ tarafta % 25 açık...Bu sol tarafta 2 tane çikolata kistim var birde.1 doktor ameliyat dedi,diğeri tam felaket tellallığı yaptı,durumun umutsuz ameliyata bile gerek yok dedi,bende kafayı yedim...Bu ay tavsiye edilen bir doktor var,ona gideceğim bakalım son çare...
KIZLARRRR 5 gündür kahverengi leke var adet yok ,,, sizde de oluyormu .....
yapma be bebişim,umut biterse biz de biteriz,belliki yorulmuşsun,az dinlendir kendini, ama umudunu yitirme sakınYok canım ben öyle şeyler duydumki çevreden ben tükendim canım umut bitti bende canım sizleri okumak hamile haberleri almak mutlu ediyor beni bıraktım herşeyi artık
günaydın kızlar bgün geç kalktım haftasonu die. kızlar dün gece sol yumurtalığım ağrıyıp durdu. iğne batması gibi hareketlilik hissettim yumurta çatlmış olabilirmi bunu hissetmemiz mümkünmü 15günü deyim yomsa hala ymurtamı büyüyor
bende de var canım yumurtalıklarda ağrı,bugün 16.gün benimde... ovu testi yapmış mıydın sen? bir de bu ay test ile takip ettiğim için dikkatimi çeken bir nokta oldu,normalde idrarım açık renkte ilerlerken ovulasyon günü çok koyu idi rengi, bence idrar rengi ile bile takip edilebilir sanki, sonra testle birlikte idrar rengi de açıldı gitti
tamda işte bu canm şimdi oldu....sölediğin mantıklı yani... keşke folükül kisti deseydi dr. .. insanı soru işaretleriyle gönderiyorlar ...Folikül kisti var dedikleri ay olmuştu bende. Varla yok arası lekeler. Adet zamanımdı hem de, kist olduğu için adet olmamışsın aktif sökülme olmadan adet saymıyoruz demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?