Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

5 düşük canım Yoruldum artık evet insanlar doğru söylüyor bence bebeklerini benim vücudum kabul etmiyor dedikleri gibi şaka ile de olsa katil benim olum yerine yol aciyorum doktorlar hic birşey yapmıyor tüp bebek bile olmaz deyip gönderiyorlar bir tedavi yok hep kendi kendime uğraşıyordum Yoruldum canım sizler inş hamile kalırsınız tek dusm bu sitede bir hamile haberi duyunca veya dışarda öğrenince mutlu oluyorum bu yeter bana

tamda işte bu canm şimdi oldu....sölediğin mantıklı yani... keşke folükül kisti deseydi dr. .. insanı soru işaretleriyle gönderiyorlar ...

Cnm foliküller küçükken kistle çok benziyormuş belli büyüklüğe gelmeden pek anlaşılamıyor diye okumuştum. Zaten bu kistler içinden yumurta çıkmayan folikül keseleri. 1-2 adette gidiyolar cyclo falan içince kesin gidiyolar. Kafaya takıcak bişi diil, içinden yumurta çıkmamasına üzülmek dışında sorun yok :)

Cnm doğurganlık aşısı için direk adaysın o zaman. Embriyo oluşup gebeliği devam etmeyenlerde işe yarıyormuş, bi araştırsana ?

yumurta buyurkende catlarkende agrı olr canm akıtıda ttakıp et yınede gün aşırı ilşkide fayda var adetın 15. gunu krtik gunler
dün birlikte olduk cnm gece öylece uyudum. birazdan ovulasyon testi yapma zamanım geldi onu yapıcam.

canım ovulasyon testi yapıyomusun?bence tam günündesin 6 ay folükül baktırdım ilişki gününü 14 16 18 olarak verdi doktor ...mutlaka değerlendir ...
evet yapıyorum tatlım birazdan tekrar yapıcam inş büyük buluşma gerçekleşmiştir
aynen kritik günler canımcım katılıyorum sana... ama akıntı diyoruz ya bende akıntı hiiiiiiiçç olmuyor hani şu yapışkan akıntı... bazen belli olmuyo..o olmasada oluyor galiba ?
cnm akıntı olması yumurtlama zamanın geldiğine işaret diye biliyorum. onun olması gerekir. o olmadan yumurtlama olurmu bilmiyorum ama o bi belirtidir vicuda sinyalidir die düşünüyorum. sen hiçmi görmüyosun yoksa bu ay için mi konuşuyorsun?

kaç mm söyledimi? bide rahim kalınlığını sor her zaman? bence biraz daha bekle sonra idrar testi yaptır

evet yapmştm pozitif ckmştı dün. ona hiç dikkat etmedim ben cnm senin sol yada sağ belli bir yerdemi oldu ağrı? benim dikkatimi çeken durum adetimin 8.gününde yeni temizlendiğim zaman sıcak basması aşırı bi sıcaklık oluyodu başımda geçti çok şükür o

Geçen hafta bana da oldu iğne batması gibi, gittiğimde folikül içe kanamış bozulmuş dedi. Çatlama anlamına da geliyodur belki ama öyle demedi nedense gidince sorucam.
bozulması çatlamış anlamına gelebilir bencede

Evet canım bende duydum birde yine orada yücel karaman var.Ama yucel bey çok pahalı.Semra Hanım a bir arkadaşım ameliyat oldu,tüpünü almadı sadece kapatmış,bu ay tüp bebek deneyecekler...Bakalım ne olacak? Bende ankara baskent hastanesinde hulusi bülent Zeyneloglu nu buldum,onu da övüyorlar.

Canım yapma lütfen.Bak bana bende de yok yok.Hem bende hem eşimde...Bakılacak herseye bakıldı mi ?Genetik testleri,pıhtılaşma testleri,tüplerin net durumu ?Spermlerin kalitesi ole ilgili testler ?Sen denersin,gerisini Allah'a bırakırsın ama kendini bırakma...

canımm sakınnn ümitsizlik yok bizim hayatımızda umutsuzluk aslaaa. bak ben bırak hamile kalabilmeyi adet bile ilaçla görüyorum şuan. erken menopozum ve kaç doktora gittysem hepsi cocugun olmaz dediler ve ben bunların zerresini kafaya takmıyorum. Bir insanın dünyaya gelmesi organlarımızın oluşması döllenmesi o kadar muhteşem bir düzene mucizevi bir işleyişle oluyor ki ve diyorumki Yarabbi herşey senin elinde.. Sen dilersen olur. gerisi bahane. Asla umutsuzluğa kapılma. İşte o zaman kaybedersin gerçekten

selam siz başladınız mı Hulusi bey e, ben geçen hafta histereskopi oldum onda, smear de alındı,pazartesi tekrar sonuçlara bakacak ve ona görede tüp bebeğe başlıcaz.3. defa(ilk 2 si başka yerdeydi)

Merhaba arkadaşlar
Geçenlerde Isırgan Yaprağı Tohumu demiştiniz.. Ben aldım 4 günden beri yoğurtun içine 1 yemek kaşığı koyarak yiyiyorum.. Ne kadar koymak gerekiyor bilen varmı..

Kızlar aklıma takıldı yumurtlama için ben clearblue almıştım, gülen surat çıkıyo yumurtlamaya yakın günlerde, ilk yaptığımda çıktı ama yumurtlama zamanım değildi takvimime göre. Sonraki yaptıklarımda da çıktı, doktora söylediğimde fsh yüksekliğinde lh 'ında yüksek gidebildiğini, bu testler de lh ölçtüğü için olabileceğini söylemişti. Ben artık yapmıyorum o yüzden, sizin yaptığınız dijital olmayan testte silik-az koyu-koyu falan çıkması daha mı güvenilir acaba tahmin için yoksa alsam hep en koyu mu çıkar bende?

belkide tatlım benim fsh sorunum var ama önce silik gitti test sonra pik yaptığında çok kızarmıştı ovu tarihinde, sonrada silikleşti...fsh yüksekken lh da yüksek çıksa ve testi etkilese bende de hep kırmızı çıkardı,bir de bu testlerle dene istersen belki daha hassastır

selam siz başladınız mı Hulusi bey e, ben geçen hafta histereskopi oldum onda, smear de alındı,pazartesi tekrar sonuçlara bakacak ve ona görede tüp bebeğe başlıcaz.3. defa(ilk 2 si başka yerdeydi)
Yok canım henüz gitmedik,Şubatta ku adetimden sonra gideceğim.Nasıl memnun kaldın mı,hoca nasıl biri,operasyon sonrası nasıldı canım,odalar,bakım filan tavsiye eder misin ?

Yok canım henüz gitmedik,Şubatta ku adetimden sonra gideceğim.Nasıl memnun kaldın mı,hoca nasıl biri,operasyon sonrası nasıldı canım,odalar,bakım filan tavsiye eder misin ?
Canım hoca çok iyi,aslında ekibide çok iyi,ancak çok kalabalık,yani mutlaka bekliyorsun,ama inan hocanın suyu yüzü hürmetine bekliyorum artık hiç gocunmuyorum,ilk gelenler durumu pek bilmediklerinden biraz sorun oluyor tabii.bende ilk gittiğimde çok beklemiştim. dr asistanına falan bırakmıyor hem muayene hem operasyon kendisi yapıyor.durumunu mutlaka not alıyor,malum o kadar hasta olunca.operasyon en alt katta oldu.damar yolunu falan anestezist açıyor seni hazırlıyor.birazcık dr.u bekledim tabi öyle çatalda.sonrası iyiydi.odalar derken özel o da yok gördüğüm kadarıyla.çünkü çok kısa süre kalıyorsun orda. ama öyle büyük ameliyatları falan ana binada bahçelievlerde yapıyor zaten git gel yapıyor hocada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…