Canım ben muhtemelen hastaneye gideceğim zaten,hocanın özel metkezimi var?Canım hoca çok iyi,aslında ekibide çok iyi,ancak çok kalabalık,yani mutlaka bekliyorsun,ama inan hocanın suyu yüzü hürmetine bekliyorum artık hiç gocunmuyorum,ilk gelenler durumu pek bilmediklerinden biraz sorun oluyor tabii.bende ilk gittiğimde çok beklemiştim. dr asistanına falan bırakmıyor hem muayene hem operasyon kendisi yapıyor.durumunu mutlaka not alıyor,malum o kadar hasta olunca.operasyon en alt katta oldu.damar yolunu falan anestezist açıyor seni hazırlıyor.birazcık dr.u bekledim tabi öyle çatalda.sonrası iyiydi.odalar derken özel o da yok gördüğüm kadarıyla.çünkü çok kısa süre kalıyorsun orda. ama öyle büyük ameliyatları falan ana binada bahçelievlerde yapıyor zaten git gel yapıyor hocada.
Canım benim,ay güzel arkadaşlarım ya,valla sizden başka merak eden yok,özleyen yok,anlayan yok...Dert ortaklarım benimslm kızlar@gobe hoşgeeldin canım eksikliğini çok hissettik burada gercekten ..birdaha özletme böyle kendini
Canım birde sinirli birimi,ters birimi.Son gittiğim doktordan sonra çocuk gibi korkar oldum doktorlardan...Canım hoca çok iyi,aslında ekibide çok iyi,ancak çok kalabalık,yani mutlaka bekliyorsun,ama inan hocanın suyu yüzü hürmetine bekliyorum artık hiç gocunmuyorum,ilk gelenler durumu pek bilmediklerinden biraz sorun oluyor tabii.bende ilk gittiğimde çok beklemiştim. dr asistanına falan bırakmıyor hem muayene hem operasyon kendisi yapıyor.durumunu mutlaka not alıyor,malum o kadar hasta olunca.operasyon en alt katta oldu.damar yolunu falan anestezist açıyor seni hazırlıyor.birazcık dr.u bekledim tabi öyle çatalda.sonrası iyiydi.odalar derken özel o da yok gördüğüm kadarıyla.çünkü çok kısa süre kalıyorsun orda. ama öyle büyük ameliyatları falan ana binada bahçelievlerde yapıyor zaten git gel yapıyor hocada.
bize bizden başkasının faydası yok gerçekten, eşlerimiz bile anlamıyo bu kadar derdimizi çeken bilir derler yaCanım benim,ay güzel arkadaşlarım ya,valla sizden başka merak eden yok,özleyen yok,anlayan yok...Dert ortaklarım benim
canım bozma moralini Allahtan ümit kesilmez iyi düşün inşallah iyi şeyler olur.Dr.muayene etmedimi yaşın kaç belki erken menapoz gibi birşeydir, aşırı stres veya kullandığın bir ilaç etkilemiş olabilir.Yok canım ben öyle şeyler duydumki çevreden ben tükendim canım umut bitti bende canım sizleri okumak hamile haberleri almak mutlu ediyor beni bıraktım herşeyi artık
Kara listeye ben almışım. Ama ınan ki öyle bir buton olduğunun farkında bile değildim. Artık hangi ara hangi butona tikladiysam. Farkeder farketmez ismini ordan sildim. kusura bakma canım yanlışlıkla oldu. sen benim kara listemde değil gönül listemdesin.Kızlar,günaydın.Canlarım beni sizden başka merak eden yok zaten.Bu hafta evde bayağa yoğunluk vardı,kayınvalidem bizdeydi,hastane işleri vardı da.Ama uzaktan takip etyim sizi hep bende bu arada maalesef bu anlattığım tüp durumlarından ameliyat durumu olduğundan bayağa onları araştırdım,kusura bakmayın ne olur,yoksa canlarımsınız siz benim. @brnh kuzum benim gözün aydın canım çok çok sevindim tatlım,darısı hepimizin başına inşallah.
Bu arada o kara liste neymiş ayol,Allah Allah beni kim neden sokar oraya şaşırdım valla.Çok dertleniyorum bidi bidi konusuyorum ya aman görmezden gelin bu üye çok depresif mi demek acaba
Vuuuuuu bu son bir kaç yılda aldığım en iyi iltifat yahuKara listeye ben almışım. Ama ınan ki öyle bir buton olduğunun farkında bile değildim. Artık hangi ara hangi butona tikladiysam. Farkeder farketmez ismini ordan sildim. kusura bakma canım yanlışlıkla oldu. sen benim kara listemde değil gönül listemdesin.
teşekkür ederim canım.Vuuuuuu bu son bir kaç yılda aldığım en iyi iltifat yahuteşekkür ederim hayatım,sen de aynen öyle...Eee sen ne yaptın canım,enfeksiyon olayları filan geçti mi?
Zaten dertlerin biri bitiyor biri başlıyor,bazende beşi birden üst üste geliyor ben de anlamadım valla...teşekkür ederim canım.. benim enfeksiyon geçti sanırım. ama yumim bir türlü büyümüyor. dr tedavimi iptal etti.
ankarada bulunan gürgan kliniğine gitmeni öneriyorum.en azından bir görüş muayene ol 2den fazla olan düşüklerde uyguladıkları doğurganlık aşısını sana yapabilirler veya ben konuştuğumda önce zeminde yatan ve düşüğe neden olan şeyi tedavi edip (yumurtlama,kist,miyom,phtılaşma vs.vs.) sonra ya tüp bebek yada normal yolla bile gebe kalman için yardımcı oluyorlarmış.5 düşük canım Yoruldum artık evet insanlar doğru söylüyor bence bebeklerini benim vücudum kabul etmiyor dedikleri gibi şaka ile de olsa katil benim olum yerine yol aciyorum doktorlar hic birşey yapmıyor tüp bebek bile olmaz deyip gönderiyorlar bir tedavi yok hep kendi kendime uğraşıyordum Yoruldum canım sizler inş hamile kalırsınız tek dusm bu sitede bir hamile haberi duyunca veya dışarda öğrenince mutlu oluyorum bu yeter bana
canım sen hangi dr.gidiyorsun ben hala regl olmadım.Olursam eskiye mi yoksa ankaraya mı gitsem bilemiyorum.teşekkür ederim canım.. benim enfeksiyon geçti sanırım. ama yumim bir türlü büyümüyor. dr tedavimi iptal etti.
haklısın canım. ama bunda da bir hayır vardır elbet.Zaten dertlerin biri bitiyor biri başlıyor,bazende beşi birden üst üste geliyor ben de anlamadım valla...
inşallah Allahın izniyle gelir sımsıkı tutunur sana.Amiiiiinnnn....anladım canım ,inşallah bu ay tutunur meleğim artık
izmir irenbe de kaan bozkurt benim dr um. sen hangi dr a gidiyorsun?canım sen hangi dr.gidiyorsun ben hala regl olmadım.Olursam eskiye mi yoksa ankaraya mı gitsem bilemiyorum.
inşallah canım benim ..test yaptın mı sen inşallah sen verirsin güzel haberi önceinşallah Allahın izniyle gelir sımsıkı tutunur sana.Amiiiiinnnn....
şimdi ben adet olunca incir kürünü yapıcaktım bide bu çıktı.sabah aç karnına hangisini içeceğimi şaşırdım artık.kızlar ben şimdi adet olmadımya hayıt hapını ve alan pençesini bıraksam mı acaba? hapın prospektüsünde hamileyseniz kullanmayın diyorya hamileysemBöğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir .
reglin 1. günü başlanması gerekiyomuş hamile kalanlar olmuş bu kürü kullanıp
denesekmi diyorum :)
Yok henüz yapmadım bir hafta geçsin diye bekliyorum bu arada yarın doğum günüm belki hediyem bu olur İNŞALLAHinşallah canım benim ..test yaptın mı sen inşallah sen verirsin güzel haberi önce
oooooooooo yooooooooooooooo yeni bi kür müüüüüü, yine miiiiBöğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir .
reglin 1. günü başlanması gerekiyomuş hamile kalanlar olmuş bu kürü kullanıp
denesekmi diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?