Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım ben muhtemelen hastaneye gideceğim zaten,hocanın özel metkezimi var?

Canım birde sinirli birimi,ters birimi.Son gittiğim doktordan sonra çocuk gibi korkar oldum doktorlardan...

Canım benim,ay güzel arkadaşlarım ya,valla sizden başka merak eden yok,özleyen yok,anlayan yok...Dert ortaklarım benim
bize bizden başkasının faydası yok gerçekten, eşlerimiz bile anlamıyo bu kadar derdimizi çeken bilir derler ya
inşallah bu sene hepimiz meleklerimize kavuşacağız canım ümidini yitrme hiçbirzaman dua et bol bol bizdende kopma

Yok canım ben öyle şeyler duydumki çevreden ben tükendim canım umut bitti bende canım sizleri okumak hamile haberleri almak mutlu ediyor beni bıraktım herşeyi artık
canım bozma moralini Allahtan ümit kesilmez iyi düşün inşallah iyi şeyler olur.Dr.muayene etmedimi yaşın kaç belki erken menapoz gibi birşeydir, aşırı stres veya kullandığın bir ilaç etkilemiş olabilir.
Bu gibi durumlarda da kullanabileceğin birçok ilaç ve bitkisel kürler var.Önce teşhis koyulması lazım tabiki.

Kara listeye ben almışım. Ama ınan ki öyle bir buton olduğunun farkında bile değildim. Artık hangi ara hangi butona tikladiysam. Farkeder farketmez ismini ordan sildim. kusura bakma canım yanlışlıkla oldu. sen benim kara listemde değil gönül listemdesin.

Vuuuuuu bu son bir kaç yılda aldığım en iyi iltifat yahu teşekkür ederim hayatım,sen de aynen öyle...Eee sen ne yaptın canım,enfeksiyon olayları filan geçti mi?

Vuuuuuu bu son bir kaç yılda aldığım en iyi iltifat yahu teşekkür ederim hayatım,sen de aynen öyle...Eee sen ne yaptın canım,enfeksiyon olayları filan geçti mi?
teşekkür ederim canım. . benim enfeksiyon geçti sanırım. ama yumim bir türlü büyümüyor. dr tedavimi iptal etti.

ankarada bulunan gürgan kliniğine gitmeni öneriyorum.en azından bir görüş muayene ol 2den fazla olan düşüklerde uyguladıkları doğurganlık aşısını sana yapabilirler veya ben konuştuğumda önce zeminde yatan ve düşüğe neden olan şeyi tedavi edip (yumurtlama,kist,miyom,phtılaşma vs.vs.) sonra ya tüp bebek yada normal yolla bile gebe kalman için yardımcı oluyorlarmış.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir .
reglin 1. günü başlanması gerekiyomuş hamile kalanlar olmuş bu kürü kullanıp
denesekmi diyorum :)

şimdi ben adet olunca incir kürünü yapıcaktım bide bu çıktı.sabah aç karnına hangisini içeceğimi şaşırdım artık.kızlar ben şimdi adet olmadımya hayıt hapını ve alan pençesini bıraksam mı acaba? hapın prospektüsünde hamileyseniz kullanmayın diyorya hamileysem

oooooooooo yooooooooooooooo yeni bi kür müüüüüü, yine miiii

denesek mi kiiii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…